YENİDEN 7'DEN 77'YE...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
YENİDEN 7'DEN 77'YE...
Şimdi 7 yaşını sürenler yakalayamadı. Ama bir önceki kuşak merhum Barış Manço'nun 7'den 77'yesiyle şenlendirdi pazar günlerini.. Dönemin Evliya ÇelebisiBarış Manço o sevimli programıyla hem küçükleri eğitti hem de büyükleri eğlendirdi. Adam olacak çocuklarla ilk o programda tanıştık.Yetmişinde yaşama dört elle sarılan dede ya da nineleri de.. Dünyayıda gezdik birlikte memleketin yedi iklimini de.. Nur içinde yatsın Barış Manço ekranı doğru kullanma kılavuzu gibiydi hani.. Anıları bir kenara koyarsak iyi bir haberim var.Barış abinin yıllar önce arşivlere bıraktığı bayrağı MFÖ'nün Fuat Güner'i eline alıyor şimdi. Yine TRT ekranlarında hayata dönüyor 7'den 77'ye. Önümüzdeki pazar (18 Şubat) ilk bölümü yayınlanacak. Bilmiyorum aynı tadı alırmıyız? Önemi de yok aslında Manalı olan iyi bir şeyin yeniden ekrana dönüyor oluşu. İyi şeylere hasretken ve tam zamanında.. Hadi bakalım sıra sende Fuat Abi...
POSTA GAZETESİ - MESUT YAR - [email protected]
POSTA GAZETESİ - MESUT YAR - [email protected]
bana kalırsa tadında kalsın derim.. şu an yedi yaşında olanların bi kısmı belkide barış mançoyu ve onun bu programını bilmiyor bile (benim izlediğimi görüp bi ara izlemeye başlayıp barış mançoyu yeni tanıyan 7 yaşındaki kuzenim gibi..) tabi yeniden başlaması çok güzel ama ben tekrarlarıyla ekrana gelmesini tercih ederim.. Dediğim gibi barış mançoyu ve bu programı daha önce duymamış çocukların bu programın fuat beyin öncülüğünde başladığını bilmesini istemem.. aynı eski şarkılarda olduğu gibi eski şarkılar hatırlanmaz ama ünlü biri albümüne alır söyler ondan sonra o şarkı o sanatçınınmış gibi konuşulur.. bu programında o şekilde anılmasını istemediğim için başka biriyle ekrana gelmesini istemiyorum.. belki aranızda böyle birşey olmaz diye karşı çıkan olabilir ama ben bunu örneklerini yaşadığım için hiçde imkansız gibi görmüyorum
- barışhayranı
- Moderator

Programda sık sık BARIŞ Abi'den bahsedilecekse yeni nesillerle aktarılması açısından iyi olabilir. Mesela programda Barış Abi köşesi gibi bölümlerde yer alabilir. Bunun için programın ilk bölümünü bir izleyelim derim. Gidişatına göre Fuat Güner'e mail yollayabiliriz. Eminim ki o da bizim sesimize kulak verecektir.
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

yazdığın yorumda çok haklısın Petek Gök...
bu programda bir Barış Manço köşesi olmalı bence...her programda O'nun anıldığı bir bölüm olsun ki (kesinlikle kısa olmamak şartıyla) izleyenler öncüsünü görsün bu programın..
İnşallah Fuat Güner de bu programın hakkını verir...ve izleyenlere de Barış Manço'yu güzel bir şekilde hatırlatır...o zaman harika olur işte
bu programda bir Barış Manço köşesi olmalı bence...her programda O'nun anıldığı bir bölüm olsun ki (kesinlikle kısa olmamak şartıyla) izleyenler öncüsünü görsün bu programın..
İnşallah Fuat Güner de bu programın hakkını verir...ve izleyenlere de Barış Manço'yu güzel bir şekilde hatırlatır...o zaman harika olur işte
programın ismi 7den 77ye olmayacak sanırım dımı.. mesut yar 7den 77ye trt de tekrar hayata donuyor demiş mecazi anlamda mı solemis tam anlayamadım... bıde barıs abı kosesi mutlaka onlamalı buna katılıyorum artı bence barıs abının klipleride yayınlanmalı...
İZManço Facebook: https://www.facebook.com/groups/1406696942947567/
İZManço YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCv4fsNLzjoYE_Im_V26bEvA
İZManço İnstagram: https://instagram.com/izmanco/
İZManço YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCv4fsNLzjoYE_Im_V26bEvA
İZManço İnstagram: https://instagram.com/izmanco/
- barışhayranı
- Moderator

