BOMBA Geliyor...Beyaz Müjdeyi Verdi...!!!!
Moderatörler: barışhayranı, Mod
BOMBA Geliyor...Beyaz Müjdeyi Verdi...!!!!
Arkadaşlar ve Site Yönetimi Bu Saatlerde biten beyaz şov da beyaz 5 saniyelik bi arada müjdeyi patlatttı.... Sözler Aynen Şöyle : "Barış Mançonun Ölüm Yıldönümü Yaklaşıyor İlerleyen Haftalarda Onun Adına Bölüm Yapacağız" ...sadece bu kadar söyledi şimdi barismancomix plaknet yönetim leri el ele vererek bu organizasyona fanları olarak katılmamız lazım....şimdiden irtibata geçebilirsek iyi olur....
- feritsolak
- Yeni Üye

Batu, http://www.plaknet.com/blog/2008/12/27/ ... i-yapacak/ bura da yer verdik. Elbette bizde plaknet olarak barış manço mix ile her zaman diyaloğa hazırız. Ancak bu fırsat için iyi bir toplantı yapmamız şart, hemde yakın bir zamanda. Ben detayları mail olarak atıyorum. Birde 7 den77ye programı çekimlerine başlanacak yakın bir zaman sonra, bunun içinde birtakım çalışmalar var. Hepsini konuşacağız.
İyi günler.
İyi günler.
- manco_mania
- Üst Düzey Üye

lokmanço yazdı:arkadaşlar şöyle bi kendinize gelin.bu haber size bi şey ifade etmiyor mu?ne güzel bi müjde,yoksa sadece şikayet etmeyimi biliyoruz.lütfen iyi kötü duygularınızı yazın ayıp edersiniz yoksa
![]()
ben sana neden kimse birşey yazmıyor söyleyeyim:
çünkü artık bu site öldü.
ve canlanması da imkansıza yakın... plaknet.com a girin ve bu haber yayınlandığından itibaren insanların nasıl planlı hareket ederek bir organizasyon yapmaya çalıştıklarını görün.
bir de buraya bakın... milletin tek bildiği şey "seni çok özledik" "seni çok seviyoruz" "keşke gitmeseydin" gibi millete bıkkınlık veren başlıklar açmak.
Galatasaray,İstanbul
- manco_mania
- Üst Düzey Üye

onxgs arkadaşımızın dediği acı ama doğru arkadaşlar ben bu konuda mix ekibine geçen günlerde mesaj attım , bu Barış Manço nun resmi forumudur neden sahip çıkılmaz ???? Üyeler neden günde 10 dakikasını ayırıp bişeyler yazmaz , fikir alışverişinde bulunmaz ???? Bu durum inşallah çözülür , site dinamik formuna tekrar ulaşır...
Barış Abi seni çok özlüyoruz,7 den 77 ye.....
-
BARIŞ_CEM_BARIŞ
Ben bu başlığı gördüm ve mesaj yazdığımı hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyosamda afdfola bende bişiler yapmak yardım etmek isterim ama şuan olmaz çünkü okulum var yaz tatili olsa idi elimden gelen her türlü yardımı yapardım ama zaman ve bi gerçek varki evet bu site ÖLDÜ ve ben bunu başından buyana söylüyorum adminimiz 2009 da yenilikler olucak dedi ama tık yok ve adminimiz bu sitedeki üyelere toptan bir mesaj atsa sadece bir kere ve o zaman bu sitedeki binlerce üyeden en az 200 kişi gelir bi günde ama adminimiz nedense oda ölü gibi hiç bir şey yapmıyo şuda vaar sizde bir plak net diyorsunuz plak net yerine neden bizlerde yeni bir fan sitesi açmıyoruz neden barış abimizin adı ilk başta plak net adında geçiyo ben kendi sitemide açtım kardeşim bakan bakar gogleye Barış Manço Fan Club yazın hemem çıkar ve ben bu siteyi emin olun kimse önemsemese bile ileride resmi web sitesi yapıcam belki şuan kimse benim adımı soyadımı kim olduğumu ve sitemin nası bi yer olduğunu bilmiyor ama ileride 5 sene sonra filan beni herkez tanicak çünkü ileride ben onu gerçekten yaşatıcam benim adım Barış Balcı inanan inanır inanmayanda saolunsun hocam
:)
- manco_mania
- Üst Düzey Üye

İşte böyle farklı forumlar açılıp reklamları yapılırsa bu forum ölür tabiki Barış
benim isteğim başka bir forum için göstereceğiniz gayretleri bu forum için gösterin , tabiki yinede saygı duyuyorum ve tabiki başka forum siteleride açılabilir , ama benim düşüncem bu...
benim isteğim başka bir forum için göstereceğiniz gayretleri bu forum için gösterin , tabiki yinede saygı duyuyorum ve tabiki başka forum siteleride açılabilir , ama benim düşüncem bu...
Barış Abi seni çok özlüyoruz,7 den 77 ye.....
onxGS yazdı:lokmanço yazdı:arkadaşlar şöyle bi kendinize gelin.bu haber size bi şey ifade etmiyor mu?ne güzel bi müjde,yoksa sadece şikayet etmeyimi biliyoruz.lütfen iyi kötü duygularınızı yazın ayıp edersiniz yoksa
![]()
ben sana neden kimse birşey yazmıyor söyleyeyim:
çünkü artık bu site öldü.
ve canlanması da imkansıza yakın... plaknet.com a girin ve bu haber yayınlandığından itibaren insanların nasıl planlı hareket ederek bir organizasyon yapmaya çalıştıklarını görün.
bir de buraya bakın... milletin tek bildiği şey "seni çok özledik" "seni çok seviyoruz" "keşke gitmeseydin" gibi millete bıkkınlık veren başlıklar açmak.
BU FORUM ÖLDÜ DERSENİZ GERCEKTEN ÖLDÜRMÜŞ OLURSUNUZ. LUTFEN UMİTSİZLİGE DUSMEYİN. NE YAPMAK GEREKİRSE SOYLEYİN ELİMİZDEN GEREKENİ YAPALIM.
-
BARIŞ_CEM_BARIŞ
Peki bizim üyelik sınırlarımız var kendi elimizden geleni yapsak diyelim ne admin giriyor doğru dürüst nede moderatör ve tamam hadi sitede eskisi gibi atif hale geldi bi üye küfür etti diyelim biz üyelik sınırlarımızla o mesajı silebilicekmiyiz hayır peki mod giriyomu hayır peki admin hayır bewlkide giriyo ama yazmıyor biz yenilesekte kendimizi onlar yenilemiyor ben burayı asla bırakmicamı söyledim çünkü burası gerçekten barış abimin gül kokan cenneti gibi ve burası nek adar kötü durumda da olsa ben girerim bakın sitede bi çok şeye bakıyorum yorum yazıyorum bşka arkadaşlar kızmasın ama ben yazdıktan sonra görüp yazıyolar yoksa onlarında merak edip bakıcakları bile yok çünkü siteden soğumuşlar resmen belkide işleri var o kadar zaman ayırıp bakamıyolar ama gerçek bu ben ne kadar kendi sitemi açsamda burayıda asla bırakmam

arkadaşlar tama site ile ilgili söylediklerinizi çok doğru herkez elinden geleni yapsın kendi mesajınızdan sonra cevap gelmesi de çok güzel sonuçta biri başlayacak ki deva mı gelsin lütfen bu konuda hassa olmanızı rica ediyorum ve konu dışına artık taşmayalım.bakın arkadaşımız ne güzel bi haber vermiş lütfen onunla ilgili yorumlar yapalım proğrama katılmak isteyenler irtibata geçmeye çalışsın ya da soruları olan sorsun hiç mi merak ettiğiniz bişi yok?ben katılamıyorum diye zaten üzgünüm ama katılabilecek olanlar böyle bir fırsatı kaçırmasın derim hele ki istanbulda olanlar.barışla kalın....BARIŞ_CEM_BARIŞ yazdı:Peki bizim üyelik sınırlarımız var kendi elimizden geleni yapsak diyelim ne admin giriyor doğru dürüst nede moderatör ve tamam hadi sitede eskisi gibi atif hale geldi bi üye küfür etti diyelim biz üyelik sınırlarımızla o mesajı silebilicekmiyiz hayır peki mod giriyomu hayır peki admin hayır bewlkide giriyo ama yazmıyor biz yenilesekte kendimizi onlar yenilemiyor ben burayı asla bırakmicamı söyledim çünkü burası gerçekten barış abimin gül kokan cenneti gibi ve burası nek adar kötü durumda da olsa ben girerim bakın sitede bi çok şeye bakıyorum yorum yazıyorum bşka arkadaşlar kızmasın ama ben yazdıktan sonra görüp yazıyolar yoksa onlarında merak edip bakıcakları bile yok çünkü siteden soğumuşlar resmen belkide işleri var o kadar zaman ayırıp bakamıyolar ama gerçek bu ben ne kadar kendi sitemi açsamda burayıda asla bırakmam![]()