BARIŞ MANÇO 1 SAATLİĞİNE ÜLKEYİ YÖNETTİ! NASIL MI...

Barış Manço ile ilgili medyada çıkan haberleri paylaşabileceğiniz, Barış Abi'mizin ve eserlerinin yeni nesile ne şekilde aktarıldığını tartışabileceğiniz medya forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

BARIŞ MANÇO 1 SAATLİĞİNE ÜLKEYİ YÖNETTİ! NASIL MI...

Mesajgönderen jonturk_emre » Prş Oca 31, 2008 21:08 pm

Yazacağım yazıyı önceden gazeteden kestim ve en yakın zamanda scannerdan cıkartıp paylaşacağım...Yani copy değil alınteri :D

Yıllar önce bir radyo programına bir saatliğinede olsa ''başbakan'' olmayı kabul edip ülkeyi yönetti işte o program...

BARIŞ MANÇO: ''ARTIK HEPİMİZ ARSA ALMAYI BIRAKIP KÖYÜMÜZE GERİ DÖNELİM''

SORU*Başbakanlığınızla kısır siyasi çekişmeler yerine herkesin uzun süreli,programlı,istikrarlı yaşayabileceği bir düzen oluştu diyebilir miyiz?

BM:

TÜRKİYE'DE YASAL OLARAK 2 TANE BİR DE YASAL OLMAYAN 25 MİLYON ÇOCUGUM VAR BANA BARIŞ ABİ DİYEN.DOLAYISIYLA ONLAR AÇISINDAN BAKINCA KISIR ÇEKİŞMELERDEN SON DERECE CAN SIKICI PARA VE ÇIKAR ORTAKLIĞININ KONUŞULMADIĞI GÜNLER GELİR.BENİM SÜNNET GİYSİM OLMADI.AYRICA ÇOCUKLUGUMDA OYUNCAGIMDA OLMADI.HARBİN TAM ORTASINDA DOĞDUM...
TÜRKİYEDE İLK BARIŞ ADINI BEN ALMIŞIM EKMEK KARNESİ ZAMANINDA DÜNYAYA GELDİĞİMİZ İÇİN.

SORU*:68 kuşağı için ne düşünüyorsunuz?

BM:

68 KUŞAĞI HAKKINDA HİÇ İYİ ŞEYLER DÜŞÜNMÜYORUM.68 KUŞAĞI MİSYONUNU YANLIŞ YAPMIŞTIR...

SORU*:Herhangi bir el işaretiniz olacak mı?

BM:

BÜTÜN PARTİLER İDEOLOJİK KURULUŞLAR ÖYLE ÇOK PARMAK KULLANDILAR Kİ PARMAK KALMADI.BENİM İŞARETİM ZAFER İŞARETİ.BU CHURCİLL'İN 2.DÜNYA SAVASINDA YAPTIGI PEACE SİGN 68 KUŞAĞININ DOSTLUK İŞARETİYDİ SONRA BOZKURTLARIN KULAKLARI OLDU BU İŞARET SONRA METALCİLER KULLANDI VE SONRA NERON'UN BRAVO İŞARETYİ OLDU

SORU*:Mal varlığınızı açıklar mısınız?

BM:

YÜZÜK...
BİR KAÇ TANE DAHA EMRE HAK VAKİ OLDU DİYELİM.MAL VARLIĞIMI AÇIKLAMAM İNSANLARIN KİŞİLİK HAKLARINA SALDIRIDIR...

SORU*:İstanbul'u hava kirliliği hakkında ne düşünüyorsunuz?

BM:
O KÖMÜRLERİ ALAN BAŞBAKAN MI?HEPİMİZ KÖYÜMÜZE GERİ DÖNELİM.BEN KADIKÖYE DÖNEYİM.ARSA ALMAYI HİÇ DÜŞÜNMEDİM.KADIKÖY'DEKİ BANKAYA PARA YATIRDIM.MODA'DAKİ TARİHİ ESERİ ALIP ONARMAYI TERCİH ETTİM.KENDİ EVİMİN KAPICISI OLARAK SABAH KALKTIM EKMEĞİMİ ALDIM.BEN KÖYÜME AŞIK BİR İNSANIM.HERKES KÖYÜNE AŞIK OLABİLSEYDİ BUGÜN ''HADİ GEL KÖYÜMÜZE GERİ DÖNELİM''ŞARKISINI SÖYLEMEZLERDİ.ATATÜRK'ÜN YAPMAK İSTEDİĞİDE BUYDU ZATEN.BEN FAKİR BAYBURT'UN BÜYÜTTÜĞÜ BİR İNSANIM.GÜNÜN BİRİNDE FERDİ TAYFUR'DA BAŞBAKAN OLURSA O KENDİSİ DAHA İYİ AÇIKLAYACAKTIR
...

Kullanıcı avatarı
ALİ ÖZMEN
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen ALİ ÖZMEN » Cmt Şub 02, 2008 01:24 am

paylasım için tesekkurler....
İZManço Facebook: https://www.facebook.com/groups/1406696942947567/

İZManço YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCv4fsNLzjoYE_Im_V26bEvA

İZManço İnstagram: https://instagram.com/izmanco/