göğe bakan 2023

Türkiye'de yaşanan tüm müzik ve sanat olaylarını tartışabileceğiniz forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

nasıl derlemiş iyimi

evet
11
52%
hayır
10
48%

Toplam oy: 21

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen sameth » Cum Eyl 15, 2006 18:06 pm

özelden kufretme deli kanlı ol burda konuş adam gibi seni bi bulayım ne yapacağımı gör adresini ver bana
artık yokum sağlıcakla kalın

Kullanıcı avatarı
mgogebakan
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen mgogebakan » Cmt Eyl 16, 2006 00:00 am

SAMETH İSTERSEN BEN SANA ADRESİMİ VEREYİM BANA GEL ERKEKSEN KİMSİN SEN NE ZANNEDİYORSUN KENDİNİ
Barış Manço

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Cmt Eyl 16, 2006 00:07 am

mod arkadaşlar....lütfen bu topiği kilitleyin...şu göğebakan adlı üyelere ya uyarı yada ihraç cezası verin...ne demek adama özel mesajla küfrediyor...
.....BURASI BARIŞ SİTESİ.....Ç :cinnet: ...LÜTFEN KENDİ SİTENİZE DÖNÜN BİZİMDE HUZURUMUZU BOZMAYIN...
...KİMKİ GÖĞEBAKAN...?HANGİ ÇAMDA KERTİĞİ VAR...SEVMİYORUM DİNLEMİYORUM....SİZİDE BU SİTEDE GÖRMEK İSTEMİYORUM... :kizgin:
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
mgogebakan
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen mgogebakan » Cmt Eyl 16, 2006 00:11 am

kadir ne diyorsun sen bee
Barış Manço

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Cmt Eyl 16, 2006 00:40 am

mgogebakan yazdı:kadir ne diyorsun sen bee
...anlayana sivrisinek saz... ;)
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen sameth » Cmt Eyl 16, 2006 12:07 pm

kadir 2023 yazdı:mod arkadaşlar....lütfen bu topiği kilitleyin...şu göğebakan adlı üyelere ya uyarı yada ihraç cezası verin...ne demek adama özel mesajla küfrediyor...
.....BURASI BARIŞ SİTESİ.....Ç :cinnet: ...LÜTFEN KENDİ SİTENİZE DÖNÜN BİZİMDE HUZURUMUZU BOZMAYIN...
...KİMKİ GÖĞEBAKAN...?HANGİ ÇAMDA KERTİĞİ VAR...SEVMİYORUM DİNLEMİYORUM....SİZİDE BU SİTEDE GÖRMEK İSTEMİYORUM... :kizgin:
HAKLISIN KADİR baş edemez oldum adamlarla kufrediyorlar ozelden mod arkadaşlar lütfen bu üçüncü seslenişim size hakaretleri gormuyormusunuz bu üyeler huzurumuzu bozdu ya onlr gider bu forumdan yada ben gidecem

mgogebakan78

Mesajgönderen mgogebakan78 » Cmt Eyl 16, 2006 20:04 pm

sameth biz seni tutmayalım.git istersen sen artık. :P

Kullanıcı avatarı
doner
Forum Duayeni
Forum Duayeni
İletişim:

Mesajgönderen doner » Pzr Eyl 17, 2006 15:33 pm

üc sayfa kavga okumaktan sıkıldım. biri, tarafsiz olan, bana bu olayi anlatirmi?

-1- neden iki tane mgogebakan üyeleri var?

-2- murat gögebakana laf atan, yapamamis diyen, kendisi yapsin, upload etsin, bekliyoruz.

-3- ona baris mancoyu tanimiyor diyen, baska sanatcilara baksin, veya KENDISINE baksin.

