TÜRKİYE'NİN ARTVİN'İ (TAYLAND)

Barış Manço ile ilgili medyada çıkan haberleri paylaşabileceğiniz, Barış Abi'mizin ve eserlerinin yeni nesile ne şekilde aktarıldığını tartışabileceğiniz medya forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
zeliha_22
Yeni Üye
Yeni Üye

TÜRKİYE'NİN ARTVİN'İ (TAYLAND)

Mesajgönderen zeliha_22 » Sal Haz 12, 2007 01:04 am

selam arkadaşlar bugün mynette izlediğim bir videoyu sizlerle paylaşmak istiyorum.BARIŞ ABİ bundan on yıl önce gittiği TAYLAND'DA ya da onun deyimi ile TÜEKİYE'NİN ARTVİN'İNDE hükümet tarafından tutuklanmış ancak daha sonra ordaki bir türk okulu BARIŞ abimizi ziyarete hapishaneye gelmiş
ve onu hapisten yetkililerle konuşarak çıkarmayı başarmışlar.ve bu yıl BARIŞ MANÇO'NUN tutuklama emri çıkarıldığı o otelde onun için bir anma günü düzenlenmiş ve BARIŞ abinin şarkıları söylenmiş :alkis: TÜRKİYE'NİN ARTVİN'İNDE

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Sal Haz 12, 2007 15:57 pm

eeeee video linki nerde....
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Re: TÜRKİYE'NİN ARTVİN'İ (TAYLAND)

Mesajgönderen harlemci » Prş Haz 14, 2007 16:52 pm

zeliha_22 yazdı:selam arkadaşlar bugün mynette izlediğim bir videoyu sizlerle paylaşmak istiyorum.BARIŞ ABİ bundan on yıl önce gittiği TAYLAND'DA ya da onun deyimi ile TÜEKİYE'NİN ARTVİN'İNDE hükümet tarafından tutuklanmış ancak daha sonra ordaki bir türk okulu BARIŞ abimizi ziyarete hapishaneye gelmiş
ve onu hapisten yetkililerle konuşarak çıkarmayı başarmışlar.ve bu yıl BARIŞ MANÇO'NUN tutuklama emri çıkarıldığı o otelde onun için bir anma günü düzenlenmiş ve BARIŞ abinin şarkıları söylenmiş :alkis: TÜRKİYE'NİN ARTVİN'İNDE

Sağol ama SEARCH - ARAMA yapmadan konu açmak biraz saçma olmuş, zaten bu konunun videosu v.s var, araştırma lütfen