Barış abimize bir ödül daha kazandırmak isteyenler...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
Barış abimize bir ödül daha kazandırmak isteyenler...
Meraba arkadaşlar umarım başlığı yanlış yere açmamışımdır . öyle yaptıysam da herkesten şimdiden özür diliorum.
Arkadaşlar bu sene kral tv video müzik ödül adaylarını bildiğiniz gibi halk
seçiormuş. o zaman bizde Barış abimizin müzik kategorisinin ismini yazıp Barış Manço diye göndersek ve Barış Mançonun unutulmadığını tüm Türkiyeye göstersek nasıl olur . benim aklıma böyle bi fikir geldi sizlerle paylaşmak istedim . yorumlarınızı bekliorum ...
Sevgilerle....
Arkadaşlar bu sene kral tv video müzik ödül adaylarını bildiğiniz gibi halk
seçiormuş. o zaman bizde Barış abimizin müzik kategorisinin ismini yazıp Barış Manço diye göndersek ve Barış Mançonun unutulmadığını tüm Türkiyeye göstersek nasıl olur . benim aklıma böyle bi fikir geldi sizlerle paylaşmak istedim . yorumlarınızı bekliorum ...
Sevgilerle....
-
COBAN YILDIZI
listeye sokulması için yeterli oy gideceğini sanmıyorum.. keşke olsa .. ama her sene bu ödülleri takip ettiğim kadarıyla eski büyük sanatçılardan birine kral tv özel onur ödülü veriliyordu.. belki bunun için kral tv yetkililerine ulaşıp bişiler yapabiliriz.. çünkü diğer kategoriler şu anda hayatta olanlardan belirleniyor bu yüzden barış abinin bi katogoriye alınmasını çok zor bi ihtimal olarak görüyorum ama özel ödül kısmı biraz daha kuvvetli ve çok daha anlamlı
Arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için teşekkür ediorum .evet sizlerinde dediğiniz gibi ödülü Barış Mançonun alması çok zor olabilir ama petek gökün bahsettiği özel onur ödülü için kral tv ye mail atalım . belki şansımız olur . herkes kral tv ye özel onur ödülü için mail atarsa ve yeterli sayıya ulaşırsak ve tabi kral tv bunu görmezden gelmezse başarabiliriz...
Ben kral tv nin adresine baktım ama galiba yetkililere ulaşabileceğimiz tek mail adresi bu : [email protected]
Şansımızı bi deniyelim diyorum ...
Sevgilerle...
Ben kral tv nin adresine baktım ama galiba yetkililere ulaşabileceğimiz tek mail adresi bu : [email protected]
Sevgilerle...
-
COBAN YILDIZI
manga13 yazdı:Arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için teşekkür ediorum .evet sizlerinde dediğiniz gibi ödülü Barış Mançonun alması çok zor olabilir ama petek gökün bahsettiği özel onur ödülü için kral tv ye mail atalım . belki şansımız olur . herkes kral tv ye özel onur ödülü için mail atarsa ve yeterli sayıya ulaşırsak ve tabi kral tv bunu görmezden gelmezse başarabiliriz...
Sevgilerle...
Deniyelim sansimizi...tesekkurler
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
ali TİTAN yazdı:ARKADAŞLAR KONUYA İLGİSİZSİNİZ HERALDE İYİ TAKİP ETMEMİŞSİNİZ BARIŞ MANÇO YA ZATEN KRAL TV TARAFINDAN YEKTA ONUR ÖDÜLÜ VERİLMİŞTİ LÜTFEN BİRAZ DÜŞÜNEREK HARAKET EDİN
ali titan arkadaşım konuya senden daha fazla ilgili olduğumuz kesin . Barış Mançoya onur ödülü verildiğini zaten bilioruz. Eğer konu başlığını dikkatli bir şekilde okursan Barış abimize BİR ödül daha kazandırmak isteyenler diye yazıor . bildiğin gibi kral tv bu sene halkın oylarıyla seçilior. Bilmem anlatabildim mi ?
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

-
COBAN YILDIZI
ali TİTAN yazdı:ARKADAŞLAR KONUYA İLGİSİZSİNİZ HERALDE İYİ TAKİP ETMEMİŞSİNİZ BARIŞ MANÇO YA ZATEN KRAL TV TARAFINDAN YEKTA ONUR ÖDÜLÜ VERİLMİŞTİ LÜTFEN BİRAZ DÜŞÜNEREK HARAKET EDİN
Ilgisizlik degilde malesef takip edebilecek firsatim yok! Sayenizde burdan Baris severler sayesinde takip edebiliyorum her seyi. Kendi acimdan aciklama ihtiyaci duydum umarim yanlis anlasilmaz