ismail yk
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- All Soul's Night
- Rekortmen Üye

- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

Izmirlim yazdı::oops: bu kadar Profesyönellerin yaninda, kendimi Yeni Üye olarak biraz yalniz hissediyorum.Ama napiyim buraya üye olmak istedim, cünkü BARIS MANCO yu cooooooooook seviyorum!!!
İyi de ettin. Çünkü buraya üye olarak, bizim gibi dostların oldu. Ne mutlu bize ki, biz de yeni bir dost edindik. Tekrar hoşgeldin...
O'nu anlayabilmek, dünyaya O'nun gözüyle bakabilmektir...
- Sari Kanarya
- Yeni Üye

- İletişim:
- barış manço ___love___
- Üst Düzey Üye

- İletişim:
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

- yaprak özgür
- Yeni Üye

- TaVeRnA Of LoVe
- Profesyonel

yurtseven kardeşler olarak gerçekten çok iyilerdi fakat ismail aradan sıyrılınca bir çuval inciri berbat etti 
Sevgisi gönlümde kanayan yara
Sitem edip durdum geçen yıllara
Bu sevgi sevgi gidecek benle toprağa
O yarin aklımda gözleri kaldı
Yıllardır küllenmiş aşkın var bende
Aşkın mekan kurmuş yanan gönlümde...
Sitem edip durdum geçen yıllara
Bu sevgi sevgi gidecek benle toprağa
O yarin aklımda gözleri kaldı
Yıllardır küllenmiş aşkın var bende
Aşkın mekan kurmuş yanan gönlümde...
- doner-zümrüt
- Üst Düzey Üye

- İletişim:
Aslında ilkin bende çok on yargılı davranıyordum, dinlenir mi? izlenir mi? felen diye, ama dun akşam Hitit festivali çerçevesinde çorum statında konser verdi. gozlerime inanamdım insanlar acayıp eyleniyor ve şarkıları hep bir ağızdan soyleniyor..
sonra kendime kızdım ve ayıpladım, aslında orada onu seven o kadar insan vardıkı hep bir ağızdan stat neredeyse full dolmuştu...
saygı duymak lazım ne diyeyim ve çok anlamlı(!) bir şarkının sozuyle bitiriyorum:
ALLAH belenı versin. ALLAHseni kahretsin. sana gelen bana gelsin...
kızmayın şarkı boyle
sonra kendime kızdım ve ayıpladım, aslında orada onu seven o kadar insan vardıkı hep bir ağızdan stat neredeyse full dolmuştu...
saygı duymak lazım ne diyeyim ve çok anlamlı(!) bir şarkının sozuyle bitiriyorum:
ALLAH belenı versin. ALLAHseni kahretsin. sana gelen bana gelsin...
kızmayın şarkı boyle
serk@n adlı üyemiz, forum düzenini bozmaya yönelik davranışlarından dolayı 1 hafta mesaj yazamama cezası almıştır.
Bitiş tarihi:
- barış_kolik_1943
- Kıdemli Üye

- emre yilmaz
- Demirbaş Üye

- İletişim:
İsmail yk ve benzerlerinden hoşlanmam. Bunlar toplumu yozlaştıran şarkılar yapıyorlar, sağolsun müzik kanalları sayesinde de milyonlara ulaşıyorlar.. Ne demek yahu "90 60 90 vücudum var, Allah belanı versin, Allah seni kahretsin, ya da şappur şuppur beni ye" ? Bence tamamen ahlaksızca kelimeler arkadaşlar . Biz başka bi milletiz bu tip şarkılar bize ters ya da İsmail YK bu forum da tarışılmaması gereken biri...
Re: ismail yk
memet59 yazdı:ismailyk nın yeni klibini nasıl buldunuz arkadaşlar=şimdi halay zamanı=
ben hiç beğenmedim[/b]
Hic ama Hiiiiiiiiic sevmem , ya o elindeki Eldüvenlere ne demeli , galiba kendini Michael Jacksonla bir tutuyo .....Yemez Ismail efendi yemeeeeeeeez burak bu havalari evde oturup SAPIR SUPUR Karpuz je....
Tüh ya =simdi halay zamanini= alay diye okumusum.......ama yinede hosuma gitti yaazmak
Orda öyle birsey varki, benden Öte ,benden Ziyade......