cardfinans reklamında "sarı çizmeli mehmet ağa"
Moderatörler: barışhayranı, Mod
-
barışmançokolik
- Profesyonel

- İletişim:
cardfinans reklamında "sarı çizmeli mehmet ağa"
arkadaşlar dün televizyon izlerken gözüm cardfinans'ın yeni reklam filmine takıldı.şimdi bu reklamın Barış abimizle ne ilgisi var?diye soracak olursanız,aslında bu reklamın Barış abimizle ilgisi yok.ama reklamda Barış abimizin sarı çizmeli mehmet ağa isimli efsane şarkısı çalınıyor.reklamda ise sarı çizmeleri olan bir adam var.acaba bu reklamı izlediniz mi?eğer izlediyseniz neler düşünüyorsunuz bu reklam hakkında?ilk yorumu ben yapayım bence çok ilginç bir reklam olmuş.
- Darklich
- Kıdemli Üye

- Konum: Güllerin Kırmızı ve Pembe Actığı Bir Yerden...Kırklareli
Reklamcılar bu tarz reklamlara ne derler bilmiyorum ama,birkaç hafta önce ekrana çıkan "siberalem" reklamlarındaki gibi "Retro" görüntü tarzındaki bir reklama eşlik ediyor parça.Açıkçası çok sevdim.Orijinal versiyondan koymuşlar "Sarı Çizmeli Mehmet Ağa" parçasını Barış Manço'nun.
Ekonomik sıkıntı çeken ülkemizde,özellikle küüçk esnafın geri gelmeyen veresiye ve borçlar için,"Nasıl ödeyecek?,Nerde bulacağım şimdi ben bu adamı,kayboldu ortadan,Sarı Çizmeli Mehmet Ağa!,gibi cümleler sarfettiği muhakkaktır.Reklamda da borçlu vatandaş bankanın verdiği krediyle bir anda o niteleyen Sarı Çizmeleriyle ortaya çıkıyor tek tek borcunu ödüyor.Esnafta mutlu oluyor.Yani tıpkı parçadaki gibi,"Yaz Dostum bir kez daha,sen hesabını tut o Sarı Çizmeli Mehmet ağa elbet bir gün hesabını ödeyecektir." mesajını böylece vermiş oluyor.Tebrikler Reklam yapımcıları arkadaşlar..
bir kez daha teşekkürler Barış Abi,verdiğin ince mesajlar için.. 
Ekonomik sıkıntı çeken ülkemizde,özellikle küüçk esnafın geri gelmeyen veresiye ve borçlar için,"Nasıl ödeyecek?,Nerde bulacağım şimdi ben bu adamı,kayboldu ortadan,Sarı Çizmeli Mehmet Ağa!,gibi cümleler sarfettiği muhakkaktır.Reklamda da borçlu vatandaş bankanın verdiği krediyle bir anda o niteleyen Sarı Çizmeleriyle ortaya çıkıyor tek tek borcunu ödüyor.Esnafta mutlu oluyor.Yani tıpkı parçadaki gibi,"Yaz Dostum bir kez daha,sen hesabını tut o Sarı Çizmeli Mehmet ağa elbet bir gün hesabını ödeyecektir." mesajını böylece vermiş oluyor.Tebrikler Reklam yapımcıları arkadaşlar..
Trak Kuzgunu
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
- manco halil
- Profesyonel

aa
ewet çok güzel olmuş reklam o reklamda oynayan adamın ısmını hatırlamıyorum ama barış abıyı çok seven bır ısım oynayan karakterdekı ınsan sevgı ve barışla kalsın..
halil
- manco_mania
- Üst Düzey Üye

Evet arkadaşlar reklam çok güzel olmuş tabiki reklamı güzel yapan Barış Abi nin Sarı Çizmeli Mehmet Aga parçası , hatırlarsanız bikaç bayram öncesindeydi ta hatırlamıyorum ama kent reklamında yine Barış Abi nin Yolla Yarim parçasının enstrumental hali vardı , o reklemda gerçekten çok güzeldi...
Barış Abi seni çok özlüyoruz,7 den 77 ye.....
-
BARIŞ_CEM_BARIŞ
manco_mania yazdı:Evet arkadaşlar reklam çok güzel olmuş tabiki reklamı güzel yapan Barış Abi nin Sarı Çizmeli Mehmet Aga parçası , hatırlarsanız bikaç bayram öncesindeydi ta hatırlamıyorum ama kent reklamında yine Barış Abi nin Yolla Yarim parçasının enstrumental hali vardı , o reklemda gerçekten çok güzeldi...
Evet ya bende biliyorum cidden çok güzeldi zaten orada barış abi olmasa ne önemii olurdu ki