arkadaşlar bir manço sever ve bir barış akarsu anısına.....

Türkiye'de yaşanan tüm müzik ve sanat olaylarını tartışabileceğiniz forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
buket_ma
Yeni Üye
Yeni Üye

arkadaşlar bir manço sever ve bir barış akarsu anısına.....

Mesajgönderen buket_ma » Çrş Tem 11, 2007 20:58 pm

barış akarsu yu kaybettik.o da bizim gibi barış manço hayranıydı..onun yolunda giden aklı başında düzgün bir genç.pırıl pırıl bir arkadaşımızı kaybettikkk.başımız SAĞOLSUN... HUZUR İÇİNDE UYU BARIŞ... :gozyasi:

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Çrş Tem 11, 2007 21:40 pm

buket duygularında sana tamamen katılıyorum.;
şarkıları olsun,tarzı olsun,Barış Manço ve Cem Karaca'ya hayranlığı olsun...hepimizin gönlünü bu hadiselerle fethetti..fakat bunlarla ilgili birçok konu açıldı.istersen yorumlarımıza orada devam edelim.Barışla kal :)

Kullanıcı avatarı
blunish
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye
İletişim:

Mesajgönderen blunish » Pzr Ağu 05, 2007 13:41 pm

biz bu dünya da barışlara doyamayacak mıyız.. abim.. barış abi sonra barış akarsu.. :gozyasi:
bir insan ancak adı unutulduğunda ÖLÜR!
http://www.youtube.com/watch?v=ZFHfgDA7 ... e=related&

aytac
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen aytac » Cum Ağu 24, 2007 01:25 am

Benim anlamadığım ölünün arkasından konuşmalarına.Erkin koray'ın kızı çıkmış aşk yaşadık diyor.Bu kadar terbiyesizlik olur mu ya?Yaşasa bile ölüye hürmet edip söylememesi lazımdı.Erkin babanın kızı olsa bile yine de kınıyorum bu davranışını :kizgin: :kizgin:

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Cum Ağu 24, 2007 11:17 am

aytac yazdı:Benim anlamadığım ölünün arkasından konuşmalarına.Erkin koray'ın kızı çıkmış aşk yaşadık diyor.Bu kadar terbiyesizlik olur mu ya?Yaşasa bile ölüye hürmet edip söylememesi lazımdı.Erkin babanın kızı olsa bile yine de kınıyorum bu davranışını :kizgin: :kizgin:

bunun neden soyledıgını bılmek ımkansız ne bılım yanı bende senın gıbı dusunuyorum ama onun gercek dusuncesını anlamadan yargılayamayız
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM

McFly

Mesajgönderen McFly » Pzr Ağu 26, 2007 21:35 pm

ee ölümünden sonra degere bındıgı ıcın demesı normal ne de olsa adam oldukten sonra sanatcı oldu sozum meclısten dısarı

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Pzt Ağu 27, 2007 00:16 am

aytac yazdı:Benim anlamadığım ölünün arkasından konuşmalarına.Erkin koray'ın kızı çıkmış aşk yaşadık diyor.Bu kadar terbiyesizlik olur mu ya?Yaşasa bile ölüye hürmet edip söylememesi lazımdı.Erkin babanın kızı olsa bile yine de kınıyorum bu davranışını :kizgin: :kizgin:
damla koray ben kesinlikle söylemeyecektim dedi bunu ortaya cıkarann baska bir isim ama gercekten hoş bi durum değil
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR

McFly

Mesajgönderen McFly » Pzt Ağu 27, 2007 17:07 pm

tamamen haklısın

Kullanıcı avatarı
gurbetcimanço
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen gurbetcimanço » Sal Ağu 28, 2007 01:23 am

kesinlikle damla koaryı ve kızını zaptedemeyen baba erkıin korayı şiddetle kınıyorum
barış akarsu barış mançodan sonra tanıdığım en delikanlı en yürekli en insancıl insandır
tv lerde hiç bir namussuzluğunu edepsizliğini görmedik diimi arkadaşlar
zaten tv lerde onu pek falza göremezdik
çünkü kendisi magazinlere pek malzeme diildi
bir insanın biriyle yaşadığı AŞK neden başkalarını bu kadar ilgilendiriyo anlamıyorum
banane barış akarsunun zeynep tokuşla veya damla korayla yaşadığı aşktan
banane onların aşklarının ciddiyetinden
eğer anlaşırlarsa evlenir yuva kurarla anlaşamazlarsa sen yoluna ben yoluma derlerdi geçip giderlerdi
ama bizim medyamız bunu lastik don gibi uzatıyo
kaldı ki dedikodusu yapılan insan artı karamızda yok
dünyadayken üzerine düşülmeyen uzun bi müzik hayatı yok diye(ki gencecik çocuk ve hayatı müzikle geçmiş) bi yarışma kazanıp kısa yoldan şöhret oldu diye(ki eline gitar alan herkes rocker olarak çıkıyo da barış akarsunun neyi eksik) kanallar(özellikle powertürk) onun kliplerini yayınlamak istemediği ama geçirdiği kaza ve ölümü medyaya çok büyük bi malzeme olduğundan klipleri top10 larda başlarda yer aldığı bir barış akarsu'dan bahsediliyo
dünyadayken saygı duyulmadı bari yerinde rahat bırakılsın
lütfen insanların arkasından hele ki ölülerin arkasından hele ki bu kişi çok sevilen biriyse lütfen lütfen lütfen arkasından konuşmayalım
konuştuğumuz şeyler onun iyi davranışları
bu kişi bi sanatçıysa saatsal kişiliğini konuşalım
kimsenin aşkı kimseyi ilgilendirmez
Uzuuuun bi süre yokum.....
(2009 ÖSS ye kadar)

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Sal Ağu 28, 2007 16:10 pm

kesinlikle katılıyorum...
Ölümünün medyaya alet olması hakkında bişe yazmak isterim..
Vefat haberini aldıktan sonra gece tv kanallarında ne diyorlar Akarsu'nun ölümüne diye gezerken "gerizekalı yayın yönetmeni" olan bir kanala rastgeldim.Annesi orda yüreğim yanıyor diyor arkada fon müziği Islak Islak çalıyor.Altta da ıslak ıslak için bilmemne yaz zıkkımın diibine gönder diyor.
Arkadaşlar sövmek kötü bi davranış ama yerinde küfür etmek bence değil ve kendilerine sövdürtmeyi çok iyi biliyorlar(affınıza sığınarak söylüyorum).
Şu magazin programları beni deli ediyor.İnsanları aptallaştıran prpgramlar başında bayrak sallıyor adeta..
Magazin salaklığının kurbanlarından biri de Barış Akarsu ne yazık ki..
ve ne yazık ki Sayın Erkin Koray'ın kızı da bu salaklığın kurbanı olup saçmalamış.(bazı söylentiler var Erkin Koray'ın kızı açıklama yapmamış başka biri medyaya sızdırmış diye.Neyse ne..Allah bilir zaten ki yapacağı muameleyi de bilir).

UMUT YASAM CAN
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen UMUT YASAM CAN » Prş Eyl 13, 2007 15:35 pm

sürme gözlü cocuk degerlı sanatcı barıs akarsuya allahtan rahmet dılıyorum.onu gözyaslarımızla degıl sevgı yagmurumuzla ugurluyoruz.rahat uyu barıs akarsu

Kullanıcı avatarı
com
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen com » Cum Eyl 14, 2007 00:37 am

ALLAH RAHMET EYLESIN...