şebnem kısaparmak'a teşekkürler
Moderatörler: barışhayranı, Mod
şebnem kısaparmak'a teşekkürler
her ne kadar gecikmiş de olsan bu teşekkürü etmem gerek...barış mançonun 7. ölüm yıldönümünde ben de her barışsever gibi televizyona daha dikkatli baktım..ve barış mançoyu ananlar içinde beni en çok şebnem kısaparmak memnun etti..ŞEBNEM KISAPARMAK'LA PAYLAŞTIKÇA programının başından sonuna kadar gözyaşları neredeyse hiç kurumadı...oturduğu yerden barış mançoyu alkışlayan stüdyo konuklarını ayağa kaldırıp "barış manço ayakta alkışlanacak bir insandı" derken de gözyaşlarını tutamadı...hiç görmediğim 7den77ye görüntülerinden oluşan vetereler yayınladı,fotoğraflar da..ve bir anısını anlattı.bir gün yemek yerken barış mançoyla beraber kısaparmaklar şöyle bir serzenişte bulunmuş:"ben neden gazetelerin manşetine çıkamıyorum.bir kez çıktım o da askere giderken saçımı kestirdim diye" ve şebnem kısaparmak askerde saçı kesilirken çekilmiş bir fotoğrafını gösterdi...velhasıl şebnem kısaparmak vefalı bir barışsevermiş,ona çok teşekkür ediyorum..
- barışhayranı
- Moderator

Benden de kendisine teşekkürler 
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
tesekkur
Ne de olsa ŞEBNEM KISAPARMAK bizim yengemiz FATİH KISAPARMAK a ve degerli eşine cok cok tesekkürler......
Dün yıne yapayanlız
Dolaştım yollarda
Yagmurlarla ıslanan
Bomboş sokaklarda
Gözlerimde yaş,kalbimde sızı
Unutmadım SENİ
Unutamadım unutamadım ne olur anla beni
Dolaştım yollarda
Yagmurlarla ıslanan
Bomboş sokaklarda
Gözlerimde yaş,kalbimde sızı
Unutmadım SENİ