-4- burda bir sarki icin 3 sayfa kavga ettiginizin farkindamisiniz? konu: "sarkiyi nasil seslendirdi?" ve siz birbirinizi yiyorsunuz ve sanatcilara leke atiyorsunuz..siz en iyisi manken sarkicilari dinleyin, hani o ciplak klip cekenler.. gercek müzigi unutmus olmalisiniz

-5- adam oturmus kendi sözlerini yazmis, birkac "sanatci" baris abinin sarkilarini alip, sadece enstrumental biraz degistirip seslendiriyorlar...murat gögebakan, hem müzikal hemde sözünü degistirdi, ve bence iyi yapti güzel yapti. helal sana murat abi :)

-6- mgogebakan78: sana gelince, sen bu forumdan üye kovma hakkini nerden aliyorsun?!

yanlissam, düzeltin, bu sözler kavga eden iki tarafa! bu ne saygisizlik, bu site, baris abiyi unutmamis olduguna bir sembol, ve ben bu sembolu size kirlettirtmem!!

selamlar

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen sameth » Pzt Eyl 18, 2006 15:15 pm

doner yazdı:üc sayfa kavga okumaktan sıkıldım. biri, tarafsiz olan, bana bu olayi anlatirmi?

-1- neden iki tane mgogebakan üyeleri var?

-2- murat gögebakana laf atan, yapamamis diyen, kendisi yapsin, upload etsin, bekliyoruz.

-3- ona baris mancoyu tanimiyor diyen, baska sanatcilara baksin, veya KENDISINE baksin.

-4- burda bir sarki icin 3 sayfa kavga ettiginizin farkindamisiniz? konu: "sarkiyi nasil seslendirdi?" ve siz birbirinizi yiyorsunuz ve sanatcilara leke atiyorsunuz..siz en iyisi manken sarkicilari dinleyin, hani o ciplak klip cekenler.. gercek müzigi unutmus olmalisiniz

-5- adam oturmus kendi sözlerini yazmis, birkac "sanatci" baris abinin sarkilarini alip, sadece enstrumental biraz degistirip seslendiriyorlar...murat gögebakan, hem müzikal hemde sözünü degistirdi, ve bence iyi yapti güzel yapti. helal sana murat abi :)

-6- mgogebakan78: sana gelince, sen bu forumdan üye kovma hakkini nerden aliyorsun?!

yanlissam, düzeltin, bu sözler kavga eden iki tarafa! bu ne saygisizlik, bu site, baris abiyi unutmamis olduguna bir sembol, ve ben bu sembolu size kirlettirtmem!!

selamlar
şimdi doner bak kardeşim attığım başlıkta bende desteklemişim güzel diye fakat arkadaşalarımızdan sozleri beğen meyenler var onlara saygı duymak lazım ama bu iki üyeye baktığımızda adamlar sanki silah zoruyla kabul ettireceklermiş gibitavırdalar ben bunu kabullenemedim farkındaysan herkez şikayetci uslup larından seven sever sevmeyen sevmez ama bunlara ne oluyo onu anlamadım ozelden atılan kufurleri kaldıramadım ve bu formda yalnız kaldığımıda anladım ve onlar beni attırmak için uğraşıyor bunuda modlar gormuyorsa ben kendimi ihrac ettirrim onlarada bırakmam.burası tartışma yeri değil biliyoruz benim msj lara bi goz at kaç tane uyeyeyle tartışmışım msj larımın yuzde 80 i teşekkur ama iki tane kendini bilmezin lafları altındada kalamam

mgogebakan78

Mesajgönderen mgogebakan78 » Pzt Eyl 18, 2006 17:37 pm

bakın en başta bi soru sordum olay buraya kadar geldi ve hiç kimse o soruya nedense!! cevap vermedi.bir ke daha soruyorum belki cevap alırım...

ALBÜMÜNÜ KURTARMAK İÇİN DİYE BİR YORUM OKUDUM VE MURAT GÖĞEBAKANIN ALBÜM SATIŞLARINI GÖNDERDİM KONUYA! BİR ALBÜMÜ HARİCİNDE 500 DEN AZ SATMAYAN BİR SANATÇININ ALBÜMÜNÜ KURTARMAYA İHTİYACI VAR MI??

BİRDE BİZ BURDA BİRBİRİMİZİ YERKEN ASIL ROCK MÜZİĞİNİ KATLEDENLERİ UNUTUYORUZ.BAKALIM NEREYE KADAR DEVAM EDECEK....

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Pzt Eyl 18, 2006 22:15 pm

Murat Göğebakan'ın kasetlerinin 500 binden az satmadığını yazmışsınız ben buna açıkçası pek inanmadım. Bana bunu ispatlar mısınız?
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO