Arkadaşlar altta vereceğim linkte siyaset meydanı adlı programın detay kategorisine tıklayın.Umarım dogru değildir ama yoğun istek üzerine susurluk dosyasının açıldığı program var.
http://www.showtvnet.com/yayinakisi/
SİYASET MEYDANI HAKKINDA...
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- Ben Bilirim
- Profesyonel

- İletişim:
Medyada bir haber şok etkisi yarattı. Ali Kırca Siyaset Meydanı'nın yayınlanacağı saati beğenmedi Show TV'ye resti çekti. Kırca'nın istediği düzenleme yapılmazsa Ali Kırca "ana habere çıkmayacağım" dedi.
Ali Kırca Show Haber'e "çıkacak mı çıkmaycak mı?" tartışmaları sürerken saat 19:00'u gösterdi. Eller kumadaya gitti ve gözler Show TV'ye çevrildi.
Haberin başındaydı yine Ali Kırca... Yani şimdilik sorun aşılmış, usta anchorman Siyaset Meydanı için istediği saati almış gibi duruyordu.
Sorunun çıkış noktası burdan başladı. Ali Kırca ve ekibinin hazırladığı Siyaset Meydanı'nda bu akşam 1 Şubat 1999'da kaybettiğimiz Barış Manço anısına bir program yayınlanacaktı. Programa birçok ünlü isim davet edilmişti. Programın canlı yayınlanması planlanmıştı.
Ancak yönetim Yemekteyiz isimli programı Siyaset Meydanı'na tercih ederek yayını 00.30'a kaydırınca Ali Kırca geçen hafta yayınlanan Ergenekon programının tekrar banttan yayınlanmasını istedi.Bu akşam çekimi yapılacak Barış Manço programının ise yarın akşam yayınlanması gündeme geldi.
Ancak yönetim bu kez yarın akşam için programın yayın saatinin 23.30 olduğunu açıklayınca ipler koptu.
Ali Kırca bu durumu "saygısızlık" olarak nitelendirdi ve yayın saatinin düzeltilmemesi halinde ana haber bültenine çıkmamaa kararını Show TV Genel Müdürü Saner Ayar'a bildirdi.
http://www.superpoligon.com/haber/8451
Ali Kırca Show Haber'e "çıkacak mı çıkmaycak mı?" tartışmaları sürerken saat 19:00'u gösterdi. Eller kumadaya gitti ve gözler Show TV'ye çevrildi.
Haberin başındaydı yine Ali Kırca... Yani şimdilik sorun aşılmış, usta anchorman Siyaset Meydanı için istediği saati almış gibi duruyordu.
Sorunun çıkış noktası burdan başladı. Ali Kırca ve ekibinin hazırladığı Siyaset Meydanı'nda bu akşam 1 Şubat 1999'da kaybettiğimiz Barış Manço anısına bir program yayınlanacaktı. Programa birçok ünlü isim davet edilmişti. Programın canlı yayınlanması planlanmıştı.
Ancak yönetim Yemekteyiz isimli programı Siyaset Meydanı'na tercih ederek yayını 00.30'a kaydırınca Ali Kırca geçen hafta yayınlanan Ergenekon programının tekrar banttan yayınlanmasını istedi.Bu akşam çekimi yapılacak Barış Manço programının ise yarın akşam yayınlanması gündeme geldi.
Ancak yönetim bu kez yarın akşam için programın yayın saatinin 23.30 olduğunu açıklayınca ipler koptu.
Ali Kırca bu durumu "saygısızlık" olarak nitelendirdi ve yayın saatinin düzeltilmemesi halinde ana haber bültenine çıkmamaa kararını Show TV Genel Müdürü Saner Ayar'a bildirdi.
http://www.superpoligon.com/haber/8451
SİYASET MEYDANI-2009
Ali Kırca,çok vefalı bir Barış Manço hayranıdır...Hatırlayın,ölümünden sonra,1 yıl süreyle her akşam,bir Barış Manço şarkısıyla,kapatırdı haber bültenini...Bu beni ve eminim bir çok Barış sevenini,çok duygulandırmıştı...Bu yıl da bir program yapması onun bu sevgisinin bir göstergesi...Varsın olsun Show Tv,engel çıkarsın,gereksiz programları öne çeksin,önemli değil...Nasılsa sevenleri o program için,saat kaç olursa olsun,bekleyecektir...Ben,yine de teşekkürler Ali Kırca diyor ve onun bu duyarlılığını ve adam gibi adamlığını da takdir ediyorum....
-
cheloharun
- Yeni Üye