Barışseverler M.Kekilli hakkında neler düşünüyor ?...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- black_metallist
- Profesyonel

- black_metallist
- Profesyonel

- black_metallist
- Profesyonel

barış abinin yaptığını rock farklı diğerleri gibi diil yani dinledikçe sıkılmıyo insan diğer müzikleri diyorum arabesk müzikleri barış abi hiç arabesk şarkıyı alıp cover yaptımı(ömer kardeş anlasın diye türkçesinide yaziyim cover=söylemek) yapmadı o zaman mesele yok 
Temizlik Tamamlandı Sayılır. Son Rütüşleri çekiyorum...
O zaman metalci kardeşim, benim düşüncem; sen bu söylediklerini arabesk şarkı coverlayanların forumunda yaz ki daha anlaşılır ve mantıklı olsun.
Meselâ sen mor ve ötesi, kurban falan dinlersin ben de O'nları dinlemek yerine KeKiLLi ve o tarz, KALİTELİ müzik yapanları dinlerim...
Meselâ sen mor ve ötesi, kurban falan dinlersin ben de O'nları dinlemek yerine KeKiLLi ve o tarz, KALİTELİ müzik yapanları dinlerim...
Leyleğin Ömrü İki Laklak, Değerler Oldu Tepetaklak!

- black_metallist
- Profesyonel

iyi sen o tarz ve KALİTELİ müzik yapanları dinle
berbat yapan albümleri kimler alıyo o adamlarda ekmek yiyo kaldıki metal müzik korktuğun kadar kötü diil bi dinlesen bana hak verirsin ama biliyorumki bana küçümseyici şeyler demeye dewam edeceksin benim sevdiğim müzik tarzınada hakaretler edeceksin
ayrıca arabesk müzik coverı yapanlara diyosun sen neden alınıyosunki ben anlamış diilim
vede barış abinin forumundan beni atmak yada kovmak gibi bişey diyemezsin burası barış severlerin buluştuğu bi yer ne yazıkki HER TELDEN insanlar geliyo bizede katlanmak düşüyo
berbat yapan albümleri kimler alıyo o adamlarda ekmek yiyo kaldıki metal müzik korktuğun kadar kötü diil bi dinlesen bana hak verirsin ama biliyorumki bana küçümseyici şeyler demeye dewam edeceksin benim sevdiğim müzik tarzınada hakaretler edeceksin
ayrıca arabesk müzik coverı yapanlara diyosun sen neden alınıyosunki ben anlamış diilim
vede barış abinin forumundan beni atmak yada kovmak gibi bişey diyemezsin burası barış severlerin buluştuğu bi yer ne yazıkki HER TELDEN insanlar geliyo bizede katlanmak düşüyo
Temizlik Tamamlandı Sayılır. Son Rütüşleri çekiyorum...
Metalci kardeşim istersen biraz yavaşla ve mesajları sakin kafayla oku, öyle cevap ver. Çünkü bu keskinlikle küpüne zarar vermekten başka bişey yapmıyosun.
Metal müzik beni hiç bir şekilde ilgilendirmiyo o yüzden sen istediğin kadar dinle.
Şimdi benim anlatmak istediğim ise bu forum Murat KeKiLLi'ye açılmış bi forum ve beni rahatsız eden kısım da senin burda o arabesk söyleyen covercılardan bahşetmiş olman. Ve bu sebeptendir ki sana "sen bu söylediklerini arabesk şarkı coverlayanların forumunda yaz" dedim. Onlar da beni ilgilendirmiyo, ben doğru şeyi yaptığıma inanıyorum. Ki her ne kadar ölçü bir olsada herkesin doğruları farklıdır. Yani beni anlayamadığın (ortada böyle bişey yokken) "barış abinin forumundan beni atmak yada kovmak gibi bişey diyemezsin" dediğinden ve bu fikre kapıldığından belli...
Barış ve Toprağın Dostluğuyla Kal...
Bu Forum Tüm Barışseverlerin!
Metal müzik beni hiç bir şekilde ilgilendirmiyo o yüzden sen istediğin kadar dinle.
Şimdi benim anlatmak istediğim ise bu forum Murat KeKiLLi'ye açılmış bi forum ve beni rahatsız eden kısım da senin burda o arabesk söyleyen covercılardan bahşetmiş olman. Ve bu sebeptendir ki sana "sen bu söylediklerini arabesk şarkı coverlayanların forumunda yaz" dedim. Onlar da beni ilgilendirmiyo, ben doğru şeyi yaptığıma inanıyorum. Ki her ne kadar ölçü bir olsada herkesin doğruları farklıdır. Yani beni anlayamadığın (ortada böyle bişey yokken) "barış abinin forumundan beni atmak yada kovmak gibi bişey diyemezsin" dediğinden ve bu fikre kapıldığından belli...
Barış ve Toprağın Dostluğuyla Kal...
Bu Forum Tüm Barışseverlerin!

- black_metallist
- Profesyonel

-
Desper@do
Arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz ya Barış abi kiiiiiiiiim kekilli kim bu konuyu tartışmaya ne gerek var hem nereden çıktı böyle bişi tamam murat kekilli Barış Manço yu seviyor olabilir. bende seviyorum. ne var bunda anlayamadığım şey neden arada bir bağ arıyorsunuz. neden bir alaka kurmaya çalışıyorsunuz. sorsanız murat kekillinin kendisi bile kabul etmez Barış MANÇO tarzı yaptığını kendisi bile reddeder. ama izinden gittiğini söyler. Çünkü forumdada söylendiği gibi Onu taklit etmiş olması ve taklit ettiği sansasyonlarından rahatsız olmaktansa etmemeyi tercih eder. kaldıki Kekilli Barış MANÇO'yu taklit etmeyi düşünüyor yada bunun için çablıyor diyelim, istesede kimse BARIŞ abiyi taklit edemez zaten. ama izinden gidiyorum der. haklı olarak der . çünkü hepmiz BARIŞ abimizin izinden gitmiyormuyuz.. söylermisiniz madem öyle neden boş şeyleri tartışıyorsunuz ...
Ak1ls1z olduunu bilecek kadar akl1n varas ak1ll1s1n demektir
golge2025 yazdı:Arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz ya Barış abi kiiiiiiiiim kekilli kim bu konuyu tartışmaya ne gerek var hem nereden çıktı böyle bişi tamam murat kekilli Barış Manço yu seviyor olabilir. bende seviyorum. ne var bunda anlayamadığım şey neden arada bir bağ arıyorsunuz. neden bir alaka kurmaya çalışıyorsunuz. sorsanız murat kekillinin kendisi bile kabul etmez Barış MANÇO tarzı yaptığını kendisi bile reddeder. ama izinden gittiğini söyler. Çünkü forumdada söylendiği gibi Onu taklit etmiş olması ve taklit ettiği sansasyonlarından rahatsız olmaktansa etmemeyi tercih eder. kaldıki Kekilli Barış MANÇO'yu taklit etmeyi düşünüyor yada bunun için çablıyor diyelim, istesede kimse BARIŞ abiyi taklit edemez zaten. ama izinden gidiyorum der. haklı olarak der . çünkü hepmiz BARIŞ abimizin izinden gitmiyormuyuz.. söylermisiniz madem öyle neden boş şeyleri tartışıyorsunuz ...
Kusura bakma...

- kadir 2023
- Demirbaş Üye

YEDİ ALTI ALBÜMÜ GÜZELDİ....AVARA ALBÜMÜNÜ ALMADIM....KONSERİNEDE GİTMİŞTİM...BİR ÇOK SANATÇIDAN YİNE İYİ..
En son kadir 2023 tarafından Cmt May 27, 2006 22:53 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
-
BM
BM yazdı:baris yazdı:O kim kekilli kim. Hem Bu Akşam Öleyim demekle ne müzik yapılmış olur, ne de popülarite... Bırakın o deliyi kendi çapında eğleniyor işte...Hem zaten doktorlar kendi haline bırakın dedi.
Ne güzel demişim ya, unutamıyorum o günleri
O günleri biz de unutmuyoruz Emren!!!

