Lale Manço Başbakan'dan Yardım İstedi !!!...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
Lale Manço Başbakan'dan Yardım İstedi !!!...
Merhum sanatçı Barış Manço'nun eşi Lale Manço,Başbakan Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak yardım istedi.Barış Manço'nun ölümünün ardından Sibel Can'ın eşi Hulusi Aksüt ile ortak oldukları şirketin borçlarını devralan Lale Manço,Halkbank'a olan borçların ödenmesi için Başbakan Tayyip Erdoğan'dan yardım talebi nde bulundu.Lale Manço,Başbakan'dan borçlarının ödenmesindekolaylık sağlanması yönünde talimat vermesini istedi.Ödeme konusunda zorlandıkları için borçlarının daha da arttığını belirten Bayan Manço,kolaylık gösterildiği takdirde Halk Bankası'nın parayı daha da rahat tahsil edeceğini savundu.Lale Manço'nun mektubunu okuyan Erdoğan'ın işlem yapılması için banka yöneticilerine talimat vermediği öğrenildi.
Yeni Şafak
03.03.2005
Erhan SEVEN
Yeni Şafak
03.03.2005
Erhan SEVEN
Leyleğin Ömrü İki Laklak, Değerler Oldu Tepetaklak!

- barışmançocu
- Üst Düzey Üye

Re: Lale Manço Başbakan'dan Yardım İstedi !!!...
avara yazdı:Merhum sanatçı Barış Manço'nun eşi Lale Manço,Başbakan Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak yardım istedi.Barış Manço'nun ölümünün ardından Sibel Can'ın eşi Hulusi Aksüt ile ortak oldukları şirketin borçlarını devralan Lale Manço,Halkbank'a olan borçların ödenmesi için Başbakan Tayyip Erdoğan'dan yardım talebi nde bulundu.Lale Manço,Başbakan'dan borçlarının ödenmesindekolaylık sağlanması yönünde talimat vermesini istedi.Ödeme konusunda zorlandıkları için borçlarının daha da arttığını belirten Bayan Manço,kolaylık gösterildiği takdirde Halk Bankası'nın parayı daha da rahat tahsil edeceğini savundu.Lale Manço'nun mektubunu okuyan Erdoğan'ın işlem yapılması için banka yöneticilerine talimat vermediği öğrenildi.
Yeni Şafak
03.03.2005
Erhan SEVEN
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...

Sus ve Dinle!...

Arkadaşlar siz hala olayın farkında değilsiniz... Barış Manço adına ne varsa sadece biz barışseverler yaşatabilir ve gerçekleştirebiliriz. Lale hanım yardım istediyse sırf kendi çıkarları için istemiştir. Barış Manço adına birşey yapılacaksa bunu sadece biz barışseverler yapabiliriz...
Görüyorum, duyuyorum, biliyorum
Bir gün gelecek dönence...
Saygılarımla
Dexar
Görüyorum, duyuyorum, biliyorum
Bir gün gelecek dönence...
Saygılarımla
Dexar
- Bal_Böceği
- Profesyonel

- emre tilki
- Kıdemli Üye

cevap
bnce de oyle kendı cıkarı ıcın ıstemıstır basbakanda bılıyor durumu adam da ALLAH korkusu var kı bılıyor kadın neler yaptı ya barısımızın evını satmaya kalkltı pıyanosuna ıcra geldı ALLAH tan BUYUK USTA KAYAHAN VE DIGER BUYUK SANATCILAR VE DEVLET EL KOYDUDA BUYUK ESERLERIN YAPIMINDA EMEGI OLAN EMEKTAR PIYANOSU KURTULDU . AHH AAAAH BARISIMIZ OLSAYDI OLMAYACAKTI BUNLAR .
- Bal_Böceği
- Profesyonel

Re: cevap
MADEM kendi çıkarları olduğu için talimat geçmedi başbakanımız.biz de mektup yazalım.dikkate alınırsa çok iyi olur.
hem bizim kişisel bi çıkarımız olamayacağını bilirler.ama biz evinin müze olmasyla ilgili yardım isteyelim.olmaz mı?
hem bizim kişisel bi çıkarımız olamayacağını bilirler.ama biz evinin müze olmasyla ilgili yardım isteyelim.olmaz mı?
yapmayın allah,ınızı severseniz
o bir oyundan başka bir şey değil di
bugun
amerikada başbakanın bir oğlu iki kızı , serdar beyin erkek kardeşi, ile doğukanla batıkan aynı bölgedeler
ve her fırsatta lale hanım serdar beyle amerika seyhatlerinde başbakan ve eşi ile irtibatta ayrıca son 2 yıldır başbakan buldugu her fırsatta lale hanım ve serdar beyin yerşeşim bölgesi olan gökovada hata onların mekanlarında tatil yapmakta
yani herşey düzmece
ayrıca unutmayın meclis başkanı
bülent arinc ali özgentürkün yanın dostu ve ali özgentürkte lalenin sac ayagı
yani herşey yalan dolan ok mi
o bir oyundan başka bir şey değil di
bugun
amerikada başbakanın bir oğlu iki kızı , serdar beyin erkek kardeşi, ile doğukanla batıkan aynı bölgedeler
ve her fırsatta lale hanım serdar beyle amerika seyhatlerinde başbakan ve eşi ile irtibatta ayrıca son 2 yıldır başbakan buldugu her fırsatta lale hanım ve serdar beyin yerşeşim bölgesi olan gökovada hata onların mekanlarında tatil yapmakta
yani herşey düzmece
ayrıca unutmayın meclis başkanı
bülent arinc ali özgentürkün yanın dostu ve ali özgentürkte lalenin sac ayagı
yani herşey yalan dolan ok mi
- bigbossman
- Üst Düzey Üye

dexar yazdı:Barış Manço adına ne varsa sadece biz barışseverler yaşatabilir ve gerçekleştirebiliriz.
Bu nedenle Barış Manço'ya ait eşyanın el değiştirmesi çok umurumda değil açıkçası.Döner dolaşır, bir Barışseveri bulur elbet...
Son olarak bir şey eklemek istiyorum, hanımefendinin ismi Lale Çağlar Ahıskalı'dır.Davranışları bizi çok da fazla ilgilendirmez.
Sen gittin gideli içimde öyle bir sızı var ki yalnız sen anlarsın ...
- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye