nısandı ve aklıma barıs abımız geldı eger olsaydı cok guzel olurdu bugun tv lerde aradım ozellıle trt ve atv de belkı barıs abımızn adam olacak cocuk programıyla anılacagını ama malesef husrana ugradım bılıyorsunuz kı barıs abımız cocuklar ıcın vardı
23 nısan ve barıs abımız
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- emre tilki
- Kıdemli Üye

23 nısan ve barıs abımız
arkdslar dun 23
nısandı ve aklıma barıs abımız geldı eger olsaydı cok guzel olurdu bugun tv lerde aradım ozellıle trt ve atv de belkı barıs abımızn adam olacak cocuk programıyla anılacagını ama malesef husrana ugradım bılıyorsunuz kı barıs abımız cocuklar ıcın vardı
Saat 12 gibi 23 nisan çocuk bayramı için Star televizyonu Bm nun adam olacak çocuk programından kısa bölümler yayınladı ve Bu gün bayram şarkısını raklam aralarında yayınladılar bir teşekkür maili yollanabilir ve tv sipekeri BM nun arkadışıymış bayan, bu olumlu...her yolu deneyip irtibata geçmek gerekiyor. Programın ismini bilmiyorum yalnız herhafta pazar günleri saat 12 gibi başlıyor bu hafta sonu takip edeceğim.
- Bal_Böceği
- Profesyonel

scubi yazdı:Saat 12 gibi 23 nisan çocuk bayramı için Star televizyonu Bm nun adam olacak çocuk programından kısa bölümler yayınladı ve Bu gün bayram şarkısını raklam aralarında yayınladılar bir teşekkür maili yollanabilir ve tv sipekeri BM nun arkadışıymış bayan, bu olumlu...her yolu deneyip irtibata geçmek gerekiyor. Programın ismini bilmiyorum yalnız herhafta pazar günleri saat 12 gibi başlıyor bu hafta sonu takip edeceğim.
ciddi misniz? evde değildim izlemedim.ama önümüzdeki pazar mutlak izlicem.bi mail adresi yada herhangi bir irtibat bulursak hemen harekete geçelim
Ayrıca barış abisiz bi 23 Nisan düşünülemezdi ama hayat ...
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

scubi yazdı:Saat 12 gibi 23 nisan çocuk bayramı için Star televizyonu Bm nun adam olacak çocuk programından kısa bölümler yayınladı ve Bu gün bayram şarkısını raklam aralarında yayınladılar bir teşekkür maili yollanabilir ve tv sipekeri BM nun arkadışıymış bayan, bu olumlu...her yolu deneyip irtibata geçmek gerekiyor. Programın ismini bilmiyorum yalnız herhafta pazar günleri saat 12 gibi başlıyor bu hafta sonu takip edeceğim.
ben de bi bakayım..
Para pula ihtişama aldanıp kanma dostum
İçi boş insanların bu dünyada yeri yok!..
İçi boş insanların bu dünyada yeri yok!..