konuşarock - kurtalan EKSPRES

Barış Manço ile ilgili medyada çıkan haberleri paylaşabileceğiniz, Barış Abi'mizin ve eserlerinin yeni nesile ne şekilde aktarıldığını tartışabileceğiniz medya forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
bm777dd
Profesyonel
Profesyonel

konuşarock - kurtalan EKSPRES

Mesajgönderen bm777dd » Cmt Nis 28, 2007 20:17 pm

Cuma geceleri umut KUZEY in hazırlayıp sunduğu kral tv deki konuşarock ın bu haftaki konukları kurtalan EKSPRES di...

Program da barış manço ve cem karacanın parçaları canlı olarak kurtalan EKSPRES tarafından çalınıp söylenmiş parçalarada umut KUZEY(kara sevda) ve marmara üniversitesi öğrencileride eşlik etmişlerdirr...

Gece de TÜRK ROCK MÜZİĞİNİN geleceği hakkında yorumlar yapılmış yine amatör grup olarak katılan grup TRANSPRAN söylediği parça ile takdir edilmiş ve kendileri "efsanevi grup kurtalan EKSPRES den daha çok seyler öğreneceğimiz var " demişlerdir...

Ayrıca program da barış abimizin vefatından sonra çekilen klip "CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA" yayınlanmıştır...

Son olarak umut KUZEY "çok program yaptığım halde hiçbir yapım da bu kadar keyif almadığını , kurtalan EKSPRES in her zaman müzik ve benim dünya da ayrı bir yer olduğunu " sölemiş , kurtalan EKSPRES de canlı olarak söyledikleri "AYNALI KEMER - GİBİ GİBİ" parçaları ile sahneyi birbirine katmışlardırr....
....bm777dd....

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Cmt Nis 28, 2007 21:28 pm

Haber için teşekkürler.
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Pzr Nis 29, 2007 00:09 am

saol kardeş..bu programı izleme şansımız var mı?

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Pzr Nis 29, 2007 00:49 am

EVET BENDE İZLEDİM.GÖZLER İSTER İSTEMEZ BARIŞ ABİYİ ARIYO.AH BARIŞ ABİ AHH :gozyasi:

Kullanıcı avatarı
Petek Gök
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Petek Gök » Pzr Nis 29, 2007 11:39 am

yarısını izledim klipten sonra kapattım anca o kadar dayanabildim :gozyasi: her an arkadan çıkıp şarkıya başlayacak gibiydi.. bu arada bahadır abi Barış abiye çok benzemiş ona baktıkca sanki Barış Abiyi görür gibi oldum :gozyasi:

Kullanıcı avatarı
manco halil
Profesyonel
Profesyonel

d

Mesajgönderen manco halil » Pzr Nis 29, 2007 11:50 am

merhabalar ben ızleme fırsatı bulamadım ama yapabılırsenız bızlerde buradan izleyelım.sevgı ve barış la kalın..
halil

Kullanıcı avatarı
kulahmet
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kulahmet » Pzt Nis 30, 2007 17:45 pm

ben o gece hastaydım, hiç haberim de olmadı nasıl izleyecez?

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Sal May 01, 2007 02:09 am

bende izleme şansı buldum arkadaşlar her zamanki gibi kurtalan o efsane ve mükemmel ötesi parça dönenceyi söyleyerek başladılar...Ah keşke kayıt yapmaya yarayan aletim olsaydı keşke...Programı izlerken bi yandan duygulandım gözlerim barış abiyi aradı bi yandan kayıt yapamadığım için tırnaklarımı kemirdim....Süper bi program oldu...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
scubi
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen scubi » Sal May 01, 2007 02:58 am

efemanco yazdı:bende izleme şansı buldum arkadaşlar her zamanki gibi kurtalan o efsane ve mükemmel ötesi parça dönenceyi söyleyerek başladılar...Ah keşke kayıt yapmaya yarayan aletim olsaydı keşke...Programı izlerken bi yandan duygulandım gözlerim barış abiyi aradı bi yandan kayıt yapamadığım için tırnaklarımı kemirdim....Süper bi program oldu...

Kaçırdık programı tüh :( Böyle durumlarda bana önceden mail yollayabilirseniz kayıt yapabilirim arkadaşlar :)
Mal cimrilerde,
Silah korkaklarda,
Yönetimde akılsızlarda olursa iş bozulur.

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Cum May 11, 2007 19:45 pm

ÇOK TELEVİZYON İZLEME VAKTİM OLMUYOR Kİ BU SIRALAR..TÜH KEŞKE BİLSEYDİM KAÇIRIR MIYDIM HİÇ :( BULABİLİR MİYİZ ACABA BU YAYININ TEKRARINI BİR YERDE...BEN Bİ ARAŞTIRIYIM İNŞ.BULURUM...
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Cum May 11, 2007 20:08 pm

çok üzülerek belirtiyorum, konuşarock programına konuk olanların çoğunun video su internette mevcut ama KURTALAN EKSPRES" yayınını koymamışlar... :( neyse bir dahaki sefere inşallah kaçırmayız...
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"

Kullanıcı avatarı
scubi
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen scubi » Cum May 11, 2007 20:19 pm

EDDA_esra yazdı:çok üzülerek belirtiyorum, konuşarock programına konuk olanların çoğunun video su internette mevcut ama KURTALAN EKSPRES" yayınını koymamışlar... :( neyse bir dahaki sefere inşallah kaçırmayız...

inşallah :(
Mal cimrilerde,

Silah korkaklarda,

Yönetimde akılsızlarda olursa iş bozulur.

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Cmt May 12, 2007 21:40 pm

scubi yazdı:
EDDA_esra yazdı:çok üzülerek belirtiyorum, konuşarock programına konuk olanların çoğunun video su internette mevcut ama KURTALAN EKSPRES" yayınını koymamışlar... :( neyse bir dahaki sefere inşallah kaçırmayız...

inşallah :(

İNŞALLAAH :(