haftanın rüyası...

Barış Manço ile ilgili medyada çıkan haberleri paylaşabileceğiniz, Barış Abi'mizin ve eserlerinin yeni nesile ne şekilde aktarıldığını tartışabileceğiniz medya forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
farukmtx
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

haftanın rüyası...

Mesajgönderen farukmtx » Cmt Kas 08, 2008 14:20 pm

RUMUZ SERDAR ÖZBEY...KENDİSİNE ŞİMDİDEN TŞKLER. EDERİM
merhaba berrin hanım köşenizi gördükten sonra bazı rüyalarımı sizinle paylaşmak isterdim.özelliklede gerçek hayatta aynen gerçekleşenleri...
ama biri varki beni çok derinden etkiledi.
rüyam barış manço'yla ilgiliydi.

dar ve karanlık bir sokkakta yürüyordum.sadece sokak lambasının ışığı vardı.karşımdan birinin geldiğini gördüm.yanımdan geçerken yüzüne baktığımda barış manço olduğunu fark ettim.biraz illerledikten sonra kendi kendime "neden konuşmadım onunla"diyerek geri dönüp ona yaklaştım.
"merhabe" dedim durdu.cevap vermedi sadece yüzüme baktı manasızca."nasılsınız" dedim yine cevap vermedi.birden yan tarafımızda kocaman çift kanatlı bir kapı açıldı.sokak birden kapının ardından gelen ışıkla aydınlandı.içerde yaşlı ve çok sevimli bir teyze çıktı.barış manço kapıdan içeriye girdi ve gözden kayboldu.teyzeye dönerek neden "konuşmuyor"diye sordum.sadece yüzüme bakıp gülümsedi.sonra o da içeriye girdi.peki ne zaman gelecek diye sordum.döndü ve "artık o gelmeyecek"dedi.sonra içeriye girdi ve kapı kapandı...sonra uyandım o zaman yurtta kalıyordum.kalkıp lavaboya gidecektim ki.bir arkadaşım geldi ve "duydunmu"dedi. "barış manço ölmüş"dedi.o zaman nasıl bir şok geçirdiğimi anlatamam.barış manço2yu severdim ama fanatiklik derecesinden değil.nasıl olduda böyle bir olayı rüyamda gördüm anlamadım...çok tşkler.dilerim başarılar...GERİSİNİ TAKTİRİNİZE BIRAKIYORUM...

Kullanıcı avatarı
mirze
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen mirze » Cmt Kas 08, 2008 20:10 pm

Baris Mancoyu ruyada gormek......karsiliksiz bir hiss olurdu, ama malesef hic gormedim :(

Kullanıcı avatarı
farukmtx
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen farukmtx » Cmt Kas 08, 2008 20:36 pm

eee vallah bunu rüyayı gören kişiye sorsan daha makbule geçer ben sadece elçiyim.. :)

Kullanıcı avatarı
doner
Forum Duayeni
Forum Duayeni
İletişim:

Mesajgönderen doner » Pzr Kas 09, 2008 00:07 am

keşke görmeseymiş diyelim mi...

Kullanıcı avatarı
farukmtx
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen farukmtx » Pzr Kas 09, 2008 00:58 am

neye yarar ecel geldikten sonra...

Kullanıcı avatarı
manco_mania
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen manco_mania » Pzr Kas 09, 2008 01:22 am

BARIŞ IM UZAKTAN GELDİM
DÖRT KAPI ÖNÜNDE DURDUM
DÖRT KAPIDAN GEÇEMEZSEM
GELDİĞİM GİBİ GİDERİM

Arkadaşlar Barış Abi dört kapıdan geçtimi geçmedimi bilmiyorum ama Cennet kapısından ilk geçeceklerden biri olur galiba (Allah bilir) Arkadaşımızn gördüğü rüya çok anlamlı ben kendi kanaatimce cennet kapısı olarak nitelendiriyorum görünen kapıyı (Allah bilir) mekanı cennet olsun Barış Abi mizin...
Barış Abi seni çok özlüyoruz,7 den 77 ye.....

Kullanıcı avatarı
com
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen com » Sal Kas 18, 2008 09:23 am

BEN DESADECE BIR KERE GORDUM RUYAMDA. MEKANI CENNET OLSUN INSALLAH...