konuşarock - kurtalan EKSPRES
Moderatörler: barışhayranı, Mod
konuşarock - kurtalan EKSPRES
Cuma geceleri umut KUZEY in hazırlayıp sunduğu kral tv deki konuşarock ın bu haftaki konukları kurtalan EKSPRES di...
Program da barış manço ve cem karacanın parçaları canlı olarak kurtalan EKSPRES tarafından çalınıp söylenmiş parçalarada umut KUZEY(kara sevda) ve marmara üniversitesi öğrencileride eşlik etmişlerdirr...
Gece de TÜRK ROCK MÜZİĞİNİN geleceği hakkında yorumlar yapılmış yine amatör grup olarak katılan grup TRANSPRAN söylediği parça ile takdir edilmiş ve kendileri "efsanevi grup kurtalan EKSPRES den daha çok seyler öğreneceğimiz var " demişlerdir...
Ayrıca program da barış abimizin vefatından sonra çekilen klip "CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA" yayınlanmıştır...
Son olarak umut KUZEY "çok program yaptığım halde hiçbir yapım da bu kadar keyif almadığını , kurtalan EKSPRES in her zaman müzik ve benim dünya da ayrı bir yer olduğunu " sölemiş , kurtalan EKSPRES de canlı olarak söyledikleri "AYNALI KEMER - GİBİ GİBİ" parçaları ile sahneyi birbirine katmışlardırr....
Program da barış manço ve cem karacanın parçaları canlı olarak kurtalan EKSPRES tarafından çalınıp söylenmiş parçalarada umut KUZEY(kara sevda) ve marmara üniversitesi öğrencileride eşlik etmişlerdirr...
Gece de TÜRK ROCK MÜZİĞİNİN geleceği hakkında yorumlar yapılmış yine amatör grup olarak katılan grup TRANSPRAN söylediği parça ile takdir edilmiş ve kendileri "efsanevi grup kurtalan EKSPRES den daha çok seyler öğreneceğimiz var " demişlerdir...
Ayrıca program da barış abimizin vefatından sonra çekilen klip "CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA" yayınlanmıştır...
Son olarak umut KUZEY "çok program yaptığım halde hiçbir yapım da bu kadar keyif almadığını , kurtalan EKSPRES in her zaman müzik ve benim dünya da ayrı bir yer olduğunu " sölemiş , kurtalan EKSPRES de canlı olarak söyledikleri "AYNALI KEMER - GİBİ GİBİ" parçaları ile sahneyi birbirine katmışlardırr....
....bm777dd....
- barışhayranı
- Moderator

Haber için teşekkürler.
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
- manco halil
- Profesyonel

d
merhabalar ben ızleme fırsatı bulamadım ama yapabılırsenız bızlerde buradan izleyelım.sevgı ve barış la kalın..
halil
- efemanco
- Demirbaş Üye

bende izleme şansı buldum arkadaşlar her zamanki gibi kurtalan o efsane ve mükemmel ötesi parça dönenceyi söyleyerek başladılar...Ah keşke kayıt yapmaya yarayan aletim olsaydı keşke...Programı izlerken bi yandan duygulandım gözlerim barış abiyi aradı bi yandan kayıt yapamadığım için tırnaklarımı kemirdim....Süper bi program oldu...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...
efemanco yazdı:bende izleme şansı buldum arkadaşlar her zamanki gibi kurtalan o efsane ve mükemmel ötesi parça dönenceyi söyleyerek başladılar...Ah keşke kayıt yapmaya yarayan aletim olsaydı keşke...Programı izlerken bi yandan duygulandım gözlerim barış abiyi aradı bi yandan kayıt yapamadığım için tırnaklarımı kemirdim....Süper bi program oldu...
Kaçırdık programı tüh
Mal cimrilerde,
Silah korkaklarda,
Yönetimde akılsızlarda olursa iş bozulur.
Silah korkaklarda,
Yönetimde akılsızlarda olursa iş bozulur.
- baris_onsel
- Demirbaş Üye