-
anadolu rock
- Yeni Üye

bence anadolu rock yapan tek sanatçı HALUK LEVENT murat kekilli haluğun yanında çocuk kalır barış mançoya benzeme olayına gelince müzik olarak hiç benzemiyor bence manço türkiyede anadolu rockın ilk kurucularından fakat kekilli n yaptığı müzikle nede bana göre sanatçı duruşu ile mançoya asla benzeyemez saç uzatmakla barış manço olunmaz
- BeNBiLiRiMM
- Yeni Üye

KEKİLLİ BARIŞ MANÇO nun ÇOK KÖTÜ BİR TAKLİDİ....
Benim şahsi fikrim ben MURAT KEKİLLİ yi hiç sevmiyorum çünkü BARIŞ MANÇO vefat ettikten sonra ortaya çıktı o yüzden BARIŞ MANÇO üzerinden prim yapmaya çalışıyor....
BARIŞ MANÇO nun taklidi demek bile fazla olur çünkü BARIŞ MANÇOnun taklidi bile olmak çok zordur...Sadece prim yapmaya çalışan biri....
Ben şahsen kendisini hiç sevmedim ve bundan sonra da fikrimin değişeceğini sanmıyorum.......
Ben herkesin fikrine saygı duyuyorum isteyen sever istemeyen sevmez herkes de benim fikrime saygı duymak zorunda....
BARIŞ MANÇO nun taklidi demek bile fazla olur çünkü BARIŞ MANÇOnun taklidi bile olmak çok zordur...Sadece prim yapmaya çalışan biri....
Ben şahsen kendisini hiç sevmedim ve bundan sonra da fikrimin değişeceğini sanmıyorum.......
Ben herkesin fikrine saygı duyuyorum isteyen sever istemeyen sevmez herkes de benim fikrime saygı duymak zorunda....
- fairground
- Forum Duayeni

Re: KEKİLLİ BARIŞ MANÇO nun ÇOK KÖTÜ BİR TAKLİDİ....
BeNBiLiRiMM yazdı:Benim şahsi fikrim ben MURAT KEKİLLİ yi hiç sevmiyorum çünkü BARIŞ MANÇO vefat ettikten sonra ortaya çıktı o yüzden BARIŞ MANÇO üzerinden prim yapmaya çalışıyor....
bir örnek verebilir misin prim yaptığına dair. tek bir örnek..
Tanrı Türkiye'yi, yönetenlerinden korusun!
- BeNBiLiRiMM
- Yeni Üye

