teoman yazık etti

Türkiye'de yaşanan tüm müzik ve sanat olaylarını tartışabileceğiniz forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
samanci
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen samanci » Prş Eki 19, 2006 19:32 pm

serkanurli yazdı:Ben bır aralr teonam hastasıydım... :oops: ama Barıs abının sarkılarını soylşemesı benı uzerdı...bence herkes kendı tarzında ısler yapmalı... :cinnet:ama su da bır gercek kı o kadarda kotu olmamıs... :oops:

o kadarını bende söylerim ama boşuna söylerim yani beni dinlemeyin barışı o zaman çok ararsınız teomanıda dinlemeyin gene barışı çok ararsızınız

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Pzr Kas 26, 2006 03:03 am

ben teomanı "ne ekmek ne de su,kardelen,sen ve ben,..." şarkılarının oldugu zamanda dinlerdim...
Adam şimdi şarkılarında sapıtıyor bana göre...
Barış Manço'yu örnek almayı istemek gibi ,onu örnek almaya kalksam günde bayağı bi içmem gerekecek....pff artık sevmiyorum ben o herifi ya...sapıtı harbi...

Kullanıcı avatarı
astronom
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen astronom » Cmt Ara 16, 2006 13:36 pm

sameth e katılıyorum teoman ın söylediği şarkıdan hayır gelmez :alkis:
"Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak!.."

Kullanıcı avatarı
burockz
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen burockz » Pzr Oca 14, 2007 19:59 pm

çok haksız eleştiriyorsunuz teomanın kendi tarzı vardır bu bir Barış Manço kimsenin tek elinde değildir yani herkes Barış Mançoyu sevebilr..Bence Teomanın yaptığı çok güzel bir şey söylesenize kimse bu şarkıları söylemezse nasıl ölümsüz olacak Barış Manço??

aytac
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen aytac » Sal Oca 16, 2007 01:12 am

Valla be teoman'ı sevmem.sevmememin nedenlerinden birisi topluma örnek davranışlar sergilememesi 2.si de şarkılarının içeriği.kendi şarkılarının içindeki kelimeleri biliyosunuzdur mesela "duş" şarkısı.Ha barış abi'nin şarkılarını sölemesine gelince...Bence kötü sölüyo ama sonuçta barış abi'nin unutulmamasını da sağlıyo.o konuda bişey söyleyemem.ama dediğim gibi karakter olarak sevmiyorum kendisini.Benim için bir sanatçıda olması gereken önemli şey de bu,"karakter"!!!Bilmiyorum sizin için nedir???

Kullanıcı avatarı
burockz
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen burockz » Sal Oca 16, 2007 03:17 am

karakteri bu noktada bizi çok da ilgilendirmez bence burada onemli olan Barış Manço adının daha ilerilere aktarılması hususunda bir adım atmış olmasıdr...

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen sameth » Çrş Oca 17, 2007 18:15 pm

aytac yazdı:Valla be teoman'ı sevmem.sevmememin nedenlerinden birisi topluma örnek davranışlar sergilememesi 2.si de şarkılarının içeriği.kendi şarkılarının içindeki kelimeleri biliyosunuzdur mesela "duş" şarkısı.Ha barış abi'nin şarkılarını sölemesine gelince...Bence kötü sölüyo ama sonuçta barış abi'nin unutulmamasını da sağlıyo.o konuda bişey söyleyemem.ama dediğim gibi karakter olarak sevmiyorum kendisini.Benim için bir sanatçıda olması gereken önemli şey de bu,"karakter"!!!Bilmiyorum sizin için nedir???

abicim katledeceklerse sölemesinler allahtan anlıyorsun değilmi ye erotik bi klip çekmedi bunada şükür
artık yokum sağlıcakla kalın

aytac
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen aytac » Prş Oca 18, 2007 04:44 am

sameth yazdı:
aytac yazdı:Valla be teoman'ı sevmem.sevmememin nedenlerinden birisi topluma örnek davranışlar sergilememesi 2.si de şarkılarının içeriği.kendi şarkılarının içindeki kelimeleri biliyosunuzdur mesela "duş" şarkısı.Ha barış abi'nin şarkılarını sölemesine gelince...Bence kötü sölüyo ama sonuçta barış abi'nin unutulmamasını da sağlıyo.o konuda bişey söyleyemem.ama dediğim gibi karakter olarak sevmiyorum kendisini.Benim için bir sanatçıda olması gereken önemli şey de bu,"karakter"!!!Bilmiyorum sizin için nedir???

abicim katledeceklerse sölemesinler allahtan anlıyorsun değilmi ye erotik bi klip çekmedi bunada şükür

:D :D :D

Kullanıcı avatarı
astronom
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen astronom » Prş Oca 18, 2007 14:46 pm

çok güzel söyledin sameth ağzına sağlık
"Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak!.."

Kullanıcı avatarı
manco halil
Profesyonel
Profesyonel

YORUM

Mesajgönderen manco halil » Prş Oca 18, 2007 14:57 pm

SELAM BÜYÜKLER MERHABA COCUKLAR -.KONUMUZ TEOMAN SA TEOMANCA CEVAP VERIP YAZMANIN BIR MANASI YOK ACIKLAMASIDA ...GELELIM IYI YORUM KÖTÜ YORUMA SEVGILI ARKADAŞLAR BU KISILERIN KENDILERINE ÖZ GÖRÜSMESELESIDIR TABIKI SIZLER HAKLISINIZ BU KONUDA AMA BENIMDE GÖRÜSÜM SU SADECE VE SADECE TEOMAN İŞİNI ADAM GIBI YAPSIN YETER BARIŞ MANÇO ABIMIZIN SARKILARINI SÖYLEMEYE İHTIYACI OLDUNU SANMIYORUM ..HATTA DA EN ÖNEMLI KONU BUKI SU FANI DUNYADA BARIŞ ABIMIZ HAYATINDA SADECE NAZAN ŞORAYA HAL HALI SÖYLEMESI İÇİN PARCA VERMIŞ BIR INSAN ODA NAZANA YARDIMCI OLMAK İÇİN CIKIS YAPABILMESI İÇİN VERMISTIR BUNUN HARICINDEDE NE BIR BASKASININ SARKISINI YORUMLAMIS NEDE KENDI O ĞÜZELIM KÜLTÜR KOKAN SARKILARINI HERHANGI BIRINE VE BIR SEBEBDEN VERMEMIŞTIRSARKILARINI ...ASLINDA UZUNLAFIN KISASI SU HERKEZ KENDI ISINI YAPACAK ..HA KALDIKI BELKI TEOMAN SEVDI İÇİN YADA BARIŞ MANÇO UNUTULMASIN DIYEDE ALBUMUNE KOYMUS OLABILIR AMA BU KADAR ÇOK SEVIYORSA BARIŞ MANÇO İÇİN BIR ALBUMDE YAPABILIR SU AN ITIBARIYLE SADECE BARIŞ MANÇO SARKILARI NI YORUMLAYA BILIR BIR ALBUM İÇİN HATTA KURTALAN ESKPRESDENDE İZİN ALIP ONLARLA BIRLIKDE CALIP SÖLEYE BILIR ...KİŞİLİNİ BIR YANA BIRAKIRSAK ....MANÇO HALİL...SEVGI VE BARIŞLA KALIN...
halil