hürriyet gazetesi röportajı
O yıllarda müzik dünyası da politik kısır çekişmelerin içine düşmüştü. Anadolu yollarında bir konsere giderken otobüsü bombalandı. Ölümden dönmüştü. Şöyle anlatmıştı o geceyi ve sonrasını: ‘‘Beni komünist diye öldürmek istediler. Bıyıklarım yüzünden beni Mao'cu sandılar. Sonra Türkeş'çi diye anıldım. Siyasetle hiç ilgim yok. Ben Türklüğümüzü korumamız gerektiğine inanıyorum, o kadar. Ben gerçek bir 68 kuşağıyım.’’
öldürmek istemişler
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- sameth
- Profesyonel

- İletişim:
öldürmek istemişler
artık yokum sağlıcakla kalın
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

neciyse neciyse , neciyse neci diye yazmana gerek yok bence worldgive arkadaşım.barış abimizin vatansever bir türk büyüğü olduğunu hepimiz biliyoruz ama onu seven bir kişi olarak onunla ilgili en küçük detayları bile bilmeye bu bilgileri paylaşmaya ihtiyacımız var. çünkü onunla ilgili pek çok konuda atıp tutan insan var onlara en doğru cevapları bizim vermemiz gerekir. varsa hataları düzetlmemiz gerekir.burda önemsiz diye görünen hatta kapı ardı edilen konuları bile detaylıca incelemek gerekir.maksadımda tartışma oluşturmak değil,fikrime katılamayanlar olabilir ama artık çağımız bu araştırmacı yaklaşımı kabul etmiş durumda.
üstelik bu başlık altında şunu da belirtmeliyim farkederseniz bazı gizlilik gerektiren konularda özel mesaj yöntemine başvuruyoruz buda olayı sadece ilgi duyanlarla sınırlı tutuyor. bu yüzden başka bir arkadaşımın (barış onsel)belirttiği:
'hatta bir konserde sağcı olduugu söylentilerini yalanlamak iç.in sol yumruunu kaldırıp söylemişti die hatırlıyorum'
gibi içerikleri özel mesajdan belirtmemiz gerektiğini düşünüyorum çünkü bu konuda worldgive kardeşimin dediği :
'neciyse neci vatansever olması sevmem için yeterde artar bile..'
sözü çok büyük önem arzediyo bi bakımada mesala biriside çıkıp barış abimiz falanca partiden belediye başkanı adayı oldu aslında şuncudur diyebilir.
yani demek istediğim herşey bizi ilgilendiriyor aslında ama uygun yerde uygun şekilde mesajlarımızı kullanırsak kimse kimsenin kalbini kırmaz ve uygun bir tartışma ortamı oluşur diye düşünüyorum. tabi ki bu benim fikrim her fikre saygım var.yazımda ismi geçen arkadaşların beni yanlış anlamaması dileğimle
saygılar....
üstelik bu başlık altında şunu da belirtmeliyim farkederseniz bazı gizlilik gerektiren konularda özel mesaj yöntemine başvuruyoruz buda olayı sadece ilgi duyanlarla sınırlı tutuyor. bu yüzden başka bir arkadaşımın (barış onsel)belirttiği:
'hatta bir konserde sağcı olduugu söylentilerini yalanlamak iç.in sol yumruunu kaldırıp söylemişti die hatırlıyorum'
gibi içerikleri özel mesajdan belirtmemiz gerektiğini düşünüyorum çünkü bu konuda worldgive kardeşimin dediği :
'neciyse neci vatansever olması sevmem için yeterde artar bile..'
sözü çok büyük önem arzediyo bi bakımada mesala biriside çıkıp barış abimiz falanca partiden belediye başkanı adayı oldu aslında şuncudur diyebilir.
yani demek istediğim herşey bizi ilgilendiriyor aslında ama uygun yerde uygun şekilde mesajlarımızı kullanırsak kimse kimsenin kalbini kırmaz ve uygun bir tartışma ortamı oluşur diye düşünüyorum. tabi ki bu benim fikrim her fikre saygım var.yazımda ismi geçen arkadaşların beni yanlış anlamaması dileğimle
saygılar....