Ajdarrrr...!!! !!!ııhhhhggğğkk!!!...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- All Soul's Night
- Rekortmen Üye

- Zafer Uyanık
- Demirbaş Üye

- fairground
- Forum Duayeni

DjCagatay yazdı:Ajdarin Fan sitesiTanimayanlar buraya
http://www.topstarajdar.com/nanenane.php[/url]SITE
Ben de tam bunu yazacaktım valla:):):):):):)
Dün yıne yapayanlız
Dolaştım yollarda
Yagmurlarla ıslanan
Bomboş sokaklarda
Gözlerimde yaş,kalbimde sızı
Unutmadım SENİ
Unutamadım unutamadım ne olur anla beni
Dolaştım yollarda
Yagmurlarla ıslanan
Bomboş sokaklarda
Gözlerimde yaş,kalbimde sızı
Unutmadım SENİ
Unutamadım unutamadım ne olur anla beni
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

- baris_onsel
- Demirbaş Üye

odtulu23 yazdı:DjCagatay yazdı:Ajdarin Fan sitesiTanimayanlar buraya
Ben de tam bunu yazacaktım valla:):):):):):)![]()
![]()
bu arada bir göz atim dedim...
Yorum:
baris_onsel yazdı:odtulu23 yazdı:DjCagatay yazdı:Ajdarin Fan sitesiTanimayanlar buraya
![]()
Yorum:
hee gerçekten geyik durum ama ben dumura uğradım adamın ahı tuttu herhalde sayfaya girince sistemim kilitlendi yaw daha yaklaşmam
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

samanci yazdı:baris_onsel yazdı:odtulu23 yazdı:DjCagatay yazdı:Ajdarin Fan sitesiTanimayanlar buraya
![]()
Yorum:
hee gerçekten geyik durum ama ben dumura uğradım adamın ahı tuttu herhalde sayfaya girince sistemim kilitlendi yaw daha yaklaşmam
Buda ajdarın laneti olsa gerek
bu arada izlediğim haber başlığı aynen şöyleydi:
AJDARHA ATEŞ PÜSKÜRDÜ!...
baris_onsel yazdı:samanci yazdı:baris_onsel yazdı:odtulu23 yazdı:DjCagatay yazdı:Ajdarin Fan sitesiTanimayanlar buraya
![]()
Yorum:
Buda ajdarın laneti olsa gerek![]()
AJDARHA ATEŞ PÜSKÜRDÜ!...![]()
yuk ben daha yorum felan yapmam en sonunda ajdarha kardeşim sistemimi hep yiyecek muzla ekmekle haa unuttum çikita muzla
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

samanci yazdı:baris_onsel yazdı:samanci yazdı:baris_onsel yazdı:odtulu23 yazdı:DjCagatay yazdı:Ajdarin Fan sitesiTanimayanlar buraya
![]()
Yorum:
Buda ajdarın laneti olsa gerek![]()
AJDARHA ATEŞ PÜSKÜRDÜ!...![]()
yuk ben daha yorum felan yapmam en sonunda ajdarha kardeşim sistemimi hep yiyecek muzla ekmekle haa unuttum çikita muzla
hahahahha
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

