arkadaşlar bir manço sever ve bir barış akarsu anısına.....
Moderatörler: barışhayranı, Mod
arkadaşlar bir manço sever ve bir barış akarsu anısına.....
barış akarsu yu kaybettik.o da bizim gibi barış manço hayranıydı..onun yolunda giden aklı başında düzgün bir genç.pırıl pırıl bir arkadaşımızı kaybettikkk.başımız SAĞOLSUN... HUZUR İÇİNDE UYU BARIŞ...
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

- blunish
- Üst Düzey Üye

- İletişim:
biz bu dünya da barışlara doyamayacak mıyız.. abim.. barış abi sonra barış akarsu.. 
bir insan ancak adı unutulduğunda ÖLÜR!
http://www.youtube.com/watch?v=ZFHfgDA7 ... e=related&
http://www.youtube.com/watch?v=ZFHfgDA7 ... e=related&
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
aytac yazdı:Benim anlamadığım ölünün arkasından konuşmalarına.Erkin koray'ın kızı çıkmış aşk yaşadık diyor.Bu kadar terbiyesizlik olur mu ya?Yaşasa bile ölüye hürmet edip söylememesi lazımdı.Erkin babanın kızı olsa bile yine de kınıyorum bu davranışını![]()
![]()
bunun neden soyledıgını bılmek ımkansız ne bılım yanı bende senın gıbı dusunuyorum ama onun gercek dusuncesını anlamadan yargılayamayız
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM
-
McFly
damla koray ben kesinlikle söylemeyecektim dedi bunu ortaya cıkarann baska bir isim ama gercekten hoş bi durum değilaytac yazdı:Benim anlamadığım ölünün arkasından konuşmalarına.Erkin koray'ın kızı çıkmış aşk yaşadık diyor.Bu kadar terbiyesizlik olur mu ya?Yaşasa bile ölüye hürmet edip söylememesi lazımdı.Erkin babanın kızı olsa bile yine de kınıyorum bu davranışını![]()
![]()
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR
-
McFly
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

aytac yazdı:Benim anlamadığım ölünün arkasından konuşmalarına.Erkin koray'ın kızı çıkmış aşk yaşadık diyor.Bu kadar terbiyesizlik olur mu ya?Yaşasa bile ölüye hürmet edip söylememesi lazımdı.Erkin babanın kızı olsa bile yine de kınıyorum bu davranışını![]()
![]()
kesinlikle damla koaryı ve kızını zaptedemeyen baba erkıin korayı şiddetle kınıyorum
barış akarsu barış mançodan sonra tanıdığım en delikanlı en yürekli en insancıl insandır
tv lerde hiç bir namussuzluğunu edepsizliğini görmedik diimi arkadaşlar
zaten tv lerde onu pek falza göremezdik
çünkü kendisi magazinlere pek malzeme diildi
bir insanın biriyle yaşadığı AŞK neden başkalarını bu kadar ilgilendiriyo anlamıyorum
banane barış akarsunun zeynep tokuşla veya damla korayla yaşadığı aşktan
banane onların aşklarının ciddiyetinden
eğer anlaşırlarsa evlenir yuva kurarla anlaşamazlarsa sen yoluna ben yoluma derlerdi geçip giderlerdi
ama bizim medyamız bunu lastik don gibi uzatıyo
kaldı ki dedikodusu yapılan insan artı karamızda yok
dünyadayken üzerine düşülmeyen uzun bi müzik hayatı yok diye(ki gencecik çocuk ve hayatı müzikle geçmiş) bi yarışma kazanıp kısa yoldan şöhret oldu diye(ki eline gitar alan herkes rocker olarak çıkıyo da barış akarsunun neyi eksik) kanallar(özellikle powertürk) onun kliplerini yayınlamak istemediği ama geçirdiği kaza ve ölümü medyaya çok büyük bi malzeme olduğundan klipleri top10 larda başlarda yer aldığı bir barış akarsu'dan bahsediliyo
dünyadayken saygı duyulmadı bari yerinde rahat bırakılsın
lütfen insanların arkasından hele ki ölülerin arkasından hele ki bu kişi çok sevilen biriyse lütfen lütfen lütfen arkasından konuşmayalım
konuştuğumuz şeyler onun iyi davranışları
bu kişi bi sanatçıysa saatsal kişiliğini konuşalım
kimsenin aşkı kimseyi ilgilendirmez
Uzuuuun bi süre yokum.....
(2009 ÖSS ye kadar)
(2009 ÖSS ye kadar)
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

kesinlikle katılıyorum...
Ölümünün medyaya alet olması hakkında bişe yazmak isterim..
Vefat haberini aldıktan sonra gece tv kanallarında ne diyorlar Akarsu'nun ölümüne diye gezerken "gerizekalı yayın yönetmeni" olan bir kanala rastgeldim.Annesi orda yüreğim yanıyor diyor arkada fon müziği Islak Islak çalıyor.Altta da ıslak ıslak için bilmemne yaz zıkkımın diibine gönder diyor.
Arkadaşlar sövmek kötü bi davranış ama yerinde küfür etmek bence değil ve kendilerine sövdürtmeyi çok iyi biliyorlar(affınıza sığınarak söylüyorum).
Şu magazin programları beni deli ediyor.İnsanları aptallaştıran prpgramlar başında bayrak sallıyor adeta..
Magazin salaklığının kurbanlarından biri de Barış Akarsu ne yazık ki..
ve ne yazık ki Sayın Erkin Koray'ın kızı da bu salaklığın kurbanı olup saçmalamış.(bazı söylentiler var Erkin Koray'ın kızı açıklama yapmamış başka biri medyaya sızdırmış diye.Neyse ne..Allah bilir zaten ki yapacağı muameleyi de bilir).
Ölümünün medyaya alet olması hakkında bişe yazmak isterim..
Vefat haberini aldıktan sonra gece tv kanallarında ne diyorlar Akarsu'nun ölümüne diye gezerken "gerizekalı yayın yönetmeni" olan bir kanala rastgeldim.Annesi orda yüreğim yanıyor diyor arkada fon müziği Islak Islak çalıyor.Altta da ıslak ıslak için bilmemne yaz zıkkımın diibine gönder diyor.
Arkadaşlar sövmek kötü bi davranış ama yerinde küfür etmek bence değil ve kendilerine sövdürtmeyi çok iyi biliyorlar(affınıza sığınarak söylüyorum).
Şu magazin programları beni deli ediyor.İnsanları aptallaştıran prpgramlar başında bayrak sallıyor adeta..
Magazin salaklığının kurbanlarından biri de Barış Akarsu ne yazık ki..
ve ne yazık ki Sayın Erkin Koray'ın kızı da bu salaklığın kurbanı olup saçmalamış.(bazı söylentiler var Erkin Koray'ın kızı açıklama yapmamış başka biri medyaya sızdırmış diye.Neyse ne..Allah bilir zaten ki yapacağı muameleyi de bilir).
-
UMUT YASAM CAN
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR