TARKAN DÜNYAYI DOLAŞIP ÜNLÜLERLE TOLK SHOW YAPACAKMIIIIIŞŞŞŞ

Türkiye'de yaşanan tüm müzik ve sanat olaylarını tartışabileceğiniz forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
GünBatimi
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen GünBatimi » Pzt Ara 18, 2006 16:29 pm

Arkadaslar bana öyle geliyorki herkes bu konuyu baska yerden algilamis ve Tarkanin Baris Manconun yerini almak istedigi gibi bi düsünce kaplamis ama ben Tarkanin böyle bi düsüncesi olduguna kesinlikle katilmiyorum. Ortada gazetede cikan bir haber var ve bu haberin iceriginin ne kadar dogru olduguna nerden emin olabilirizki sonucta hangi haberci bütün gercekleri yansitiyor yada ropörtajlarda söylenen bütün sözleri ekliyor yazisina.
Baris Manco bir tektir onun yerini kimse alamazda kimse onun yerine birini koyamazda onuda birakalim kimse bu cürete cesaret edemezde..
Tarkansa su an türk sanat dünyasinda bulunan bi cok kisinin yapamadigi seyler yapmistir buna hepimiz sahitiz kimsede inkar edemez bunu..
Eger Tarkanin böyle bi program düsüncesi varsa bu normal bildigimiz herhangi bir talk show tarzinda olur ve bunuda Baris Manco programlariyla karistirmayalim lütfen vede meyve veren her agaci taslamayalim..
Gün Batimi Gibi Kayboluverdin Birden Avucumda Eridin Sen Daha Dün Beni Cok Seviyordun Neden Birakip Gittin..

Kullanıcı avatarı
worldgive
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen worldgive » Cum Ara 29, 2006 00:16 am

şov kısmını ii becerir ancaşebek olarak
seni sevmek senin gibi düşünebilmekle başlar

Kullanıcı avatarı
manco halil
Profesyonel
Profesyonel

ff

Mesajgönderen manco halil » Pzt Mar 05, 2007 15:13 pm

sevgılı arkadaslar tarkan tolk sohw yapacakmıs sızden duydum ama yapmasın cunkı yapamaz tarkan önce sanatcılıgı yapmayı öğrensın adam gıbı adam olmayı öğrensın sorarım yabancı album yaptı ne kadar basarılı oldu barış abımız yaptında avrupada 1 incı oldu..fark bu tarkan kım o müthış insan barış manço kım...bu işi sadece barış abımız yapıyordu vede suandada sadece barışabımız yapabılırdı yasasaydı baska kımse yapamaz heke helke tarkanı zaten ne kadar tanıyorlar adamamerıkaya gıderken tepeden tırnaga aranıyor ama barış abı ıstedıgı ülkeye pasoportsuz gıdıyordu bir şürü nısanlaruı vardı kaldıkı yabancı dıllerıde dıllere destandı zaten zavallı tarkan bu işemı mereak sarmış yazık yazık sevgı ve barış la kalın..
halil

Kullanıcı avatarı
GünBatimi
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: ff

Mesajgönderen GünBatimi » Çrş Mar 07, 2007 01:33 am

manco halil yazdı:sevgılı arkadaslar tarkan tolk sohw yapacakmıs sızden duydum ama yapmasın cunkı yapamaz tarkan önce sanatcılıgı yapmayı öğrensın adam gıbı adam olmayı öğrensın sorarım yabancı album yaptı ne kadar basarılı oldu barış abımız yaptında avrupada 1 incı oldu..fark bu tarkan kım o müthış insan barış manço kım...bu işi sadece barış abımız yapıyordu vede suandada sadece barışabımız yapabılırdı yasasaydı baska kımse yapamaz heke helke tarkanı zaten ne kadar tanıyorlar adamamerıkaya gıderken tepeden tırnaga aranıyor ama barış abı ıstedıgı ülkeye pasoportsuz gıdıyordu bir şürü nısanlaruı vardı kaldıkı yabancı dıllerıde dıllere destandı zaten zavallı tarkan bu işemı mereak sarmış yazık yazık sevgı ve barış la kalın..

Sevgili Manco Halil senden öncede yazmistim ama malesef ayni seyi yine tekrarlamam gerekiyor. Hic kimse tabiki Baris Manconun yerini alamaz zaten kimsenin almak gibi bi derdide yok zannetmeki bu ülkede sadece sen Baris Manco hayranisin senden önce daha niceleri var.
Burasi yogunlukla Baris Manco hakkinda yazilar yazilabilen bir site ama bu demek degilki baska sanatcilar hakkinda hic bir konuya yer verilemez..
Ve bunun icinde bir arkadasimiz Tarkan hakkinda bazi bilgiler vermis illa bunun altinda biseyler aramakmi lazim. Baris Manco hayranligi Tarkan düsmanligi gerektirmez herkes kendi dalinda basarili veya basarisizdir ve Tarkan kendi dalinda cogu kisiden daha basarili bir SANATCIDIR..
Artik meyve veren agaci taslamayi birakalimda eger o agac biseyler yapiyorsa onu destekleyelim ve daha fazlada ön yargida bulunmayalim bu ricam bütün arkadaslara..........
Gün Batimi Gibi Kayboluverdin Birden Avucumda Eridin Sen Daha Dün Beni Cok Seviyordun Neden Birakip Gittin..

Kullanıcı avatarı
ALLEN3
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen ALLEN3 » Çrş Mar 07, 2007 05:26 am

MIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ RÜYASINDA : ) :geberdim: :geberdim: :geberdim: :P :P
BURAK KUT

Kullanıcı avatarı
manco halil
Profesyonel
Profesyonel

benım görüsüm

Mesajgönderen manco halil » Çrş Mar 07, 2007 17:35 pm

merhaba sevgılı arkadaslar öncelıkle sunu demekde fayda var artık bukonuyu tartısmayalım cunkı tartıssakda boş bu adam bunu yapmak isterse yapar cunkısuan kım gündemde tarkanisde bu adam bunu yapacak gücde ama yetenekde degıl tabıben daha öncede yazacagımıyazdım ayrıcada ben tarkan düşmanı degılım yanı onu cekemez bırdarafım yok ama ben tarkanın bu ülkeye mal olmuş bır sanatcı oldunu düsünmuyorum sevgılı arkadaslar vede bu fıkrımı tarkan düzelınceye kadar busekılde muhafaza edecegım..sevgı ve barış la kalın...
halil

Kullanıcı avatarı
GünBatimi
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: benım görüsüm

Mesajgönderen GünBatimi » Çrş Mar 07, 2007 19:05 pm

manco halil yazdı:merhaba sevgılı arkadaslar öncelıkle sunu demekde fayda var artık bukonuyu tartısmayalım cunkı tartıssakda boş bu adam bunu yapmak isterse yapar cunkısuan kım gündemde tarkanisde bu adam bunu yapacak gücde ama yetenekde degıl tabıben daha öncede yazacagımıyazdım ayrıcada ben tarkan düşmanı degılım yanı onu cekemez bırdarafım yok ama ben tarkanın bu ülkeye mal olmuş bır sanatcı oldunu düsünmuyorum sevgılı arkadaslar vede bu fıkrımı tarkan düzelınceye kadar busekılde muhafaza edecegım..sevgı ve barış la kalın...

Halil Tarkan düsmani degilim diyorsun ama bi önceki mesajindada söylenmeyecek sözleri yine sen söylüyorsun ya sen ne söylediginin farkinda degilsin yada ic dünya cok cabuk bi sekilde degisiyor artik ikisinden birisi.

Ayrica merak ettigim ayri seyde neden sana göre Tarkan yetenekli degil söylermisin ha diyosunki avrupada basarili olamadi peki bana sunu söyle sence yabancilara türk sanatcilari taniyormusunuz diye soruldugunda ilk söyledikleri isim ne? Ben sana söyleyim yabanci bi ülkede yasamanin deneyimlerinden buna tek cevap olarak TARKAN diyorlar herkes anladinmi simdi ne kadar yetenekli olup ve neleri basardigini. Ben aslinda tam bir Burak Kut hayraniyim ama yigidi öldür hakkini yeme demisler onun icin bu kadar savunuyorum Tarkanida bilmem anlatabildimmi

Kullanıcı avatarı
manco halil
Profesyonel
Profesyonel

ds

Mesajgönderen manco halil » Çrş Mar 07, 2007 22:21 pm

merhabalarsevgılı barış cılar ama lütfen sadece barış cılar cunkı bu sıtede sadece barış abı ile ilgılı bır yer sımdı tarkan dıyorsun bana hala sayın arkadas sen benım görüsüme saygı duymassan bende sana duymamkı saygı sımdı dıyorsunkı sorsan tarkan derler ya hu bırak bısı bılmesek yazmayız dımı kaldıkı sen benım yurt dısında irtıbatım olup olmadını bılmezken bana dıyorsunkı benım deneyımım var bak kardes belkıde senden cok benım deneyımım var bılmeden yazma .kaldıkı artık bu konu kapansın bana göre sadece barış manço barış manço barış manço burakcıysan gıt varsa onun sıtesıne ok ...sevgı ve barış la kalın...
halil

Kullanıcı avatarı
mevlut
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen mevlut » Çrş Mar 07, 2007 22:54 pm

scubi yazdı:"dexar"demişki:Bırakın kim ne yaparsa yapsın arkadaşlar. Biz işimize bakalım. Ayrıca onları konuşarak kimseye prim yaptırmayalım.

Bir insanın yıldız olabilmesi için bence;
1.Kendi beste yapması
2.Kendi Kültürünü en iyi şekilde anlatması....giyim, şive, yöre müzikleri vb..
3.Sadece şarkıyı söylemekle değil, aynı zamanda beden diliylede anlatmak
4.Türkiye yi en iyi şekilde tanıtmak en küçük örnek; Kore ve Japonya Türkiyede otomobil fabrikası kurmuşlardır ekonomik olarak Barış Manço nun payı çok büyüktür tanıtımı yaptınmı böyle yapacaksın...
5. 7'den 77'ye her kesime hitap edecek şarkıların sadece genç kızlara değil..Kusura bakmayın kendimi kaybettim... "dexar" a kulak verin saygılar...

TEK STAR TEK YILDIZ BARIŞ MANÇO
barısdostu

Kullanıcı avatarı
GünBatimi
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen GünBatimi » Prş Mar 08, 2007 01:04 am

Sevgili Halil bu sitede sadece Baris Mancoyla ilgili konular islenmiyor, sonucta bu konuda Müzik Dünyasi basligi altinda herhangi bir konudur. Eger sadece Baris abimiz hakkinda yazilar yazilan bi site olmus olsaydi bir kere böyle bir baslikta olmazdi degilmi..
Saygi konusuna gelirsekte benim her düsünceye saygim vardir, sadece yanlis buldugum, ön yargili davranilmasi gerceklerin üstünün kapatilip olmamis yokmus gibi sayilmasi ( Tarkanin basarisi gibi )..
Mademki yurtdisinda irtibatlarin var onlar araciligiyla bi ögren istersen Tarkan ne kadar cok taniniyor yada taninmiyor o zaman daha iyi anlarsin belki..
Burak Kutun sitesinde zaten üyeyim cünki büyük bi hayrani oldugum icin ve sana bi soru aceba burda neden üyeyim ben, bi düsünüp söyle istersen bana. Eger bir Baris Manco hayrani olmasam gelip burda bosa vakit gecirirmiyim sence?..

Kullanıcı avatarı
manco halil
Profesyonel
Profesyonel

ser

Mesajgönderen manco halil » Prş Mar 08, 2007 15:10 pm

sevgılı gün batımı kardesım tamam ben sana hak verıyorum kaldıkı benım kımseden alıp veremedımde yok yanlış anlama ama ben tarkan hakkında görüslerımı yazdım vede yazarım dımı bunda hıç anotrmal bışıde yok zannedersem kaldıkı ben tarkanın da nasıl bırı o9ldunu bıldım için ve de tarkanında yurt dısında ne kadarcık tanıın dını bıldım için ..yazımın hala arkasındayım bak sımdı sevgılı arkadaş tarkanın verdıgı konserlerde avrupada 2 bın bılemedın 3 bını gecmez onu dınlemeye gelen zaten dınleyenlerıde türk yabancı cok azdır ..benım demek ıstedım su barış mançoyla tarkan arasında daglar degıl dünyalar degıl evrenler kadar fark var ..yanı tarkan tolk sohw yapacaksa önce3 örnek olması lazım konusma yaparken türk halkına saygsızlık yapmayıp yanı çişim geldı dıyıp gülüp gecmelerı ve de daha bır cok seylerı var ..bunları yazmaya bıle gerek duymak ıstemıyorum bırde sevgılı arkadas sunu dıyeyım senın kut hayranı olman hakkındır ..ve de bu sıtede dıyorsunkı ben barışı sevmesem burda olmam ban katılmıyorum tamam bu sıte herkese acıkdır .ama sunuda bılelım kı barış abımız öle bır ınsandıkı cok saygılı efendı dürüst bır ınsandı yanı bence sevmeden öte sen onun nasıl bır ınsan oldunu vede buradakı kıymetlı arkadaslarında ne kadar anlayışlı oldunu bıldıniçin burdasın bence ..sevgı ve barışla kal...ben artık bu konuya noktanmı koyuyorum...artık uzatmayalım.. barış içinde kalalım..
halil

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Prş Mar 08, 2007 20:54 pm

benım hayret ettım sey tarkan denildiği zaman en az 20 kişi birseyler yazıyor serbest mıxte kuresel ısınma dedım takan 3 kısı var ???*hangısı daha onemlı yada hangısını daha cok dusunuyoruz umursuyoruz anlamadım

Kullanıcı avatarı
manco halil
Profesyonel
Profesyonel

as

Mesajgönderen manco halil » Cum Mar 09, 2007 02:56 am

merhabalar rapın kızı yanı sevgılı arkadasım pınar öyle bır sey yazmısınkı elın öpülür valla hatta ben o güzel ve nazık ellerınden öperım .. :alkis: evet cok haklısın tarkan tutdu gıdıyor asıl meselelerıde hıç görmüyoruz afedersın işaallah bır gün gün duymayız dıral dedenın düdüğünü ..sevgı ve barışla kal..pınar ..bır kez daha sevgı ve saygı sana..
halil

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Re: as

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Cmt Mar 10, 2007 14:43 pm

manco halil yazdı:merhabalar rapın kızı yanı sevgılı arkadasım pınar öyle bır sey yazmısınkı elın öpülür valla hatta ben o güzel ve nazık ellerınden öperım .. :alkis: evet cok haklısın tarkan tutdu gıdıyor asıl meselelerıde hıç görmüyoruz afedersın işaallah bır gün gün duymayız dıral dedenın düdüğünü ..sevgı ve barışla kal..pınar ..bır kez daha sevgı ve saygı sana..

tsk ediorum:D

Kullanıcı avatarı
manco halil
Profesyonel
Profesyonel

s

Mesajgönderen manco halil » Cmt Mar 10, 2007 15:16 pm

sevgılı arkadaslar pınar gıbı kız yok ım
ne derse
desın
rapın kız bam baska bır ınsan adam gıbı adam ona saygı duyuyorum pınar cok tatlısın senı gercekden sevıyorum.herkesın önunde canım...sölüyorumbunu..
halil

Kullanıcı avatarı
manco halil
Profesyonel
Profesyonel

DS

Mesajgönderen manco halil » Cmt Mar 10, 2007 15:39 pm

HALA MI BU BASLIK VARYA TARKAN YAPAMAZ KIM NEDERSE DESIN O ADAM OLSUN ÖNCE..SEVGI VE BARIŞLA KALIN..
halil

Kullanıcı avatarı
GünBatimi
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: DS

Mesajgönderen GünBatimi » Sal Nis 17, 2007 03:51 am

manco halil yazdı:HALA MI BU BASLIK VARYA TARKAN YAPAMAZ KIM NEDERSE DESIN O ADAM OLSUN ÖNCE..SEVGI VE BARIŞLA KALIN..

Sevgili Halil sen bayagi bi takmissin bu basliga birak kim ne yaparsa yapsin basarili olursa herkes takdir eder olamazsada bi dahaki sefere belki olur bilinmez bunlar önceden..

Kullanıcı avatarı
hatice zuhal pala
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen hatice zuhal pala » Cum Haz 22, 2007 03:39 am

sameth yazdı:tarkanmış dunya turuymuş onu adam yerine koyup kim talk şovuna katılır yaa bu adam medyanın balonu çok şişirdiler birgun patlayacak ama ne zaman,sahnede çişim geldi diyen bi adamın vatana ne katkısı olur mega starmış guldurmeyin beni :geberdim:

:geberdim: :geberdim: :P :P :alkis: :alkis:

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Cum Haz 22, 2007 17:37 pm

aman ya :) boşverelim bizene naparsa yapsın bızemı dert?
denesın sadece oda olup olmacagını anlar
belkı oda bır barısseverdır nerden bılıyoruz?kımsenın ıcını bılemeyız?
tabıkı barıs abım kadr muhtesem olamaz.
ama bukadar dalga gecmenın manası yok.
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM

Kullanıcı avatarı
Cengizhan
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye
İletişim:

Mesajgönderen Cengizhan » Cum Haz 22, 2007 18:09 pm

rapin_kizi__ yazdı:aman ya :) boşverelim bizene naparsa yapsın bızemı dert?
denesın sadece oda olup olmacagını anlar
belkı oda bır barısseverdır nerden bılıyoruz?kımsenın ıcını bılemeyız?
tabıkı barıs abım kadr muhtesem olamaz.
ama bukadar dalga gecmenın manası yok.

bence de gazete kıyaslayarak saçmalamış :kizgin: ama Tarkan ne yaparsa yapsın bizene :hayallah: