barış abi cuma namazında
Moderatörler: barışhayranı, Mod
-
BARIŞ_CEM_BARIŞ
düzeltiyorum:TÜRKMENİSTANDA ERTUĞRULGAZİ CAMİNİN AÇILIŞINDA.DİYANET İŞLERİ BAŞKANIN MEHMET NURİ YILMAZIN KILDIRDIĞI İLK ÖĞLE NAMAZINDA SAF TUTANLARIN ARASINDA BARIŞ MANÇO 'DA VARDI.VE NAMAZ SONRASI ŞÖYLE DEDİ.BU MUKADDES CAMİİ DE NAMAZ KILMANIN VE ALLAH'IN HUZURUNDA BULUNMANIN HAZZINI YAŞADIM...TARİH 1998 DİYANET
VE BAĞLANTI OLARAK BELKİ ÇOĞU KİŞİNİ BİLDİĞİ GİBİ BARIŞ ABİNİN ŞÖYLE Bİ RÖPORTAJIDA VAR...
1991 yılında diyanet aylık dergimizde yayınlanan bir röportajında kendisini şöyle tarif ediyordu.
"ben müslüman bir anne ve babanın çocuğu olarak 1940 ve 1950'lerin terbiyesi ne ise ona göre yetiştirildim.iyi bir aile terbiyesi aldım.dini terbiyenin temelini de ailemden aldım.sonuçta inançları olan vatanıni,milletini ve insanları seven birisi oldum.dünya insanlığıyla ilgili değerlendirmesi ise şöyle dedi.kuzeyden,güneye,batıdan,doğuya çok ülke gezdim.insanlar artık gelip geçici akımlara fazla itibar etmiyorlar.tarihlerine,kültürlerine ve dinlerine yöneliyorlar...
1991 yılında diyanet aylık dergimizde yayınlanan bir röportajında kendisini şöyle tarif ediyordu.
"ben müslüman bir anne ve babanın çocuğu olarak 1940 ve 1950'lerin terbiyesi ne ise ona göre yetiştirildim.iyi bir aile terbiyesi aldım.dini terbiyenin temelini de ailemden aldım.sonuçta inançları olan vatanıni,milletini ve insanları seven birisi oldum.dünya insanlığıyla ilgili değerlendirmesi ise şöyle dedi.kuzeyden,güneye,batıdan,doğuya çok ülke gezdim.insanlar artık gelip geçici akımlara fazla itibar etmiyorlar.tarihlerine,kültürlerine ve dinlerine yöneliyorlar...
-
BARIŞ_CEM_BARIŞ
-
BARIŞ_CEM_BARIŞ
-
BARIŞ_CEM_BARIŞ
sameth yazdı:bomba gibi düştü bu fotoğraf,allah inancını içinde barındıran insan sevgisinide barındırır = barış manço
hakkında söylenenlere kapak olsun
kimileri gibi leninin marksistliğin peşinde değil hahkikatın peşinde olan akıllı nadir bir sanatçı işte görüntü
Katılıyorum kardeşim bu sözlerde söylenmesi gereken sözlerden biriydi eline sağlık