ROCK cı ASLI...

Türkiye'de yaşanan tüm müzik ve sanat olaylarını tartışabileceğiniz forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

ROCK cı ASLI...

Mesajgönderen EDDA_esra » Prş May 17, 2007 20:19 pm

merhaba sevgili barışsever arkadaşlarım...bu aralar bayan rock çılardan ASLI YI çok beyeniyorum..sesini çok güzel kullanabilen bi rock çı diye düşünüyorum...çok kuvvetli bir ses...beyeniğle dinliyorum ASLI yı...siz ne dersiniz bu konuda... mesela "TÜM ŞEHİR AĞLADI " parçası sadece beğendiğim parçalardan bir tanesi...MESELA "SU GİBİ"...GİBİ GİBİ...
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Prş May 17, 2007 23:13 pm

Sesini ben de beğeniyorum. Su gibi şarkısı güzel. Ayrıca Kördüğüm'ü de çok güzel söylemişti.
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Pzr May 20, 2007 17:12 pm

Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Pzt Haz 18, 2007 02:38 am

ben 3 yıl rock muzık yapmıs bır ınsana rockcı denmesını dogru bulmuyorum bencede cok guzel parcaları var ama rockcı olması ıcın daha coook fırın ekmek yemesı lazım bence

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Prş Haz 21, 2007 15:32 pm

rapin_kizi__ yazdı:ben 3 yıl rock muzık yapmıs bır ınsana rockcı denmesını dogru bulmuyorum bencede cok guzel parcaları var ama rockcı olması ıcın daha coook fırın ekmek yemesı lazım bence

ASLINDA SANA DA HAK VERMİYOR DEĞİLİM SEVİGLİ ARKADAŞIM TABİKİ HAKLISIN AMA BİRDE OLAYA ŞU YÖNDEN BAKTIĞIMDA İSE FİKRİM DEĞİŞİYOR : YILLARDIR BU CAMİYANIN İÇİNDE OLUPTA HİÇ YOL KATEDEMİŞ SANATÇILAR ÇOK SENDE BİLİYORSUN ...BU TÜR İYİ SANATÇILAR TELEVİZYONA HEMEN ÇIKMAZLAR ONLARINDA GEÇMİŞLERİ VE DENEYİMLERİ VARdır.YANİ DİYORUM Kİ SANATÇILIĞIN KALİTESİNİ YENİ YA DA ESKİ OLARAK DEĞERLENDİRMEZSEK DAHA İYİ DÜŞÜNMÜŞ OLURUZ ...barışla kalın....
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Prş Haz 21, 2007 17:39 pm

sevgılı arkadasım
ben zaten yenı yada eskı olarak bakmıyorum ben su anda Turkıye de 20 rockerım dıyen varsa 10 una zaten ınanmıyorum.bence rocker kavramını benım gıbı dusunen yanı barıs manco erkın koray cem karaca gıbı rocker olanlar ıcınde yer alması ıcın daha calısması gerektıgıne ınanıyorum.
barısla kalın
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Cum Haz 22, 2007 16:02 pm

rapin_kizi__ yazdı:sevgılı arkadasım
ben zaten yenı yada eskı olarak bakmıyorum ben su anda Turkıye de 20 rockerım dıyen varsa 10 una zaten ınanmıyorum.bence rocker kavramını benım gıbı dusunen yanı barıs manco erkın koray cem karaca gıbı rocker olanlar ıcınde yer alması ıcın daha calısması gerektıgıne ınanıyorum.
barısla kalın

HAKLSIN ZATEN BAK SANA HAK VERMEDİM DEMİYORUM..BARIŞ MANÇO,ERKİN KORAY, CEM KARACA GİBİ YILLARINI MÜZİĞE ADAMIŞLARA ULAŞMALARI İÇİN DAHA ÇOOOK YOK KATETMELERİ GEREK DEDİĞİN GİBİ FAKAR BEN BURADA SADECE KENDİ ALANINDA BAŞARILI BİR ROCK ÇI DEMEK İSTEMİŞTİM...nyse hadin BARIŞLA KAL SEVGİLİ ARKADAŞIM...

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Cum Haz 22, 2007 17:30 pm

bende dıyorumkı
kendı alanı rocksa rocktakı basarı bana göre barıs abım cem abımse bana göre basarı değildir dıyorum
:) herkesın kendı fıkrı
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM