19 Eylül 1992 Almanya - Türk Dayanışma Gecesi
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- silahsız kuvvet
- Profesyonel

19 Eylül 1992 Almanya - Türk Dayanışma Gecesi
19 Eylül 1992... Stuttgart'ın dünyaca ünlü Hans Martin Schleyer Konser Salonu 12 bin kişiden yükselen "Türkiye! Türkiye!" ve "Barış! Barış!" sesleriyle âdeta yıkılırcasına inlemekte... Gözleri dolu dolu hâlde elindeki Türk bayrağını izleyicilere sallayan rahmetli Barış Manço, "Sizleri Allah'a emanet ediyorum" diyerek "Kara Sevda"sı eşliğinde sahneden yavaş yavaş çekiliyor.............................
http://www.karakutu.com/modules.php?nam ... e&sid=1388
çok güzel tespit edilmiş bir yazı o günleri hatırlıyorum televizyonda sık sık naziler tarafından türklerin evinin kundaklandığı yakıldığı haberleri geliyordu sevgili üstad BARIŞ MANÇO duyarlılığını ve bir türk büyüğü olduğunu burada da göstermiş Naziliğe karşı almanyada bir konser buna ondan başka kim cesaret edebilirdi. helal olsun bir kez daha
lonely man
lonely man
drfth yazdı:çok güzel tespit edilmiş bir yazı o günleri hatırlıyorum televizyonda sık sık naziler tarafından türklerin evinin kundaklandığı yakıldığı haberleri geliyordu sevgili üstad BARIŞ MANÇO duyarlılığını ve bir türk büyüğü olduğunu burada da göstermiş Naziliğe karşı almanyada bir konser buna ondan başka kim cesaret edebilirdi. helal olsun bir kez daha
lonely man
kimse cesarat edemzdi bence..işte BARIŞ MANÇO FARKI ARKADAŞLAR:)
BARIŞLA KALIN