İsmi galiba "Fuat Güner ile Kuşaktan Kuşağa" olacaktı.
Evet şimdi baktım;
15:25 Fuat Güner'le Kuşaktan Kuşağa
Evet şimdi baktım;
15:25 Fuat Güner'le Kuşaktan Kuşağa
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
- barışhayranı
- Moderator

Bugün 15:10'da bakalım Barış Abimiz'den bahsedilecek mi?
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
- barışhayranı
- Moderator

Maalesef hiçbir şekilde bahsedilmedi 
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
....izledimm hem beğendimm çünkü son zamanlarda turkiye de yapılan tv programların içerisin de en kaliteli program dı..
...hem de beğenmedimm zira barış abi yi taklit etmişler ama becerememişlerr , ruh katamamışlar , heyecan yoktu....zaten barış abiyide anmamaları çabasıı...hakikatten vefasızlık etmişlerr özellikle erkmen sağlamm ve melih erdem...
....
....bm777dd....
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
Petek Gök yazdı:bana kalırsa tadında kalsın derim.. şu an yedi yaşında olanların bi kısmı belkide barış mançoyu ve onun bu programını bilmiyor bile (benim izlediğimi görüp bi ara izlemeye başlayıp barış mançoyu yeni tanıyan 7 yaşındaki kuzenim gibi..) tabi yeniden başlaması çok güzel ama ben tekrarlarıyla ekrana gelmesini tercih ederim.. Dediğim gibi barış mançoyu ve bu programı daha önce duymamış çocukların bu programın fuat beyin öncülüğünde başladığını bilmesini istemem.. aynı eski şarkılarda olduğu gibi eski şarkılar hatırlanmaz ama ünlü biri albümüne alır söyler ondan sonra o şarkı o sanatçınınmış gibi konuşulur.. bu programında o şekilde anılmasını istemediğim için başka biriyle ekrana gelmesini istemiyorum.. belki aranızda böyle birşey olmaz diye karşı çıkan olabilir ama ben bunu örneklerini yaşadığım için hiçde imkansız gibi görmüyorum
sana katılıyorum ama bence fuat abınn yerıne barıs abıyle daha cok ılgılenen bırı olabılırdı?
rapin_kizi__ yazdı:Petek Gök yazdı:bana kalırsa tadında kalsın derim.. şu an yedi yaşında olanların bi kısmı belkide barış mançoyu ve onun bu programını bilmiyor bile (benim izlediğimi görüp bi ara izlemeye başlayıp barış mançoyu yeni tanıyan 7 yaşındaki kuzenim gibi..) tabi yeniden başlaması çok güzel ama ben tekrarlarıyla ekrana gelmesini tercih ederim.. Dediğim gibi barış mançoyu ve bu programı daha önce duymamış çocukların bu programın fuat beyin öncülüğünde başladığını bilmesini istemem.. aynı eski şarkılarda olduğu gibi eski şarkılar hatırlanmaz ama ünlü biri albümüne alır söyler ondan sonra o şarkı o sanatçınınmış gibi konuşulur.. bu programında o şekilde anılmasını istemediğim için başka biriyle ekrana gelmesini istemiyorum.. belki aranızda böyle birşey olmaz diye karşı çıkan olabilir ama ben bunu örneklerini yaşadığım için hiçde imkansız gibi görmüyorum
sana katılıyorum ama bence fuat abınn yerıne barıs abıyle daha cok ılgılenen bırı olabılırdı?
mesela?
- barışhayranı
- Moderator

Açıkcası programı izlerken gözlerim doldu. Keşke şimdi Barış Abi yaşasaydı ve programına devam etseydi gibi düşünceler geçti içimden özellikle Adam Olacak Çocuk (bu programda ismi Yarışma Bahane'ydi galiba) izlerken çok hüzünlendim. Çünkü Fuat Güner, Barış Abimiz gibi olmaya çalışıyordu ama Barış Abimizin verdiği sıcaklığın %1'ini bile yansıtamadı.
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246