Zeki Müren

Türkiye'de yaşanan tüm müzik ve sanat olaylarını tartışabileceğiniz forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

pinargorgun
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen pinargorgun » Cmt Eyl 08, 2007 17:16 pm

jonturk_emre yazdı:
pinargorgun yazdı:arkadaşlar ben bir engelli olarak(doğuştan yürüyemiyorum)zeki müren in "ben zeki müren"şarkısındaki"ismim mesut göbek adım bahtiyar "bölümünü her zaman tasavvufi parola olarak hayatıma alırım çünkü bu devirde herkesin isminin mesut ve göbek adının bahtiyar olması çok zor ben bu mesutluğumu ve bahtiyarlığımı sabrıma şükürlerime imanıma dinime dinimi ve güzel ahlakı bana öğreten büyüklerime ve peygamberime bir de allah aşıkları olan anadolu erenlerine borçluyum inşallah allah beni"sen benim emirlerime bu engelli halinle itaat ettin bundan sonra da cennette senin ismin mesut göbek adın bahtiyar haydi buyur cennetime"deyip beni cennetine layık eder ve tabii hepimizi

:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

ben bu alkışlara layık olduğuma inanmıyorum teveccüh gösterdin emre ciğim sağol

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Prş Eyl 13, 2007 12:54 pm

2 gun once cnn turkte oaradaydim belgeselinde zeki murenin olmeden onceki son anlarini gosterdiler cok guseldi izlediniz mi
Emre başkaya

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Prş Eyl 13, 2007 19:47 pm

pinargorgun yazdı:
jonturk_emre yazdı:
pinargorgun yazdı:arkadaşlar ben bir engelli olarak(doğuştan yürüyemiyorum)zeki müren in "ben zeki müren"şarkısındaki"ismim mesut göbek adım bahtiyar "bölümünü her zaman tasavvufi parola olarak hayatıma alırım çünkü bu devirde herkesin isminin mesut ve göbek adının bahtiyar olması çok zor ben bu mesutluğumu ve bahtiyarlığımı sabrıma şükürlerime imanıma dinime dinimi ve güzel ahlakı bana öğreten büyüklerime ve peygamberime bir de allah aşıkları olan anadolu erenlerine borçluyum inşallah allah beni"sen benim emirlerime bu engelli halinle itaat ettin bundan sonra da cennette senin ismin mesut göbek adın bahtiyar haydi buyur cennetime"deyip beni cennetine layık eder ve tabii hepimizi

:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

ben bu alkışlara layık olduğuma inanmıyorum teveccüh gösterdin emre ciğim sağol

AMİN PINAR