....
Ne o arkadaşım çok ağrına gitmiş gibi yazdıklarım...Bu benim fikrim ve kimseyi ilgilendirmez nasıl senin fikrin beni ilgilendirmiyorsa benim fikrimde kimseyi ilgilendirmez....
Bu akşam ölürüm adlı şarkısının bulunduğu kaset BARIŞ MANÇadını kullanarak çok sattı ve çok güzel de reklamını yaptı.Belki TV lere çıkıp ben BARIŞ MANÇO ya hayranım yok bilmem ne demeseydi kasedi bu kadar ilgi çekmezdi...Ben sevmiyorum kimsede zorla sevdiremez ...
Ben senin ve herkesin görüşüne saygı duyuyorsam sen de saygı duymak zorundasın ok...
Ben ayrıca BARIŞ MANÇO vefat ettikten sonra onun GÖNLÜMDEKİ BARIŞ ŞARKILARI ismiyle kaset çıkaran sanatçıların hepsini nefretle kınıyorum...
Neden mi? o güne kadar BARIŞ MANÇOnun şarkısını okumayanlar birdenbire BARIŞ MANÇO hayranı kesildiler BARIŞ manço nun cenazesine bile gelmeyen vardı içlerinde...
Ben her yıl 1ŞUBAT ta KANLICA ya MİHRİMAH SULTAN mezarlığına FATİHA okumaya giderim 7 yıl geçti hangi biri bu mezarı kaç defa ziyaret etti bi düşünün....
Bu akşam ölürüm adlı şarkısının bulunduğu kaset BARIŞ MANÇadını kullanarak çok sattı ve çok güzel de reklamını yaptı.Belki TV lere çıkıp ben BARIŞ MANÇO ya hayranım yok bilmem ne demeseydi kasedi bu kadar ilgi çekmezdi...Ben sevmiyorum kimsede zorla sevdiremez ...
Ben senin ve herkesin görüşüne saygı duyuyorsam sen de saygı duymak zorundasın ok...
Ben ayrıca BARIŞ MANÇO vefat ettikten sonra onun GÖNLÜMDEKİ BARIŞ ŞARKILARI ismiyle kaset çıkaran sanatçıların hepsini nefretle kınıyorum...
Neden mi? o güne kadar BARIŞ MANÇOnun şarkısını okumayanlar birdenbire BARIŞ MANÇO hayranı kesildiler BARIŞ manço nun cenazesine bile gelmeyen vardı içlerinde...
Ben her yıl 1ŞUBAT ta KANLICA ya MİHRİMAH SULTAN mezarlığına FATİHA okumaya giderim 7 yıl geçti hangi biri bu mezarı kaç defa ziyaret etti bi düşünün....
- BeNBiLiRiMM
- Yeni Üye

BURASI BARIŞ MANÇOnun sitesi........
BU site BARIŞ MANÇO ya ait neden murat kekilliyi buraya yazma ve burada tartışma gereği duydunuz hala anlamış değilim....
Burası BARIŞ MANÇOnun sitesiyse lütfen başkalarının reklamı yapılmasın.......
Burası BARIŞ MANÇOnun sitesiyse lütfen başkalarının reklamı yapılmasın.......
- fairground
- Forum Duayeni

Re: KEKİLLİ BARIŞ MANÇO nun ÇOK KÖTÜ BİR TAKLİDİ....
BeNBiLiRiMM yazdı: Ben herkesin fikrine saygı duyuyorum isteyen sever istemeyen sevmez herkes de benim fikrime saygı duymak zorunda....
Fikrini söyleyip, geçip gitmek varken, "gardımı aldım, gelin" der gibi tahrik edici bir ilaveye ne gerek var ?!
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...

Sus ve Dinle!...

- BeNBiLiRiMM
- Yeni Üye

HERKES KENDİ İŞİNE BAKSIN..
Sen önce kendine bak benim akıl sağlığım ne seni ne de bi başkasını ilgilendirir.
Herhalde sen Murat Kekillinin akrabasısınbu kadar zoruna gittiğine göre...
Yine yazıyorum kimsenin M.Kekilli hakkındaki düşüncesi beni ilgilendirmez benim düşüncelerim de kimseyi ilgilendirmez .......
Neden anlamamazlıktan gelip cephe alıyorsunuz.......
ALLAHtan akıl isteyen kişi...Sen önce bu akılı kendine iste de başkalarının görüşlerine saygı duymayı öğrenirsin belki.....
O kadar zorunuza gidiyorsa siz de cvp lamayın benim yazdıklarımı ne kadar yazarsanız ortalık o kadar gerilir.....
Herhalde sen Murat Kekillinin akrabasısınbu kadar zoruna gittiğine göre...
Yine yazıyorum kimsenin M.Kekilli hakkındaki düşüncesi beni ilgilendirmez benim düşüncelerim de kimseyi ilgilendirmez .......
Neden anlamamazlıktan gelip cephe alıyorsunuz.......
ALLAHtan akıl isteyen kişi...Sen önce bu akılı kendine iste de başkalarının görüşlerine saygı duymayı öğrenirsin belki.....
O kadar zorunuza gidiyorsa siz de cvp lamayın benim yazdıklarımı ne kadar yazarsanız ortalık o kadar gerilir.....