Barış Manço'nun Medyadaki Yeri

Barış Manço ile ilgili medyada çıkan haberleri paylaşabileceğiniz, Barış Abi'mizin ve eserlerinin yeni nesile ne şekilde aktarıldığını tartışabileceğiniz medya forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Mod
Moderator
Moderator
İletişim:

Barış Manço'nun Medyadaki Yeri

Mesajgönderen Mod » Sal Nis 01, 2003 18:25 pm

Barış Abimizin medyadaki yeri sizce ne olmalıdır? Bana sorarsanız onun gibi bir sanatçıya hiç ilgi gösterilmiyor. Her şey para mı? Her şey rating mi? Örneğin müzik kanallarında neden onlarca klibi varken milyonda bir kez Mançoloji Gülpembe gösteriliyor? Neden orjinal kendi yapımı eserleri yayınlanmıyor ? Baba Bizi Eversene adlı filmi neden akşamları Prime-Time saatlerde gösterilmiyor da, gündüzleri haber bülteninden önce gösteriliyor?

Bu konudaki yorumlarınızı bekliyoruz...
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM

barış_a dair
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen barış_a dair » Çrş Şub 04, 2004 13:41 pm

barış manço'nun şarkılarını dinlemek ve kliplerini seyretmek için neler yapmalıyız bilemiyorum bir tv kanalımı açmak gerekiyor doyasıya barış şarkıları dinlemek için. Yoksa biz barışseverler sesimizi duyurmasını mı bilemiyoruz. 40 yıllık bir çınarın kaliteli müziği yerine neden bize bir sene de unutulan vurguncuların şarkıları dinlettiriliyor.Biz şarkı dinlemek istiyoruz. Evet ben kendi adıma Barış manço'nun arşivini dinliyorum ama herkesin barış manço şarkılarını dinlemesini istiyorum. Çocukların barış şarkılarıyla büyümelerini istiyorum.

herkese sevgi ve saygılar
n_sel

armagan
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen armagan » Cmt Şub 14, 2004 17:24 pm

Kesinlikle katılıyorum. Barış Manço' nun hayatı bir tarih kitabı gibi. Onun bu ülke için yaptıklarının ne kadar önemli olduğu tartışılamaz. Bir sanatçının yapacağı başka ne olabilir ki.
Bu medya sansasyonel ne varsa onun peşinde. Barış abinin ölümünden bile reyting yapıp para kazanma yollarına gittiler.
Ancak onu anlayan insanlar da yok değil.Bizler gibi : :lol:

Kullanıcı avatarı
basak
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen basak » Cmt Eyl 18, 2004 13:25 pm

Herkese merhaba
Ben de Barış Manço'ya yeteri kadar değer verilmediğini düşünüyorum. Kim daha fazla sansasyon yaratırsa onun peşine daha fazla düşülüyor. gerçenten değerli olan insanlar ise daha az önemsenimiyor. Tabiki bunlardan bir taneside Barış Manço'dur.

Misafir

Mesajgönderen Misafir » Sal Eyl 21, 2004 18:58 pm

basak hanım üzgünümama aslında barış mancoya hic bir zaman gercek değer verilmedi
hata ölümünde medayanın barış üzerine düşmesi
bir özlem arzu ve sevgiden değildi
para karsılıgında yapılan bir hizmetti

http://www.barishanmancosan.com.tr.tc/

okuyacak olursanız... göreceksiniz tüm gerçekleri...

GERÇEKLER BURADA ORTAYA ÇIKIYOR!
http://www.barishanmancosan.com.tr.tc/

Kullanıcı avatarı
yavuz1299
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen yavuz1299 » Çrş Şub 09, 2005 09:26 am

Merhabalar,
Barış Manço topluma malolmuş, toplumun her kesimi tarafından sevilen, yaşlı,genç,çocuk hepimizde hatıraları olan bir insandır.
Evet gönül gerçekten de hep medyada yer almasını, kliplerinin yayınlanmasını programlar düzenlenmesini istiyor. Fakat gerçekte böyle olmaması daha iyi. Çünkü bir şeye ne kadar kolay ulaşıyorsanız ve piyasa ne kadar bol olursa o kadar kıymetsiz olacaktır.
Ayrıca Onu çekemeyenlerin kıskançlık damarlarını hareket geçirecek ve yıpratma kampanyası başlatmalarına sebeb olacaklardır.
Uzun sözün kısası bilen biliyor Barış Abi hep bir numara, artık herkes 2.ciliği düşünsün.
Muhabbetle..
Malkoçoğlu1299

Kullanıcı avatarı
avara
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen avara » Çrş Şub 23, 2005 23:39 pm

Hepimiz birşeylerin farkındayız ama elimiz kolumuz neden bağlı arkadaşlar ??? Bir şeyler yapamayız mı ???...

YETER OLSUN !!!
Leyleğin Ömrü İki Laklak, Değerler Oldu Tepetaklak!

Resim

Kullanıcı avatarı
sarıkulak
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen sarıkulak » Çrş Mar 09, 2005 21:26 pm

Elimden ne gelirse yapmaya hazırım.Ama bu kokuşmuş zihniyeti
deyiştirebileceğimizi hiç sanmıyorum.
Benim şimdilik kendi adıma yaptığım,sevgime ve Barış Abi'nin
eserlerine sahip çıkıyorum...:sad:
SENSİZ OLMAZ

Kullanıcı avatarı
bahadirari
Forum Duayeni
Forum Duayeni

Mesajgönderen bahadirari » Cum Mar 11, 2005 16:23 pm

Hakkatten ya.O zaman toplu halde bir dilekce yazip altina hepimizin ismini ve Barismancomix sitesinide eklesek(olur mu ki?) nasıl olur?Tek bir elin nesi var iki elin sesi var.Birey olarak dikkate alınmıyorsak topluluk olarak deneyelim ne dersiniz?

Kullanıcı avatarı
manco halil
Profesyonel
Profesyonel

malesef

Mesajgönderen manco halil » Pzt Mar 12, 2007 01:50 am

öncelıkle herkese sevgıler saygılar yolladıkdan sona acıyorum kutuyu ama sölemıyorum kötüyü önce bu fıkrı ortaya koyan sevgılı moderator arkadasımıza özel olarak tesekkürlerımı yolluyorum evet gelelım konumuza barış abeğe medyada ne kadar yer var yada ne kadar yer verılıyor bu ap acık ortada yanı görülen köy kılavuz ıstemıyor malesefkı barış abıye bızım türk medyamızda cok az yer var oda sadece ölüm yıldönumunde kaldıkı oda artık azaldı evet demısızkı neden fılmı öğlen haberlerden önce yayımlanıyor yada neden devamlı onlarca vıdeo ları varken devamlı klasıklesmıs gülpembe yada daglardaglar yayımlanıyor tabı bunları yayınlara sormak lazım bunları ama gercek olan bırsey varkı oda barış mançonun malesef unutulmaya baslaması gerıde sadece ona saygı duyan bır avuç dostu olan bız barış severler artık bazı gerceklerı görmemız lazım gercı bızımde elımızden artık pek bısı gelmez oldu..neyse yaza yaza bıtmıyor belkıde tam acıklık getırmedım belkı bılerek kı bılerek çünkı yazdıkca üzülüyorum bu durumlardan yanı suan barış manço nun bız ler yada türk halkı nın evlerınde cocuklarına hadı bu hafta barış mançonun müzesıne gıdelım demmemelerı bırazda ne bılım ısde hersey var ..uzatmıyorum dahada fazla sevgı ve barış la kalın...
halil