DOĞUKAN MANÇO(ROPÖRTAJ)
Moderatörler: barışhayranı, Mod
DOĞUKAN MANÇO(ROPÖRTAJ)
D BAKIRLI LOKMAN ARKADAŞIM BU ADRESİ GÖRMEMİ İSTEDİ BENDE SİZLERİN GÖRMESİNİ İSTİYORUM YORUMSUZhttp://arsiv.hurriyetim.com.tr/tatilpazar/turk/00/03/05/eklhab/07ekl.htm
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
- nehir taşçı
- Demirbaş Üye

- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

- Zafer Uyanık
- Demirbaş Üye

- gurbetcimanço
- Demirbaş Üye

gurbetcimanço yazdı:tşekkürler
aslında teşekkürler demiycektim saygısızlık olmasın diye gene de dedim
kardeşlerim şimdi soruyorum sizlere
bu doğukan manço(soyada yazık bee
yaw barış abinin malvarlığı satılırken çar-çur edilirken nerdelerdi yaa
hayır küçüklerdi desem kardeşim kazık kadar ve okumuş adamlar hiç mi elerinden bişey gelmedi. hiçmi bişey diyemediler barış abinin mal varlığı ellerinden alınırken
hiç barış abinin herhangi bişeyi satılırken televizyonda-radyoda lale,doğukan,batıkan ve savaş mançolardan bi açıklama duyanınız oldumu(ben duymadım)
şimdi sırf gösteriş olsun diye konuşuyolar
flash tv de barış abinin şu meşhur borçlarıyla ilgili konu açılmıştı ve savaş manço şunları söylemişti(sözler tam olarak aynı olmayabilir hatırladığım kadarıyla)"barış kimseden borç almazdı alın teriyle kazanıp harcamayı severdi ve bunu herkese öğütlerdi
barış ölmeden önce (o zamanın parasıyla)1,5 trilyon mal varlığı vardı
barış öldü şimdi mançoların yaklaşık 1,5 trilyon borcu var"
dedi ve barış abimizin bi hayranına imzaladığı bi fotoğrafı ve brış abinin borç senetlerini gösterdi iki kağıttaki imzaları karşılaştırdı ve kameray yaklaştırdı
70 milyon(belki uyuyan olmuştur tam 70 milyon değidir belki
şimdi sonucu size bırakıyorum
şimdi niye yazdın bunları derseniz bilmiyorum birden içimi döktüm
ve bildiklerimi (amma doğru amma yanlış) paylaşmak istedim
Asım yazdı:sonlara doğru röpörtajda bir sıkıştırma var...yani bir açığını bulup ordan dalmaya çalışmış soruları soran kişi...
ne diyeyim el insaf![]()
sana da katılıyorum kardeşim çok haklısın
gurbetcimanço yazdı:gurbetcimanço yazdı:tşekkürler
aslında teşekkürler demiycektim saygısızlık olmasın diye gene de dedim
kardeşlerim şimdi soruyorum sizlere
bu doğukan manço(soyada yazık bee
yaw barış abinin malvarlığı satılırken çar-çur edilirken nerdelerdi yaa
hayır küçüklerdi desem kardeşim kazık kadar ve okumuş adamlar hiç mi elerinden bişey gelmedi. hiçmi bişey diyemediler barış abinin mal varlığı ellerinden alınırken
hiç barış abinin herhangi bişeyi satılırken televizyonda-radyoda lale,doğukan,batıkan ve savaş mançolardan bi açıklama duyanınız oldumu(ben duymadım)
şimdi sırf gösteriş olsun diye konuşuyolar
flash tv de barış abinin şu meşhur borçlarıyla ilgili konu açılmıştı ve savaş manço şunları söylemişti(sözler tam olarak aynı olmayabilir hatırladığım kadarıyla)"barış kimseden borç almazdı alın teriyle kazanıp harcamayı severdi ve bunu herkese öğütlerdi
barış ölmeden önce (o zamanın parasıyla)1,5 trilyon mal varlığı vardı
barış öldü şimdi mançoların yaklaşık 1,5 trilyon borcu var"
dedi ve barış abimizin bi hayranına imzaladığı bi fotoğrafı ve brış abinin borç senetlerini gösterdi iki kağıttaki imzaları karşılaştırdı ve kameray yaklaştırdı
70 milyon(belki uyuyan olmuştur tam 70 milyon değidir belki
şimdi sonucu size bırakıyorum
şimdi niye yazdın bunları derseniz bilmiyorum birden içimi döktüm
ve bildiklerimi (amma doğru amma yanlış) paylaşmak istedim
Bakın bilip bilmediginiz seyler hakkinda bence fazla yorum yapmayin.basına yansıyanlar belki cok farkli ,belki ellerinden geleni yaptilar ama okadar cok oyun wardıki ellerinden birsey gelmedi..hersey olabilir..yargısız infazlardan bir gun kurtulmak dilegiyle...
arkadaşım belki karısı onun kanından değildi böyle bir hata yapmış olabilir ama lütfen çocukları hakkında böyle yorumlar yapmayın.bakalım barış manço öldüğünde çocukları reşitmiydi hem nereden biliyorsunuz karşı gelmediklerini birisi babasıysa diğeride annesi.ortada bir suçlu varsa lale mançodur...ayrıca röpörtaj için çok sağolun...
seni sevmek senin gibi düşünebilmekle başlar