ARKADAŞLAR "[color=red]Ajdarrrr...!!! !!!ııhhhhggğğkk!!!..." ADLI KONUSUNUN FAZLA UZATILMAMASI RİCASINDA BULUNUYORUM...NEDEN OLARAK KESİNLİKLE FAİRGROUND ARKADAŞIMI GÖSTERMEKSİZİN,BU KONUNUN DAHA FAZLA UZATILMASININ ANLAMSIZ OLDUĞU KANAATİNDEYİM...YORUM YAPANLARA KESİNLİKLE BİR SÖZÜM YOKTUR...ANLAYIŞINIZA SIĞINIYOR,TEŞEKKÜR EDİYORUM...[/color]
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
bence kısılerden ısımlerden cok olayı konusmalıyız.ajdar bu ulkedekı egıtım duzeyının bı gostergesı.bu ajdar olmazdı ali mehmet ayse fatma olurdu sorun ajdar değil ajdarı bu hale getıren egitim ve ögretım sıstemı adam yanlıs hatırlamıosam ıstanbl teknk makıne muhendısı adama salak dıyenler o bolumu sıkıosa kazansınlarda görim yanı adam ulkede olan olayların sonucu bnce.ona ıykkkkk dıcegımıze miili egitime ıykkkk desek daha doru olur snrım
rapin_kizi__ yazdı:bence kısılerden ısımlerden cok olayı konusmalıyız.ajdar bu ulkedekı egıtım duzeyının bı gostergesı.bu ajdar olmazdı ali mehmet ayse fatma olurdu sorun ajdar değil ajdarı bu hale getıren egitim ve ögretım sıstemı adam yanlıs hatırlamıosam ıstanbl teknk makıne muhendısı adama salak dıyenler o bolumu sıkıosa kazansınlarda görim yanı adam ulkede olan olayların sonucu bnce.ona ıykkkkk dıcegımıze miili egitime ıykkkk desek daha doru olur snrım
Bence sorunun milli eğitimle de ilgisi yok.sorun ajdar da.Gururlu bir adam çıkıp ta 70 milyonun önünde kendini küçük düşürcek hareketler yapmaz.
bende şu an balıkesir'de makine mühendisliği okuyorum ve okulda ajdar gibi hiperstar bi adam(!) da görmedim.yani dediğim gibi sorun ajdar'ın ta kendisi
ha bu arada ajdar itü mezunu değil trakya üniversitesi mezunudur.kendisi objektif programında söyledi.
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
-
pinargorgun
- Gelişen Üye

rapin_kizi__ yazdı:hangı unv oldugu sorunmu snce
bnce kucuk ınsanlar kısılerı knsur buyuk ınsanlar olayları demekkı adamı boyle yetıstırmısler ve sonc bu olmus ne demek ıstedıgımı anlamadan dırekman barıosun yha:( snce ne demek ıstedım ben allam yha![]()
tamam ama bunda milli eğitimin bi suçu olduğunu sanmıyorum bende.daha önce de dediğim gibi sorun kendisi.ha ajdar'ın bu hale gelmesini sağlayanlar olmuşturtabiki.Ne biliyim mesela ailesi veya yakın çevresi.sonuçta ağaç yaşken eğilir.
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
rapin_kizi__ yazdı:O zaman ne yapcakmısız tam dnlemeden knsmıcakmısız dımı???
sncta bu ajdar dııl snde olabılırdın?
snnda jeton dustu
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- sameth
- Profesyonel

- İletişim:
rapin_kizi__ yazdı:hym:) anlıorum şekerim gorursem soylerım:)
samet yha sen bıle anlarsın bunu sabahtan berı dıorumkı KUCUK INSANLAR YANI KAPASITESI DUSUK OLANLAR INSANLARI-KİŞİLERİ buyuk ınsanlar YANI DUSUNCE SEVIYESI YUKSEK OLANLARSA OLAYLARI KONUŞURLARıstersen heceliyip verım yada 500 kere yaz sn bunu anlarsın
ne yani bana salakmı demek istiyon anlıyorum tabii
artık yokum sağlıcakla kalın
rapin_kizi__ yazdı:hym:) anlıorum şekerim gorursem soylerım:)
samet yha sen bıle anlarsın bunu sabahtan berı dıorumkı KUCUK INSANLAR YANI KAPASITESI DUSUK OLANLAR INSANLARI-KİŞİLERİ buyuk ınsanlar YANI DUSUNCE SEVIYESI YUKSEK OLANLARSA OLAYLARI KONUŞURLARıstersen heceliyip verım yada 500 kere yaz sn bunu anlarsın
tamam tamam.ben suçluyum.kızma.
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

Değecek kişilerin konusunu yapın,eyvallah kardeşim,yerinde yazmışsın.baris_onsel yazdı:Arkadaşlar yukarıda bu konunun daha fazla uzatılmasının yersiz olduğunu yazmıştım.lütfen bu şahıs hakkında daha fazla yorum,yazı,gönderme,..vs yapmayınız.hele hele bu konu için kesinlikle birbirinizle makara olmayınız..!
sayılarımla.