YAZ GELDİ GEÇTİ TRT'DEN İCRAAT YOK

Barış Manço ile ilgili medyada çıkan haberleri paylaşabileceğiniz, Barış Abi'mizin ve eserlerinin yeni nesile ne şekilde aktarıldığını tartışabileceğiniz medya forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
Ali Kaan
Profesyonel
Profesyonel

YAZ GELDİ GEÇTİ TRT'DEN İCRAAT YOK

Mesajgönderen Ali Kaan » Prş Ağu 23, 2007 22:26 pm

Arkadaşlar daha önce bazı üyelerimiz ''7'den 77'ye''nin bu yaz da yayınlanması için emailler yollamış(ben o zaman üye değildim maalesef :gozyasi: )olmasına rağmen TRT'den hiçbir icraatı göremedik. :cinnet: :cinnet: Yıllarca o kanalda program yapmış birisinin programlarını hiç olmazsa ağustos ayında yayınlansaydı ne olurdu sanki?? :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: çok özlüyorum o programı :gozyasi: :gozyasi: :gozyasi:

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Cum Ağu 24, 2007 01:05 am

ali kaan özlemekle olmuyor kaç mail attın ki bunları yazabilecek kadar kudreti buluyosun kendinde

http://www.plaknet.com/eylul-ayinda-trt ... -5136.html

link bu görevinizi yapın mailinizi atın

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Cum Ağu 24, 2007 01:47 am

Biz mailleri gönderdikte Ali Kaan zerzenişinde haklı TRT'den hiç ses seda çıkmadı.
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Cum Ağu 24, 2007 02:19 am

evet...nedense takmadılar bizi

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Cmt Ağu 25, 2007 00:11 am

bana cevap yazmışlardı konu tartışılacak die oradada belirttim

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Cmt Ağu 25, 2007 22:52 pm

ogulcan yazdı:bana cevap yazmışlardı konu tartışılacak die oradada belirttim

iyide ağustos için demişler işte ağustosta bitiyor zaten. Yeni yayın döneminede koyacaklarını sanmıyorum. Keşke koysalar. :hayallah: Önümüzdeki yıl mart-nisan gibi yoğun maillere başlamalıyız. Ben nisan yada mayıstı başlık açtım ama kimse ilgi göstermemişti. Kimse metinde yazmadı eninde sonunda ben metini yazdım ve metinden sonra temmuz gibi ilgi arttı. Şimdi zaten metinde hazır. Yapacağımız şey yoğun bir şekilde mail atmak. Artık bunu yapmakta çok kolay herhalde bazı arkadaşların bu da zahmetine gitmez!
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]

LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!

BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:

viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Pzr Ağu 26, 2007 02:03 am

isyan yerıne ıcrata gecelım..maıl atıyoruz ama okundugundan emın ble degılız
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM

Kullanıcı avatarı
scubi
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen scubi » Pzr Ağu 26, 2007 19:26 pm

Okunuyor bence mailler, Trt yayın akışını değiştirmek istemiyor olabilir. İsteseydi attığımız maillere cvp gelirdi diye düşünüyorum. Önceki gönderdiğimiz maillere cvp gelmişti ve geçen yaz program yayındaydı. Üç beş kişiyle olcak iş değil toplu olarak hareket etmek lazımdı.
Mal cimrilerde,
Silah korkaklarda,
Yönetimde akılsızlarda olursa iş bozulur.

Kullanıcı avatarı
Ali Kaan
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Ali Kaan » Pzt Ağu 27, 2007 16:19 pm

barışhayranı yazdı:
ogulcan yazdı:bana cevap yazmışlardı konu tartışılacak die oradada belirttim

iyide ağustos için demişler işte ağustosta bitiyor zaten. Yeni yayın döneminede koyacaklarını sanmıyorum. Keşke koysalar. :hayallah: Önümüzdeki yıl mart-nisan gibi yoğun maillere başlamalıyız. Ben nisan yada mayıstı başlık açtım ama kimse ilgi göstermemişti. Kimse metinde yazmadı eninde sonunda ben metini yazdım ve metinden sonra temmuz gibi ilgi arttı. Şimdi zaten metinde hazır. Yapacağımız şey yoğun bir şekilde mail atmak. Artık bunu yapmakta çok kolay herhalde bazı arkadaşların bu da zahmetine gitmez!
bence hemen başlamalıyız.

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Pzt Ağu 27, 2007 16:52 pm

scubi yazdı:Okunuyor bence mailler, Trt yayın akışını değiştirmek istemiyor olabilir. İsteseydi attığımız maillere cvp gelirdi diye düşünüyorum. Önceki gönderdiğimiz maillere cvp gelmişti ve geçen yaz program yayındaydı. Üç beş kişiyle olcak iş değil toplu olarak hareket etmek lazımdı.

ıns oledır

Kullanıcı avatarı
Ali Kaan
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Ali Kaan » Pzt Ağu 27, 2007 17:07 pm

Ben iki tane yolladım eposta haydi herkes trtye hücum etsin!!

Kullanıcı avatarı
Ali Kaan
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Ali Kaan » Pzt Ağu 27, 2007 18:04 pm

işte yolladığım mail:
Değerli TRT yetkilileri,

Geçen yaz yayınlamış olduğunuz''Barış Manço ile 7'den 77'ye''programını bu Eylül-Ekim ayı içinde de tekrar yayınlamanızı arzu ediyoruz.

Sizlerin de bildiği gibi son zamanlarda televizyon kanallarında şiddet içeren,kavgalı,dövüşlü

televizyon programları maalesef artmıştır.Sizlerden ricamız,''Barış Manço ile 7'den 77'ye''yi tekrar

yayınlamanız.Bizler gibi yeni kuşakların da ondan öğrenmesi gereken çok şey var.Barış Manço gibi bir değerimize sahip çıkalım.O,yaşamında hep ülkemiz için çalıştı ama misyonu bitmedi.Şimdi sıra yaptığı eserlerle yeni nesillerin karşısına çıkmak.Ondan öğrenecek daha çok şeyler var.Sanata ve sanatçıya önem veren TRT'nin bu yıl da büyük değerimiz Barış Manço'yu ekranlarına taşıması dileğimiz,isteğimizdir.

herkes yollasın!!

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Pzt Ağu 27, 2007 18:18 pm

Ali Kaan yazdı:işte yolladığım mail:
Değerli TRT yetkilileri,

Geçen yaz yayınlamış olduğunuz''Barış Manço ile 7'den 77'ye''programını bu Eylül-Ekim ayı içinde de tekrar yayınlamanızı arzu ediyoruz.

Sizlerin de bildiği gibi son zamanlarda televizyon kanallarında şiddet içeren,kavgalı,dövüşlü

televizyon programları maalesef artmıştır.Sizlerden ricamız,''Barış Manço ile 7'den 77'ye''yi tekrar

yayınlamanız.Bizler gibi yeni kuşakların da ondan öğrenmesi gereken çok şey var.Barış Manço gibi bir değerimize sahip çıkalım.O,yaşamında hep ülkemiz için çalıştı ama misyonu bitmedi.Şimdi sıra yaptığı eserlerle yeni nesillerin karşısına çıkmak.Ondan öğrenecek daha çok şeyler var.Sanata ve sanatçıya önem veren TRT'nin bu yıl da büyük değerimiz Barış Manço'yu ekranlarına taşıması dileğimiz,isteğimizdir.

herkes yollasın!!

arkadasım tam olarak adresını yazarsan ben yollamkata onur duycam

Kullanıcı avatarı
Ali Kaan
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Ali Kaan » Pzt Ağu 27, 2007 18:20 pm

aaaa unutmuşum onu [email protected]