01.02.2008 barıs abımızle ılgılı medyada yayınlanan videolar

Barış Manço ile ilgili medyada çıkan haberleri paylaşabileceğiniz, Barış Abi'mizin ve eserlerinin yeni nesile ne şekilde aktarıldığını tartışabileceğiniz medya forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
kadirsekerli_bm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

01.02.2008 barıs abımızle ılgılı medyada yayınlanan videolar

Mesajgönderen kadirsekerli_bm » Cum Şub 01, 2008 18:43 pm

arkadslar bılgımız gıbı barıs abımızın bugun olum yıl donumu arkadslar bugun gorsel basında cıkan butun vıdeoları kaydetmesı ıcın sız degerlı arkadaslarımdan yardım ıstıyorum lutfen yardımcı olun barıs abımız adın yaptıgım buyuk dev arsıvde sızlerınde tuzu bulursa sevınırım sımdıden cok tessekkurler
barıs abım bu dunyadan gelmıs gecmıs bır sure sanatcının babası allahım nur ıcımde yatırsın barıs abı senı asla unutmayacaz

sinaay

Mesajgönderen sinaay » Cum Şub 01, 2008 22:54 pm

BU NEYDI YA :gozyasi: :gozyasi:
BUTUN GUN HIC BIRSEY AMA HIC BIRSEY GORMEDIM BARIS ABI HAKKINDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :gozyasi: :gozyasi:

Kullanıcı avatarı
kadirsekerli_bm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen kadirsekerli_bm » Cum Şub 01, 2008 23:49 pm

wallaha cok hkklısın dostum show tv izledim ali kırca var ıye bılımız gıbı oda hayranıdıbarıs manconn ama habr bıttıgınd o adama lanet okudum barıs mnco yu boser 'b'' hrfı bılgecmedı koskoca 65 dakkada yazılar olsun alıkırca sana!!!

tam umutlarımın tukendıgınoktada kalı degıstırdm veeeeee atv ............. cok tsekkurr atv barıs abmız hatırladıınız ıcın 3 dakka olsa zaman ayırdıgınz ıcın bılerce kere tessekurler

vefasız turkıye kendını bugun medya alanında cok ıyı gosterd...yazıklar olsun
barıs abım bu dunyadan gelmıs gecmıs bır sure sanatcının babası allahım nur ıcımde yatırsın barıs abı senı asla unutmayacaz

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Cum Şub 01, 2008 23:55 pm

arkadaşlar ali kırca gercekten ayıp etti önceden her programı barış manço sarkıları ile kapatırdı.

ama bugün tv'de petek dinçöz'ün programında barış abimizi andılar.daha sonra kral tv'de dağlar dağlar çaldı ve altta seni unutmayacağız yazıyordu.kanal 7 de de ikbal hanımın programında barış abimizi andılar vefa borcunu tyerıne getirdiler.daha vardır elbet onu da izleyen arkadaşlarımız yazar
Emre başkaya

Kullanıcı avatarı
onxGS
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen onxGS » Cum Şub 01, 2008 23:58 pm

flash tvde de anıldı.

dream tv 4x4 programını O'na ayırdı.

tv net isimli kanalda "kayıp tarih" programı O'na ayrıldı.
Galatasaray,İstanbul

Kullanıcı avatarı
kadirsekerli_bm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen kadirsekerli_bm » Cmt Şub 02, 2008 00:00 am

insanlar hayatlarında her zaman guzel seyler yapabılırler ama bir gun ole bırsey yaparlar kı butun yaptıkları sanıyler ıcınde ucar gıder bugun ali kırca bunu yaptı....

evet bıldıgımız gıbı ali kırca haber programını bıtırınce arka fonda barıs sarkıları calardı....ve bu bır muddet sonra bııttı sonra yuregımızdekı barıs sarkıları albumde yer aldı....vesadece olum yıl donumlerınde htırlamaya basladı.....ıste bugun barıs abımıze 3 dakkalık bı fragman bıle hazırlanmadı oda onemlı degıl adı bıle anılmadı yazıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olsun aliiiii kırca sanaaaaa

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Cmt Şub 02, 2008 00:02 am

arkadaslar bunada şükür genede vefasız sayılmazlar ya
Emre başkaya

Kullanıcı avatarı
kadirsekerli_bm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen kadirsekerli_bm » Cmt Şub 02, 2008 00:04 am

vefasızlar dostum tum dunyaya mal olmus degerlı bı ustat ıcın gun boyu yayın yapılsa bıle az

neyse bız varız kardeslerım medya olmasada barıs medya olmsada bızler ve barıs sevgımız var!!!!

Kullanıcı avatarı
Kaya
Yeni Üye
Yeni Üye
İletişim:

Mesajgönderen Kaya » Cmt Şub 02, 2008 02:23 am

Ben de elimden geldiğince Star, Kanal D, ATV ve Show TV'ye baktım.

Sadece ATV'nin Barış Manço'yu andığını gördüm ki bence çok çok kısa idi. Açıkçası pek memnun olamadım. Türk milleti için belki de muazzam bir kültür ve insanlık mirası bırakan Barış Manço için özel programlar yapılmalıydı.

Unutmadan; TRTint'te Barış Manço'yu unutmayan kanallar arasında. İçerik olarak ATV'den hayli iyiydi. Fakat her zaman için beklentim özel programların yapılmasıdır.

Arkadaşlar Barış Manço'yu kaybettiğimizde pek çok televizyon kanalında ismi tüm milletçe bilinen şahsiyetler "yaşarken değeri bilinemedi" gibi serzenişlerde bulunur. Bu nedenle de özel sözler verilir; en azından bundan sonrası için unutulmaması adına... Fakat bu sözler de maalesef yine kendileri tarafından unuttulur.

Kullanıcı avatarı
kadirsekerli_bm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen kadirsekerli_bm » Cmt Şub 02, 2008 02:27 am

kaya kardesım duyarlıgından dolayı senı tebrık ederım ve sıtemıze hosgeldın demek ıstıyorum sızler var oldugunuz sure buraya yenı yenı ınsanlar getırıp barıs abımızı bır kez daha unutmadıgımızı tum kamuoyuna gosterelımmmm...

unutmaki!!!dünya fanı veren allah alır canı bızzzzzzz nasıl unuturuz senı CAN BEDENDEN CIKMAYINCA

Kullanıcı avatarı
batubey
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen batubey » Cmt Şub 02, 2008 02:53 am

arkadaşlar bugun bir çok kanal Barış abimize yer verdi kısa veya uzun bence bu bir vefasızlık örnegi degildir çünkü ben star tv haricinde tüm kanallarda birşey gördüm nerdeyse ama eminim ki star tvde Barış abimizi anmıştır

Kullanıcı avatarı
jonturk_emre
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen jonturk_emre » Cmt Şub 02, 2008 11:47 am

atv haber ve falsh haberde barış abimiz ile görüntüleri görünce hemen kamerama kostum ve kaydettim görüntü kalitesi düşük ama genede izlenebilir youtubea atacam bakalım
Emre başkaya