M.YATAGANBABA BARIŞ MANÇO için kitap yayınlıyor...

Barış Manço ile ilgili medyada çıkan haberleri paylaşabileceğiniz, Barış Abi'mizin ve eserlerinin yeni nesile ne şekilde aktarıldığını tartışabileceğiniz medya forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
scubi
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

M.YATAGANBABA BARIŞ MANÇO için kitap yayınlıyor...

Mesajgönderen scubi » Prş Ağu 24, 2006 18:40 pm

TÜRK KÜLTÜRÜ'NÜN KARBON KAGIDI
BARIS MANCO DESTANI

Yazar: MURAT YATAGANBABA

Yatağanbaba'nın dünyada 400'ün üstünde gazete, site, radyo ve dergide yayınlanarak "baskı rekoru" kırmış, ayrıca Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'nde "ders konusu" olmuş ve Ali Kırca'nın Sabah Gazetesi'nde yazdığı ifadesiyle "Barış Manço'nun Darbı Meseli" haline gelmiş Barış Manço yazıları kitaplaştı... "Barış Manço" konusunda, dünyada yaşayan sayılı uzmanlardan biri olduğunu herkesin kabul ettiği "Murat Yatağanbaba", Barış Manço'nun magazin yönünü değil, şarkılarının arka planını / anlamını anlatıyor.

Kitap hakkında Barış Manço'ya 25 yıl eşlik eden Kurtalan Ekspres'den Bahadır Akkuzu şöyle demiştir: "Böyle bir kitap çalışması yapılabileceğini düşünmüyordum, 'bu bilgilere nasıl ulaşmış' diye eşim bile hayret etti, en önemlisi çok 'dürüst' yazmışsın" demiştir.

Not: Kitapta yer alan makaleler şu linkten / bağlantıdan görülebilir ve Türkiye'den kitap buradan satin alinabilir: http://yataganbaba.sitemynet.com/destan/ (Türkiye Dagitimi)

Not: Almanya veya Türkiye disindan baska bir ülkeden kitabi satin alabilmek icin ebay.de acik arttirmasindan BARIS MANCO ürünleri arayarak, veya su linki tiklayarak kitaba sahip olabilirsiniz:

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... :IT&ih=010

Kullanıcı avatarı
MuratCorlu
Yeni Üye
Yeni Üye
İletişim:

Mesajgönderen MuratCorlu » Sal Eyl 19, 2006 02:46 am

Bu kitabı okuyan birileri var mı acaba? Kitapla ilgili fikirlerini yazabilir mi?

samet ahmet

Mesajgönderen samet ahmet » Prş Eyl 21, 2006 11:09 am

murat yatağanbaba gerçekten çok değerli bir yazarımız. çoğu konular hakkında da ondan fikir aldık. bu kitabını almadım ama en yakın zamanda alacam işallah.tüm arkadaşlara tavsiye ederim..

Kullanıcı avatarı
dexar
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen dexar » Çrş Oca 24, 2007 03:08 am

barış manço'yu ticari emellerler uğruna kullanan bir isim daha
_-:: KaLPLeR BeRaBeR ::-_

Elbet bir gün bu gerçekleşecek
--->Barış Manço Müzesi<---

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Çrş Oca 24, 2007 18:09 pm

dexar yazdı:barış manço'yu ticari emellerler uğruna kullanan bir isim daha

ne alaka 7 ytl olur mu öle olsa

Kullanıcı avatarı
scubi
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen scubi » Çrş Oca 24, 2007 21:12 pm

ogulcan yazdı:
dexar yazdı:barış manço'yu ticari emellerler uğruna kullanan bir isim daha

ne alaka 7 ytl olur mu öle olsa

Bencede cuzi bir rakam, elbette ticaret olacak bu devirde kimse kimse ye bedava bir şey vermiyor...ekonomik şartlarda belli ticari emelleri karıştırmamak gerekiyor emeğe saygı göstermek gerekir.ÖRNEK; Emr.. PLAK Şirketi gibi Barış Manço şarkılarını kesip biçip piyasa ya sürülürse bu ticari emel olur...fakat bu kitapta Barış Manço yu çok iyi tanıtıyor abartı yok. Bunda art niyet görmüyorum tabi bu benim fikrim herkes özgür konuşabilir...fakat hemen ön yargılı olmamak gerekiyor :hayallah:

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Prş Oca 25, 2007 15:55 pm

diğer kitaplarının hepsi 10 ytl nin üstünde ama buna dikkat edin ticari bi amaç aramıyorum ben hem olsa nolur helal olsun verdiğimiz paralar

Kullanıcı avatarı
bm777dd
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen bm777dd » Cum Oca 26, 2007 01:39 am

....murat kıtabını daha bekliyoruzz....mynet adresine bi baksann.... :D
....bm777dd....