lütfeeeeen okuyuuuuuuuun

Barış Manço ile ilgili medyada çıkan haberleri paylaşabileceğiniz, Barış Abi'mizin ve eserlerinin yeni nesile ne şekilde aktarıldığını tartışabileceğiniz medya forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
manco halil
Profesyonel
Profesyonel

DD

Mesajgönderen manco halil » Cmt May 12, 2007 23:55 pm

önce yazıma SEVGI VE BARIŞ LA BAŞLIYORUM .SONRADA BİZ SAYIN TÜRK HALKI OLARAK önce nelere gereklı gereksız dıkkat ettıklerımıze bakalım..1 gelın kaynana 2 semra hanım..3 bbg 4 tuttı furıttı 5 ahu tubanın o akıl almaz oyun polemıgı .ve gelelım şu meshur sarkıcılara ..önce sarkıları yorumlayan arkadaslara degıl..önce plak sırketlerıne kızalım .sonra biz degerlı türk halkına bu kısıler dınlenmese su anda ortalıkda adları bıle gecmezdı ama malesefkı bızler bıle bu kısılerı burada tartısıyorsak .bu kısılere gereksız deger verıyoruz demektır bu yüzdende onu yuhlayıp buna kutuyu acmaya gerek yok..sevgı ve barış la kalın..gereksızde konulara kafanızı yormayın....BU DÜNYADA TEK MÜZİSYEN VAR O DA BARIŞ MANÇO DUR ..KATILIN KATILMAYIN. O BİR EFSANEDİR..
halil

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Re: DD

Mesajgönderen EDDA_esra » Pzr May 13, 2007 15:22 pm

manco halil yazdı:önce yazıma SEVGI VE BARIŞ LA BAŞLIYORUM .SONRADA BİZ SAYIN TÜRK HALKI OLARAK önce nelere gereklı gereksız dıkkat ettıklerımıze bakalım..1 gelın kaynana 2 semra hanım..3 bbg 4 tuttı furıttı 5 ahu tubanın o akıl almaz oyun polemıgı .ve gelelım şu meshur sarkıcılara ..önce sarkıları yorumlayan arkadaslara degıl..önce plak sırketlerıne kızalım .sonra biz degerlı türk halkına bu kısıler dınlenmese su anda ortalıkda adları bıle gecmezdı ama malesefkı bızler bıle bu kısılerı burada tartısıyorsak .bu kısılere gereksız deger verıyoruz demektır bu yüzdende onu yuhlayıp buna kutuyu acmaya gerek yok..sevgı ve barış la kalın..gereksızde konulara kafanızı yormayın....BU DÜNYADA TEK MÜZİSYEN VAR O DA BARIŞ MANÇO DUR ..KATILIN KATILMAYIN. O BİR EFSANEDİR..

"BU DÜNYADA TEK MÜZİSYEN VAR O DA BARIŞ MANÇO DUR ..KATILIN KATILMAYIN. O BİR EFSANEDİR.." demişsin ve de çok doğru söylemişsin sevgilli manco halil kardeşim...buna bütün kalbimle katılıyorum ve diğer barış sever arkadaşlarımın da katıldığını düşünüyorum..SEVGİ VE BARIŞLA ...

Kullanıcı avatarı
manco halil
Profesyonel
Profesyonel

dd

Mesajgönderen manco halil » Pzt May 14, 2007 22:29 pm

merhabalar sayın arkadaşlar ben görüyorumki gercek barış cıların pojitif tepkısını ve bu da benı son derece mutlu edıyor ..bravo sevgılı esra bravo senın gıbı barış cıya ben kul köle olayım..sevgı ve barışş la kal..
halil