Barış Abimizin medyadaki yeri sizce ne olmalıdır? Bana sorarsanız onun gibi bir sanatçıya hiç ilgi gösterilmiyor. Her şey para mı? Her şey rating mi? Örneğin müzik kanallarında neden onlarca klibi varken milyonda bir kez Mançoloji Gülpembe gösteriliyor? Neden orjinal kendi yapımı eserleri yayınlanmıyor ? Baba Bizi Eversene adlı filmi neden akşamları Prime-Time saatlerde gösterilmiyor da, gündüzleri haber bülteninden önce gösteriliyor?
Bu konudaki yorumlarınızı bekliyoruz...
Barış Manço'nun Medyadaki Yeri
Moderatörler: barışhayranı, Mod
Barış Manço'nun Medyadaki Yeri
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM
-
barış_a dair
- Yeni Üye

barış manço'nun şarkılarını dinlemek ve kliplerini seyretmek için neler yapmalıyız bilemiyorum bir tv kanalımı açmak gerekiyor doyasıya barış şarkıları dinlemek için. Yoksa biz barışseverler sesimizi duyurmasını mı bilemiyoruz. 40 yıllık bir çınarın kaliteli müziği yerine neden bize bir sene de unutulan vurguncuların şarkıları dinlettiriliyor.Biz şarkı dinlemek istiyoruz. Evet ben kendi adıma Barış manço'nun arşivini dinliyorum ama herkesin barış manço şarkılarını dinlemesini istiyorum. Çocukların barış şarkılarıyla büyümelerini istiyorum.
herkese sevgi ve saygılar
herkese sevgi ve saygılar
n_sel
Kesinlikle katılıyorum. Barış Manço' nun hayatı bir tarih kitabı gibi. Onun bu ülke için yaptıklarının ne kadar önemli olduğu tartışılamaz. Bir sanatçının yapacağı başka ne olabilir ki.
Bu medya sansasyonel ne varsa onun peşinde. Barış abinin ölümünden bile reyting yapıp para kazanma yollarına gittiler.
Ancak onu anlayan insanlar da yok değil.Bizler gibi : :lol:
Bu medya sansasyonel ne varsa onun peşinde. Barış abinin ölümünden bile reyting yapıp para kazanma yollarına gittiler.
Ancak onu anlayan insanlar da yok değil.Bizler gibi : :lol:
-
Misafir
basak hanım üzgünümama aslında barış mancoya hic bir zaman gercek değer verilmedi
hata ölümünde medayanın barış üzerine düşmesi
bir özlem arzu ve sevgiden değildi
para karsılıgında yapılan bir hizmetti
http://www.barishanmancosan.com.tr.tc/
okuyacak olursanız... göreceksiniz tüm gerçekleri...
GERÇEKLER BURADA ORTAYA ÇIKIYOR!
hata ölümünde medayanın barış üzerine düşmesi
bir özlem arzu ve sevgiden değildi
para karsılıgında yapılan bir hizmetti
okuyacak olursanız... göreceksiniz tüm gerçekleri...
GERÇEKLER BURADA ORTAYA ÇIKIYOR!
Merhabalar,
Barış Manço topluma malolmuş, toplumun her kesimi tarafından sevilen, yaşlı,genç,çocuk hepimizde hatıraları olan bir insandır.
Evet gönül gerçekten de hep medyada yer almasını, kliplerinin yayınlanmasını programlar düzenlenmesini istiyor. Fakat gerçekte böyle olmaması daha iyi. Çünkü bir şeye ne kadar kolay ulaşıyorsanız ve piyasa ne kadar bol olursa o kadar kıymetsiz olacaktır.
Ayrıca Onu çekemeyenlerin kıskançlık damarlarını hareket geçirecek ve yıpratma kampanyası başlatmalarına sebeb olacaklardır.
Uzun sözün kısası bilen biliyor Barış Abi hep bir numara, artık herkes 2.ciliği düşünsün.
Muhabbetle..
Barış Manço topluma malolmuş, toplumun her kesimi tarafından sevilen, yaşlı,genç,çocuk hepimizde hatıraları olan bir insandır.
Evet gönül gerçekten de hep medyada yer almasını, kliplerinin yayınlanmasını programlar düzenlenmesini istiyor. Fakat gerçekte böyle olmaması daha iyi. Çünkü bir şeye ne kadar kolay ulaşıyorsanız ve piyasa ne kadar bol olursa o kadar kıymetsiz olacaktır.
Ayrıca Onu çekemeyenlerin kıskançlık damarlarını hareket geçirecek ve yıpratma kampanyası başlatmalarına sebeb olacaklardır.
Uzun sözün kısası bilen biliyor Barış Abi hep bir numara, artık herkes 2.ciliği düşünsün.
Muhabbetle..
Malkoçoğlu1299
- bahadirari
- Forum Duayeni

- manco halil
- Profesyonel

malesef
öncelıkle herkese sevgıler saygılar yolladıkdan sona acıyorum kutuyu ama sölemıyorum kötüyü önce bu fıkrı ortaya koyan sevgılı moderator arkadasımıza özel olarak tesekkürlerımı yolluyorum evet gelelım konumuza barış abeğe medyada ne kadar yer var yada ne kadar yer verılıyor bu ap acık ortada yanı görülen köy kılavuz ıstemıyor malesefkı barış abıye bızım türk medyamızda cok az yer var oda sadece ölüm yıldönumunde kaldıkı oda artık azaldı evet demısızkı neden fılmı öğlen haberlerden önce yayımlanıyor yada neden devamlı onlarca vıdeo ları varken devamlı klasıklesmıs gülpembe yada daglardaglar yayımlanıyor tabı bunları yayınlara sormak lazım bunları ama gercek olan bırsey varkı oda barış mançonun malesef unutulmaya baslaması gerıde sadece ona saygı duyan bır avuç dostu olan bız barış severler artık bazı gerceklerı görmemız lazım gercı bızımde elımızden artık pek bısı gelmez oldu..neyse yaza yaza bıtmıyor belkıde tam acıklık getırmedım belkı bılerek kı bılerek çünkı yazdıkca üzülüyorum bu durumlardan yanı suan barış manço nun bız ler yada türk halkı nın evlerınde cocuklarına hadı bu hafta barış mançonun müzesıne gıdelım demmemelerı bırazda ne bılım ısde hersey var ..uzatmıyorum dahada fazla sevgı ve barış la kalın...
halil