YAZ GELDİ GEÇTİ TRT'DEN İCRAAT YOK
Moderatörler: barışhayranı, Mod
YAZ GELDİ GEÇTİ TRT'DEN İCRAAT YOK
Arkadaşlar daha önce bazı üyelerimiz ''7'den 77'ye''nin bu yaz da yayınlanması için emailler yollamış(ben o zaman üye değildim maalesef
)olmasına rağmen TRT'den hiçbir icraatı göremedik.
Yıllarca o kanalda program yapmış birisinin programlarını hiç olmazsa ağustos ayında yayınlansaydı ne olurdu sanki??
çok özlüyorum o programı

-
ogulcan
ali kaan özlemekle olmuyor kaç mail attın ki bunları yazabilecek kadar kudreti buluyosun kendinde
http://www.plaknet.com/eylul-ayinda-trt ... -5136.html
link bu görevinizi yapın mailinizi atın
http://www.plaknet.com/eylul-ayinda-trt ... -5136.html
link bu görevinizi yapın mailinizi atın
- barışhayranı
- Moderator

Biz mailleri gönderdikte Ali Kaan zerzenişinde haklı TRT'den hiç ses seda çıkmadı.
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

- barışhayranı
- Moderator

ogulcan yazdı:bana cevap yazmışlardı konu tartışılacak die oradada belirttim
iyide ağustos için demişler işte ağustosta bitiyor zaten. Yeni yayın döneminede koyacaklarını sanmıyorum. Keşke koysalar.
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
Okunuyor bence mailler, Trt yayın akışını değiştirmek istemiyor olabilir. İsteseydi attığımız maillere cvp gelirdi diye düşünüyorum. Önceki gönderdiğimiz maillere cvp gelmişti ve geçen yaz program yayındaydı. Üç beş kişiyle olcak iş değil toplu olarak hareket etmek lazımdı.
Mal cimrilerde,
Silah korkaklarda,
Yönetimde akılsızlarda olursa iş bozulur.
Silah korkaklarda,
Yönetimde akılsızlarda olursa iş bozulur.
bence hemen başlamalıyız.barışhayranı yazdı:ogulcan yazdı:bana cevap yazmışlardı konu tartışılacak die oradada belirttim
iyide ağustos için demişler işte ağustosta bitiyor zaten. Yeni yayın döneminede koyacaklarını sanmıyorum. Keşke koysalar.Önümüzdeki yıl mart-nisan gibi yoğun maillere başlamalıyız. Ben nisan yada mayıstı başlık açtım ama kimse ilgi göstermemişti. Kimse metinde yazmadı eninde sonunda ben metini yazdım ve metinden sonra temmuz gibi ilgi arttı. Şimdi zaten metinde hazır. Yapacağımız şey yoğun bir şekilde mail atmak. Artık bunu yapmakta çok kolay herhalde bazı arkadaşların bu da zahmetine gitmez!
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
scubi yazdı:Okunuyor bence mailler, Trt yayın akışını değiştirmek istemiyor olabilir. İsteseydi attığımız maillere cvp gelirdi diye düşünüyorum. Önceki gönderdiğimiz maillere cvp gelmişti ve geçen yaz program yayındaydı. Üç beş kişiyle olcak iş değil toplu olarak hareket etmek lazımdı.
ıns oledır
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM
işte yolladığım mail:
Değerli TRT yetkilileri,
Geçen yaz yayınlamış olduğunuz''Barış Manço ile 7'den 77'ye''programını bu Eylül-Ekim ayı içinde de tekrar yayınlamanızı arzu ediyoruz.
Sizlerin de bildiği gibi son zamanlarda televizyon kanallarında şiddet içeren,kavgalı,dövüşlü
televizyon programları maalesef artmıştır.Sizlerden ricamız,''Barış Manço ile 7'den 77'ye''yi tekrar
yayınlamanız.Bizler gibi yeni kuşakların da ondan öğrenmesi gereken çok şey var.Barış Manço gibi bir değerimize sahip çıkalım.O,yaşamında hep ülkemiz için çalıştı ama misyonu bitmedi.Şimdi sıra yaptığı eserlerle yeni nesillerin karşısına çıkmak.Ondan öğrenecek daha çok şeyler var.Sanata ve sanatçıya önem veren TRT'nin bu yıl da büyük değerimiz Barış Manço'yu ekranlarına taşıması dileğimiz,isteğimizdir.
herkes yollasın!!
Değerli TRT yetkilileri,
Geçen yaz yayınlamış olduğunuz''Barış Manço ile 7'den 77'ye''programını bu Eylül-Ekim ayı içinde de tekrar yayınlamanızı arzu ediyoruz.
Sizlerin de bildiği gibi son zamanlarda televizyon kanallarında şiddet içeren,kavgalı,dövüşlü
televizyon programları maalesef artmıştır.Sizlerden ricamız,''Barış Manço ile 7'den 77'ye''yi tekrar
yayınlamanız.Bizler gibi yeni kuşakların da ondan öğrenmesi gereken çok şey var.Barış Manço gibi bir değerimize sahip çıkalım.O,yaşamında hep ülkemiz için çalıştı ama misyonu bitmedi.Şimdi sıra yaptığı eserlerle yeni nesillerin karşısına çıkmak.Ondan öğrenecek daha çok şeyler var.Sanata ve sanatçıya önem veren TRT'nin bu yıl da büyük değerimiz Barış Manço'yu ekranlarına taşıması dileğimiz,isteğimizdir.
herkes yollasın!!
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
Ali Kaan yazdı:işte yolladığım mail:
Değerli TRT yetkilileri,
herkes yollasın!!
arkadasım tam olarak adresını yazarsan ben yollamkata onur duycam
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM
aaaa unutmuşum onu [email protected]