lütfen gereken cevabı verin

Barış Manço ile ilgili medyada çıkan haberleri paylaşabileceğiniz, Barış Abi'mizin ve eserlerinin yeni nesile ne şekilde aktarıldığını tartışabileceğiniz medya forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
emre yilmaz
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

lütfen gereken cevabı verin

Mesajgönderen emre yilmaz » Prş Kas 09, 2006 16:26 pm

Arkadaslar internette baris manco ile ilgili haberleri okurken neyler karsilastim aksam gazatesinin bozuntu yazarinin baris mancoya saçma insan demesi gercekten beni cok üzmüstur.yaziyi aynen koyuyorum ve linkide veriyorum...

Yazdigi yazitan alinti

---------------------------------------------------------------------
Universal Stüdyoları'nda para için çalışan gencecik insanlar kendilerini komik duruma düşürmekten çekinmeden, kalabalıkların önünde 'Bana bir 'Yeah' deyin, 'Ooooh' deyin, bir de 'Woooow' yapın' diye animatörlük icra ediyorlar. Barış Manço 'A de bakiiim' derken ne kadar saçma bir insan olduğunun farkında değilse, bunlar da plastik suretlerinden bir o kadar bihaber.

http://www.aksam.com.tr/yazar.asp?a=57035,10,6

Birisi Bu adam haddini bildirmeli arkadaslar
Yazar bozuntusunun maili: [email protected].

Kullanıcı avatarı
odtulu23
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen odtulu23 » Prş Kas 09, 2006 16:51 pm

Arkadaslar her itle ugrasmayalım belkı bıraz agır bır kelıme oldu ama...
Adam zaten bırılerının buna karsı cıkıp sen kımsın falan demesını beklıyo onu da soylerız ama o terbıyesız oyle dedı dıye bızım canımız BARIŞ abımız ne sacma oldu ne de sapan...
Sacma sapan bırısı varsa o da kendısıdır zaten.o BARIŞ MANCO nun tırnagı bıle olamaz....
Kendını bılmez gerızekalı...
En son odtulu23 tarafından Cum Kas 10, 2006 15:51 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Dün yıne yapayanlız
Dolaştım yollarda
Yagmurlarla ıslanan
Bomboş sokaklarda
Gözlerimde yaş,kalbimde sızı
Unutmadım SENİ
Unutamadım unutamadım ne olur anla beni

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Re: lütfen gereken cevabı verin

Mesajgönderen baris_onsel » Prş Kas 09, 2006 17:25 pm

emre yilmaz yazdı:Arkadaslar internette baris manco ile ilgili haberleri okurken neyler karsilastim aksam gazatesinin bozuntu yazarinin baris mancoya saçma insan demesi gercekten beni cok üzmüstur.yaziyi aynen koyuyorum ve linkide veriyorum...

Yazdigi yazitan alinti

Universal Stüdyoları'nda para için çalışan gencecik insanlar kendilerini komik duruma düşürmekten çekinmeden, kalabalıkların önünde 'Bana bir 'Yeah' deyin, 'Ooooh' deyin, bir de 'Woooow' yapın' diye animatörlük icra ediyorlar. Barış Manço 'A de bakiiim' derken ne kadar saçma bir insan olduğunun farkında değilse, bunlar da plastik suretlerinden bir o kadar bihaber.

Birisi Bu adam haddini bildirmeli arkadaslar
Yazar bozuntusunun maili: [email protected].

bak la gerizekalıya...o kadar ödülü de "A de bakim" ile aldı dimi...harbi çok saçmalamış ajdarın akrabası kılıklı herif!!! :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin:

Kullanıcı avatarı
memet59
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen memet59 » Prş Kas 09, 2006 20:40 pm

odtulu23 yazdı:Arkadaslar her itle ugrasmayalım belkı bıraz agır bır kelıme oldu ama...
Adam zaten bırılerının buna karsı cıkıp sen kımsın falan demesını beklıyo onu da soylerız ama o terbıyesız oyle dedı dıye bızım canımız BARIŞ abımız ne sacma oldu ne de sapan...
Sacma sapan bırısı varsa o da kendısıdır zaten.o BARIŞ MANCO nun tırnagı nıle olamaz....

içimden geçenleri yazdın teşekkürler..

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Cum Kas 10, 2006 01:53 am

Ayıptır be nedir ya hemen tepki maili göndermemiz lazım :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin:
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
emre yilmaz
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen emre yilmaz » Cum Kas 10, 2006 01:53 am

odtulu23 yazdı:Arkadaslar her itle ugrasmayalım belkı bıraz agır bır kelıme oldu ama...
Sacma sapan bırısı varsa o da kendısıdır zaten.o BARIŞ MANCO nun tırnagı nıle olamaz....

sizi bilmem valla ben açtım ağzımı yumdum gözümü adama hakret içerikli mail attım, bir kaçta Barış Manco'nun şarkılarından belki utanır. Haddini bilmez ukala herif.

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Cum Kas 10, 2006 02:00 am

Bende tepkimi ilettim.
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]

LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!

BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:

viewtopic.php?t=1246

COBAN YILDIZI

Mesajgönderen COBAN YILDIZI » Cum Kas 10, 2006 02:52 am

barışhayranı yazdı:Bende tepkimi ilettim.

aynen

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Cum Kas 10, 2006 21:57 pm

bende birkaç kelime söyledim bu saçma sapan adama
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR

Kullanıcı avatarı
silahsız kuvvet
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen silahsız kuvvet » Cum Kas 10, 2006 22:09 pm

söz konusu parça zoruna gidenlerden olmalı !
"a" de bakiim Oray.. bi de "y" de.. şimdi bi de "ı"; oku bakiim !...

COBAN YILDIZI

Mesajgönderen COBAN YILDIZI » Cum Kas 10, 2006 22:22 pm

ben Diral Dedenin Dudugunden citlattim biraz kendisine :D

Kullanıcı avatarı
kadir 2023
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kadir 2023 » Cum Kas 10, 2006 22:35 pm

Cindy yazdı:ben Diral Dedenin Dudugunden citlattim biraz kendisine :D
ELİNE SAĞLIK CİNDY.....BEN BİZZAT BARIŞ ABİMİZLE CEVAP VERDİM...sanırım son paragraf bu ayı için yıllar önce söylenmiş.... :D

AYI ŞARKISI HAKKINDA BARIŞ MANÇO RÖPORTAJDA DEMİŞKİ...
............
AYI
Kimse üzerine alınmasın. 10 sene önce "Arkadaşım Eşşek" te , 20 sene önce "İşte Hendek İşte Deve" de neyi anlatmışsam, aynı şeyler var. Ben hayvanları severim. Ancak ayı dört ayaklı da olur iki ayaklıda . Eşek ve Deve iki ayak üstüne duramazlar, ayı ara sıra iki ayak üstüne kalkar.Arada nüans vardır.O zaman bir takım kuşkular doğuyur.Habire "Barış ayakta yürüyen ayılardanmı bahsediyor?" kuşkusu var. Ben bir babanın çocuklarını pikniğe götürüşünü anlatıyorum.

Yarası olan gocunur. Ben söyleyeceğimi söyledim. artık bundan bir mana çıkartılmak istenirse çıkarılır.Benim bütün şarkılarımda iki mana vardır. Bir şeyi anlatırken başka bir şey daha anlatırım. Herkes kendine göre yorumlar.
YA NASİP.....
YA KISMET.....

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Cmt Kas 11, 2006 12:50 pm

tepkimi bende iletttim kendisine ...

Kullanıcı avatarı
efemanco
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen efemanco » Cmt Kas 11, 2006 14:13 pm

dünya var olduğu sürece işe yaramaz boş adamlşar hep var olacaktır...Bunu yazan kişi için ben ancak bu kadarını söylüyoru...
BİR GÜN GELECEK DÖNENCE BİLİYORUM...

Kullanıcı avatarı
Zafer Uyanık
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Zafer Uyanık » Pzr Kas 12, 2006 15:15 pm

YA BU ÜLKEDE NE KADAR MAL İNSANLAR VAR YA!!! ENGİN ORAY MIDIR ORALMIDIR BİLMİYORUM AMA UMARIM DIĞRU YOLU BULURSUN!!! :kizgin:
YAŞAM DENEN UYKUDAN,UYANMASINI BİLEN YAR OLA!!!

Kullanıcı avatarı
enculus
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

slm

Mesajgönderen enculus » Pzr Kas 12, 2006 15:29 pm

terbiyesizlik resmen

Kullanıcı avatarı
doner
Forum Duayeni
Forum Duayeni
İletişim:

Mesajgönderen doner » Pzt Kas 13, 2006 18:53 pm

adama küfür felan etmegi bosverina rkadaslar... gercek bir fanclub isek, topluca mail atalim, birisi barismancomix.com adina mail yazsin, buraya koysun..herkes imzani atip o maili kopyalayip atalim adama...bunu 7den77ye de de söylemistim, birlik olalim, onlarin seviyesine düsmeyelim :D
adam o sarkiyla kendisine alindi galiba, onun icin öyle birsey demek zorunda kaldi :D

selamlar

cicikiz0
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen cicikiz0 » Cum Kas 17, 2006 12:25 pm

Ben kufur etmedim...ama nazik bil dilde :D Kazma sarkisini hediye eyledim...Haytinda cok yardimci olucagina eminim..

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Cum Kas 17, 2006 17:38 pm

cicikiz0 yazdı:Ben kufur etmedim...ama nazik bil dilde :D Kazma sarkisini hediye eyledim...Haytinda cok yardimci olucagina eminim..

hehuhehehuheu :D iyi yapmışsın :D

Kullanıcı avatarı
doner
Forum Duayeni
Forum Duayeni
İletişim:

Mesajgönderen doner » Pzr Kas 19, 2006 18:22 pm

http://www.7den77ye.net/forum/Birisi-bu ... 402-1.html

akh_horus yazdı:
Sayın AKŞAM GAZETESİ yetkilileri,
AKŞAM GAZETESİNİN internet sitesinde yayınlanan 31.10.2006 tarihli ve Oray EĞİN imzalı “SAHTE AMA ÇARPICI” başlıklı yazı, içeriğindeki BARIŞ MANÇO’ya hakaret olarak sayılabilecek: “Barış Manço 'A de bakiiim' derken ne kadar saçma bir insan olduğunun farkında değilse, bunlar da plastik suretlerinden bir o kadar bihaber.”
Cümlesi nedeniyle biz BARIŞSEVERLERİ derinden üzmüştür.
Bu cümlenin sarf edilmesinin ardında bir art niyet olmadığını düşünerek ve bunu gazeteniz için bir talihsizlik olarak kabul ederek,siz duyarlı yetkililerden bu yazı için gerekli olan işlemin yapılmasını talep ediyoruz. Sarf edilmiş o talihsiz cümlenin o yazıdan çıkartılmasını; eğer mümkün değilse yazının yayından kaldırılmasını rica ederiz.
Aksi halde AKŞAM GAZETESİ’nin de BARIŞ MANÇO hakkındaki görüşlerinin bu doğrultuda olduğunu düşünerek Türk medyasında önemli bir yeri olan AKŞAM GAZETESİ’nin, Türk müziğinde çok önemli bir yeri olan BARIŞ MANÇO’nun yaşam ve müzik felsefesini kavrayamadığı kanısına varırız.
Üzülerek belirtmek isteriz ki, BARIŞ MANÇO’nun yaşam ve müzik felsefesini kavrayamamış,kişiler tarafından yayınlanan bir gazete bizim için boş bir kağıt parçasından öte geçemez.
Sonuç olarak;bahsi geçen bu yazıdaki malum cümle nedeniyle ülkemizin değerli sanatçılardan biri olan MERHUM BARIŞ MANÇO’nun manevi şahsiyetine saygısızlık yapılmıştır ve bu olay bizi derinden üzmüştür.AKŞAM GAZETESİ gibi büyük bir yayın kuruluşunun bu konu hakkında kendine yakışanı yapacağından eminiz.Bu talihsizliğin en kısa zamanda düzeltilmesini ümit etmekteyiz..

SAYGILAR.

“SAHTE AMA ÇARPICI” başlıklı yazının adresi aşağıda verilmiştir:

nasil sizce?

COBAN YILDIZI

Mesajgönderen COBAN YILDIZI » Sal Kas 21, 2006 05:36 am

doner yazdı: http://www.7den77ye.net/forum/Birisi-bu ... 402-1.html

akh_horus yazdı:
Sayın AKŞAM GAZETESİ yetkilileri,
AKŞAM GAZETESİNİN internet sitesinde yayınlanan 31.10.2006 tarihli ve Oray EĞİN imzalı “SAHTE AMA ÇARPICI” başlıklı yazı, içeriğindeki BARIŞ MANÇO’ya hakaret olarak sayılabilecek: “Barış Manço 'A de bakiiim' derken ne kadar saçma bir insan olduğunun farkında değilse, bunlar da plastik suretlerinden bir o kadar bihaber.”
Cümlesi nedeniyle biz BARIŞSEVERLERİ derinden üzmüştür.
Bu cümlenin sarf edilmesinin ardında bir art niyet olmadığını düşünerek ve bunu gazeteniz için bir talihsizlik olarak kabul ederek,siz duyarlı yetkililerden bu yazı için gerekli olan işlemin yapılmasını talep ediyoruz. Sarf edilmiş o talihsiz cümlenin o yazıdan çıkartılmasını; eğer mümkün değilse yazının yayından kaldırılmasını rica ederiz.
Aksi halde AKŞAM GAZETESİ’nin de BARIŞ MANÇO hakkındaki görüşlerinin bu doğrultuda olduğunu düşünerek Türk medyasında önemli bir yeri olan AKŞAM GAZETESİ’nin, Türk müziğinde çok önemli bir yeri olan BARIŞ MANÇO’nun yaşam ve müzik felsefesini kavrayamadığı kanısına varırız.
Üzülerek belirtmek isteriz ki, BARIŞ MANÇO’nun yaşam ve müzik felsefesini kavrayamamış,kişiler tarafından yayınlanan bir gazete bizim için boş bir kağıt parçasından öte geçemez.
Sonuç olarak;bahsi geçen bu yazıdaki malum cümle nedeniyle ülkemizin değerli sanatçılardan biri olan MERHUM BARIŞ MANÇO’nun manevi şahsiyetine saygısızlık yapılmıştır ve bu olay bizi derinden üzmüştür.AKŞAM GAZETESİ gibi büyük bir yayın kuruluşunun bu konu hakkında kendine yakışanı yapacağından eminiz.Bu talihsizliğin en kısa zamanda düzeltilmesini ümit etmekteyiz..

SAYGILAR.

“SAHTE AMA ÇARPICI” başlıklı yazının adresi aşağıda verilmiştir:

nasil sizce?

guzel. hemen gonderiyorum bunuda

Kullanıcı avatarı
Yakupca
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Yakupca » Sal Kas 21, 2006 16:57 pm

"Seviyesizliğe", seviyeli ve etkili bir cevap... metnin sahibine teşekkürler...
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...
Resim

Kullanıcı avatarı
worldgive
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen worldgive » Prş Ara 28, 2006 00:11 am

muhteşem bir yazı ellerine diline sağlık
seni sevmek senin gibi düşünebilmekle başlar

Kullanıcı avatarı
Mançolayizm
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Mançolayizm » Pzt Şub 05, 2007 17:39 pm

Helal olsun kardeş...

Kullanıcı avatarı
Petek Gök
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Petek Gök » Pzt Şub 05, 2007 18:02 pm

bu adamın ne olduğu belli zaten herkese atıp tutmadığı kalmadı.. dikkate alıncak , dikkate almaya değer biri değil kendi ne ki kim ki Barış Manço yu yargılama hakkı düşsün ona.. Neyine güveniyor ki.. Gazeteci bozuntusu