TRT1 ANA HABER
Moderatörler: barışhayranı, Mod
TRT1 ANA HABER
TRT 1 ANA HABERDE BU AKŞAM MEZARLIĞA GİDEN BÜTÜN KARDEŞLERİMİ GÖRDÜM.GÖZLERİM YAŞARDI.SİZLERİ SEVİYORUM. 
ıspanağımı yedim,arka koltukta oturuyorum,dişlerimi fırçalıyorum imza:adam olan çocuk
trt nin sitesinden
HABER
KÜLTÜR-SANAT 03.02.2007 17:55
Barış Manço Unutulmadı
Manço, ölümünün 8. yılında, İstanbul'daki mezarı başında anıldı.
TÜM HABERLER
Sevenleri ve yakınları Barış Manço'yu unutmadı.
Kanlıca'daki Manço'nun kabri başında düzenlenen törende, dualar okundu. Daha sonra çocuklar Manço'nun mezarına karanfiller bırakarak, 'Unutamadım' şarkısını söyledi.
Anma törenine Barış Manço'nun eşi Lale Manço, Cem Karaca'nın eşi İlkim Karaca, organizatör Ali Rıza Türker, Barış Manço Korosu Şefi Kamuran Sağol, Moda Gönüllüler Derneği üyeleri ile sevenleri katıldı.
Mezarlıktaki anma töreninden sonra sevenleri ve çocuklar, sanatçının evinin bulunduğu Moda'da toplanarak, Barış Manço'nun şarkılarını seslendirdiler.
HABER
KÜLTÜR-SANAT 03.02.2007 17:55
Barış Manço Unutulmadı
Manço, ölümünün 8. yılında, İstanbul'daki mezarı başında anıldı.
TÜM HABERLER
Sevenleri ve yakınları Barış Manço'yu unutmadı.
Kanlıca'daki Manço'nun kabri başında düzenlenen törende, dualar okundu. Daha sonra çocuklar Manço'nun mezarına karanfiller bırakarak, 'Unutamadım' şarkısını söyledi.
Anma törenine Barış Manço'nun eşi Lale Manço, Cem Karaca'nın eşi İlkim Karaca, organizatör Ali Rıza Türker, Barış Manço Korosu Şefi Kamuran Sağol, Moda Gönüllüler Derneği üyeleri ile sevenleri katıldı.
Mezarlıktaki anma töreninden sonra sevenleri ve çocuklar, sanatçının evinin bulunduğu Moda'da toplanarak, Barış Manço'nun şarkılarını seslendirdiler.
ıspanağımı yedim,arka koltukta oturuyorum,dişlerimi fırçalıyorum imza:adam olan çocuk
- Mançolayizm
- Profesyonel

-
samet ahmet
- ahmetaykan
- Kıdemli Üye