adam olacak çocuk

Barış Manço ile ilgili medyada çıkan haberleri paylaşabileceğiniz, Barış Abi'mizin ve eserlerinin yeni nesile ne şekilde aktarıldığını tartışabileceğiniz medya forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
hzllll
Profesyonel
Profesyonel

adam olacak çocuk

Mesajgönderen hzllll » Sal Eyl 26, 2006 19:16 pm

yanlış bilgi olabilir ama yinede paylaşmak istedim galiba barış abimizin programını yeniden çekicekler ve mfö nün fuatı sunacakmış....

Kullanıcı avatarı
samanci
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen samanci » Sal Eyl 26, 2006 19:29 pm

öyle bir dedikodu var kral tvde bir sunucu söylemiş bakacaz görecez olay nedir

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Re: adam olacak çocuk

Mesajgönderen sameth » Sal Eyl 26, 2006 20:37 pm

hzllll yazdı:yanlış bilgi olabilir ama yinede paylaşmak istedim galiba barış abimizin programını yeniden çekicekler ve mfö nün fuatı sunacakmış....
bunu bende duydum ama barış manço nun eline su dökemeyeceği kesin onuda raiting yuzunden kanldan çıkarır lar fuat güneri barış gibi okyanuslarda geçemez program yapsın iki kelime laf konuşamaz roportaj yapsın kişiliğine laf yok muthiş biri barışında arkadaşı ama onun kadar başarılı olamayacağı kesin...
artık yokum sağlıcakla kalın

Kullanıcı avatarı
samanci
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen samanci » Çrş Eyl 27, 2006 00:13 am

sameth yazdı:
hzllll yazdı:yanlış bilgi olabilir ama yinede paylaşmak istedim galiba barış abimizin programını yeniden çekicekler ve mfö nün fuatı sunacakmış....
bunu bende duydum ama barış manço nun eline su dökemeyeceği kesin onuda raiting yuzunden kanldan çıkarır lar fuat güneri barış gibi okyanuslarda geçemez program yapsın iki kelime laf konuşamaz roportaj yapsın kişiliğine laf yok muthiş biri barışında arkadaşı ama onun kadar başarılı olamayacağı kesin...

sameth kardeşim sana katılıyorum yalnız genede şu an barış abimizin yaptığı programın bir varyantı yok onun için blki tutar hesabı yapıyorum
genede düşüncem şu inşallah reyting olayı fuat günerin başını yemez

Kullanıcı avatarı
DoRiS
Üst Düzey Üye
Üst Düzey Üye

Mesajgönderen DoRiS » Çrş Eyl 27, 2006 04:01 am

fuat güner'i çok severim. fakat bu tür bir program yapabilecek biri mi bilmiyorum.
herşey boş geliyor bana
sarılacağım sımsıkı sana
yeterki yıkılmasın bir daha dünyam..

BM

Mesajgönderen BM » Çrş Eyl 27, 2006 18:14 pm

7'den 77'ye programı, Kasım ayından itibaren TRT1 ekranlarında 7'den77'ye Fuat adıyla yeniden yayınlanacak, içinde bir de Barış Manço'nun yapmadığı yeni çıkan yerli klipler ve kısa bir çizgi film yer alacakmış. Barış Manço'nun programları pazar günleri yayınlanıyordu, bu ise cumartesi günleri yayınlanacak. İnşallah güzel birşeyler olur.

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Çrş Eyl 27, 2006 18:47 pm

Her Programda Barış Abimiz Anılırsa bu daha da güzel olur :)
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Çrş Eyl 27, 2006 18:56 pm

Fuat Güner, Manço'nun izinde

MFÖ'nün solistlerinin tek başlarına imza attıkları işlere yakında bir yenisi eklenecek. Fuat Güner, kasım ayından itibaren ekrana gelecek yeni bir program için TRT ile anlaştı. Fuat Güner, tıpkı Barış Manço'nun 7'den 77'ye programındaki gibi Türkiye ve dünyayı dolaşıp ekrana TRT ekranına taşıyacak. Sanatçı, "Fuat Güner ile Kuşaktan Kuşağa" adlı programı, zamanında Barış Manço ile çalışan Erkmen Sağlam'la hazırlayacak. İki yabancı dil bildiği için yurtdışında lisan sorunu yaşamayacağını söyleyen Güner, "Herkes gibi benim de zevkle izlediğim rahmetli dostum Barış Manço'nunki gibi iz bırakacak bir programa imza atmak istiyorum" dedi.

Kaynak:Milliyet
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]

LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!

BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:

viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
hzllll
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen hzllll » Prş Eyl 28, 2006 15:46 pm

işallah program başarılı olur=))tabii barış abimi program içinde unutmadıkları sürece=))

Kullanıcı avatarı
sameth
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen sameth » Prş Eyl 28, 2006 17:36 pm

samanci yazdı:
sameth yazdı:

sameth kardeşim sana katılıyorum yalnız genede şu an barış abimizin yaptığı programın bir varyantı yok onun için blki tutar hesabı yapıyorum
genede düşüncem şu inşallah reyting olayı fuat günerin başını yemez
inş kardeşim bende başarı istrerim
artık yokum sağlıcakla kalın