Barış Manço ve Cem Karaca
Moderatörler: barışhayranı, Mod
Barış Manço ve Cem Karaca
Biraz önce televizyon seyrederken bir magazin programına rastladım. Yine bir şarkıcımız gündem de kalabilmek için rakiplerine sataşmaya, laf sokmaya başlamış. Düşünüyorum da, Barış Manço'nun da en büyük rakibi kimdi? Cem Karaca. Ama onlar 70'lerin başından beri, hatta Cem Karaca'nın Almanya'da sürgün hayatı yaşadığı günlerde bile mektuplaşmışlar; kısacası hem en büyük rakip hem de çok iyi dosttular. Günümüz şarkıcıları niçin bunu başaramıyorlar?
-
- Profesyonel
- İletişim:
barış manço ve cem karaca gerçekten de yeni nesillerin özellikle de sanatçı diye geçinenlerin örnek almaları gereken gerçek sanatçılardır.onlar hiçbir zaman gündemde kalmanın derdine düşmemişler.yani "acaba nasıl gündemde kalabilirim?" dememişler.onlar gündemde kalmayı değil insanlara iyi örnek olmayı tercih etmişler.ama bugünkü şarkıcılar insanlara iyi örnek olmayı değil gündemde kalmayı tercih etmişler.günümüz şarkıcıları televizyonda daha fazla görünmek için herşeyi yapıyorlar
- darkkphonix
- Üst Düzey Üye
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
Re: Barış Manço ve Cem Karaca
Baris Manco'nun en buyuk rakibi Cem Karaca'midi? Bilmem. Erkin Koray'da olabilir ayni zamanda bir rakip. Ben o zamanda yasamadigim icin bilmem 1970'li ve 1980'lerde.