öldürmek istemişler

Barış Manço ile ilgili medyada çıkan haberleri paylaşabileceğiniz, Barış Abi'mizin ve eserlerinin yeni nesile ne şekilde aktarıldığını tartışabileceğiniz medya forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

öldürmek istemişler

Mesajgönderen sameth » Sal Ara 12, 2006 23:28 pm

hürriyet gazetesi röportajı

O yıllarda müzik dünyası da politik kısır çekişmelerin içine düşmüştü. Anadolu yollarında bir konsere giderken otobüsü bombalandı. Ölümden dönmüştü. Şöyle anlatmıştı o geceyi ve sonrasını: ‘‘Beni komünist diye öldürmek istediler. Bıyıklarım yüzünden beni Mao'cu sandılar. Sonra Türkeş'çi diye anıldım. Siyasetle hiç ilgim yok. Ben Türklüğümüzü korumamız gerektiğine inanıyorum, o kadar. Ben gerçek bir 68 kuşağıyım.’’
artık yokum sağlıcakla kalın

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Sal Ara 12, 2006 23:30 pm

hatta bir konserde sağcı olduugu söylentilerini yalanlamak iç.in sol yumruunu kaldırıp söylemişti die hatırlıyorum

Kullanıcı avatarı
turkerr
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen turkerr » Prş Ara 14, 2006 01:27 am

1979 hey dergisinde bir partiye gönül verdiğini belirtiyor barış abi
KAYGISIZDA OLSA TÜRKER DERTLİDİR

drfth
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen drfth » Pzr Ara 24, 2006 01:29 am

turkerr özel mesajdan bana bu bilgiyi yollayabilir misin acaba?

Kullanıcı avatarı
worldgive
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen worldgive » Pzr Ara 24, 2006 22:35 pm

neciyse neci vatansever olması sevmem için yeterde artar bile...
seni sevmek senin gibi düşünebilmekle başlar

drfth
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen drfth » Çrş Ara 27, 2006 01:25 am

neciyse neciyse , neciyse neci diye yazmana gerek yok bence worldgive arkadaşım.barış abimizin vatansever bir türk büyüğü olduğunu hepimiz biliyoruz ama onu seven bir kişi olarak onunla ilgili en küçük detayları bile bilmeye bu bilgileri paylaşmaya ihtiyacımız var. çünkü onunla ilgili pek çok konuda atıp tutan insan var onlara en doğru cevapları bizim vermemiz gerekir. varsa hataları düzetlmemiz gerekir.burda önemsiz diye görünen hatta kapı ardı edilen konuları bile detaylıca incelemek gerekir.maksadımda tartışma oluşturmak değil,fikrime katılamayanlar olabilir ama artık çağımız bu araştırmacı yaklaşımı kabul etmiş durumda.
üstelik bu başlık altında şunu da belirtmeliyim farkederseniz bazı gizlilik gerektiren konularda özel mesaj yöntemine başvuruyoruz buda olayı sadece ilgi duyanlarla sınırlı tutuyor. bu yüzden başka bir arkadaşımın (barış onsel)belirttiği:
'hatta bir konserde sağcı olduugu söylentilerini yalanlamak iç.in sol yumruunu kaldırıp söylemişti die hatırlıyorum'
gibi içerikleri özel mesajdan belirtmemiz gerektiğini düşünüyorum çünkü bu konuda worldgive kardeşimin dediği :
'neciyse neci vatansever olması sevmem için yeterde artar bile..'
sözü çok büyük önem arzediyo bi bakımada mesala biriside çıkıp barış abimiz falanca partiden belediye başkanı adayı oldu aslında şuncudur diyebilir.
yani demek istediğim herşey bizi ilgilendiriyor aslında ama uygun yerde uygun şekilde mesajlarımızı kullanırsak kimse kimsenin kalbini kırmaz ve uygun bir tartışma ortamı oluşur diye düşünüyorum. tabi ki bu benim fikrim her fikre saygım var.yazımda ismi geçen arkadaşların beni yanlış anlamaması dileğimle
saygılar....

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen sameth » Çrş Ara 27, 2006 22:33 pm

ben olsaydım bu konuya vereceğim teşekkür siyasete girmeyip barış abimize kast etmek isteyenlere kahretmek olurdu
artık yokum sağlıcakla kalın

Kullanıcı avatarı
worldgive
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen worldgive » Çrş Ara 27, 2006 23:57 pm

arkadaşım haklısın fakat siyasi görüşü benim için önem arzetmio demek istedim.belki aynı görüştenim yada diilim ama ben onu sadece o olduğu için seviyorum tabirim biraz kaba oldu ama yanlış anlamamanızı rica ederim

Kullanıcı avatarı
worldgive
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen worldgive » Çrş Ara 27, 2006 23:58 pm

ayrıca ne kadar yazıkki böle küçük bi sebepten az kalsın canına kıyıyorlarmış barış abimizin..tabiki bunu yapanları sefle kınıyorum