herşeyin başı maddiyat...niye zor olsunkiefemanco yazdı:ÇOK ZOR...
BARIŞ MANÇO TV KURULAMAZMI?
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

- fairground
- Forum Duayeni

- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bir bariş sever olarak biraz geç kaldım sanırım ama maruz görün artık. bu kanalı kura bilmemiz için birmiktar para ve cihaza ihtiyacımız var ve bunlar temin edildikten sonra ise devlet tarafından izin alınmalı yayın için eğer kurmayı başara bilirsek ben inanıyorumki kuracağımız kanalda reklamlar v.s'ler yayınlayarak kurduğumuz kanaldan para kazana biliriz ve bu paryıda barış mançonun içralık eşyalarını ile müzesini geliştirme ve korumada kullana biliriz ki bu tv kanalı ilede seslene bileçeğimiz kitleler büyür hiçbir tv kanalınada eyvallah etmeyiz
- barış_kolik_1943
- Kıdemli Üye

aslında iyi ve parlak bir fikir yalnız tv kurmak bence pek kolay değil
1:maddiyat çok önemli uydu kirası makina teçhizat alımı bina kiralama gibi bir yığın gideri olan bir iş ve her dakika gideri var gelir gideri karşılamazsa bu işi düşünenler açısından söyleyüyorum bizi kimse kurataramaz
2:tv kurdun mu büyük medya patronlarının kapısını yıllarca aşındırmak gerek neden bir klip için bile belki lisans parası olarak şaşaalı bir fiat çekerler
3:kalifiyeli eleman sıkıntısı
4:frekans ihalesine girmek gerek bu ihale her sene olmuyor yada başka tv kanalı üzerinden yayın yapılması gerekir ayrıca bir kira daha
benim bildiğim kolaylıklar bunlar:)
allah yar ve yardımcımız olsun
1:maddiyat çok önemli uydu kirası makina teçhizat alımı bina kiralama gibi bir yığın gideri olan bir iş ve her dakika gideri var gelir gideri karşılamazsa bu işi düşünenler açısından söyleyüyorum bizi kimse kurataramaz
2:tv kurdun mu büyük medya patronlarının kapısını yıllarca aşındırmak gerek neden bir klip için bile belki lisans parası olarak şaşaalı bir fiat çekerler
3:kalifiyeli eleman sıkıntısı
4:frekans ihalesine girmek gerek bu ihale her sene olmuyor yada başka tv kanalı üzerinden yayın yapılması gerekir ayrıca bir kira daha
benim bildiğim kolaylıklar bunlar:)
allah yar ve yardımcımız olsun
- Zafer Uyanık
- Demirbaş Üye

- baris_onsel
- Demirbaş Üye

. . .
evet güzel bir fikir kanal fikri...durum şu anda umutsuz gözüküyor fakat neden olmasın ki?...
- gokhankaraduman
- Profesyonel

- İletişim:
keşke kolay olsa.
Bir Tv kanalı kurmak öyle kolay bir şey olsaydı dostlar emin olun bu ülkenin duyarlı şair, yazar ve sanatçıları meydanı 4 büyük kanala bırakmazdı. Ahu Tuğba kimle sevişecek, Caner ne zaman show yapacak gibi şeyleri izlemezdi benim halkım Ey Halkım...
Herkes bir köşede bir şeyler yaparsa Ntv, Cnn turk,tv8, Kanal Türk gibi kanalları ve programlarını izlettirirsek çevremizde merak etmeyin Tv lerde hem Barış abimizin programları yeniden yayınlanır hemde yeni ve anlamlı başka programlar yapılır...
Herkes bir köşede bir şeyler yaparsa Ntv, Cnn turk,tv8, Kanal Türk gibi kanalları ve programlarını izlettirirsek çevremizde merak etmeyin Tv lerde hem Barış abimizin programları yeniden yayınlanır hemde yeni ve anlamlı başka programlar yapılır...
Barış ve Sevgi Dileklerimle
Barış Manço 7'den 77'ye Dolu Dizgin Barış ve Sevgi Derneği
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman
0535 744 78 68
http://www.barismanco7-77dd.com
www.gokhankaraduman.net
Barış Manço 7'den 77'ye Dolu Dizgin Barış ve Sevgi Derneği
İstanbul Sorumlusu
Gökhan Karaduman
0535 744 78 68
http://www.barismanco7-77dd.com
www.gokhankaraduman.net
- jonturk_emre
- İHRAÇ EDİLMİŞTİR
jonturk_emre yazdı:Bence cok güzel bi fikir.uyduda işe yaramaya bi çok kanal var.barış abimizin video kliplerinin ve programlarının olduğu bi kanal süper olur.ama uyguamada sorun olur
bencede bi çok gereksz kanal war..manço tv olsa bi tane süper olurdu..ama bunun olması için çok maliyet gerekir bence..