Baba Bizi Eversene ile ilgili olarak.....
Moderatörler: barışhayranı, Mod
Baba Bizi Eversene ile ilgili olarak.....
Bu müthiş filmin en güzel yanlarından biride filmde rahmetli Hulusi Kentmen'in filmde oynaması.Çünki bence Barış Manço ile Hulusi Kentmen arasında baba oğul gibi bir benzerlik var.Aslında yok gibide ama,nerden estiyse bana bilmiyorum.

- barışmançocu
- Üst Düzey Üye
Olcay yazdı:benim çok sevdiğim bir filmdir baba bizi eversene, ne zaman gösterilse izlerim.. hulusi kentmen çok komikti gerçekten.. Ayrıca Barış Mançonun evinde kaldığı kemancı adam da (adını unuttum) çok komikti!
Evet "Sami abii" derdi

- All Soul's Night
- Rekortmen Üye
- All Soul's Night
- Rekortmen Üye
- bahadirari
- Forum Duayeni
samet ahmet purdaş yazdı:mitran yazdı:arkadaşım sanırım sen yanlış topiktesin
arkadaşın zaten ilk mesajı olduğundan anlaşılmıyo mu acemi olduğu...
ama o da bizim kardeşimiz artık...aramıza hoş geldin
+1 .Aynı zamanda arkadaş www.dividihaber.com/forum sitesinden üye.O siteden buraya üye olan birçok arkadaş var.Hoşgeldin HAARP

- nehir taşçı
- Demirbaş Üye
Öncelikle; bu film neden bu kadar çok seviliyor ve izleniyor? Cevabı ise gayet açık. Filmdeki başrol, Barış Manço'ya ait. Ayrıca, tek filmi olmasına rağmen muhteşem bir performans sergilemiş. Bu da izlenmeye değer nitelikte bir film olduğunu göstermiyor mu zaten? 

En son nehir taşçı tarafından Cmt Oca 14, 2006 23:48 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
O'nu anlayabilmek, dünyaya O'nun gözüyle bakabilmektir...
-
- Yeni Üye
- İletişim:
ARKADAŞLAR FİLM DEN ANLARIM BİRAZ FİLM SENARYO VE OYUNCULUKLAR AÇISINDAN PEK İİ DEĞİL. ANCAK DUYGUSAL OLAN BİZİM TOPLUMUMUZ İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTAN. GÖBEKLİ KIZA 90 60 ... ÖLÇÜLÜ TUVALET, KASLI ERKEĞE ŞALVAR YAKIŞMAZ
AMA DUYGUSALLIĞI VE DE BARIŞ ABİNİN MÜKEMMEL KİŞİLİĞİ İLE HARİKA OLMUŞ FİLM BENDE SEVEREK İZLİYORUM
GAMZEDEYİMİ İLK ORADA DİNLEMİŞTİM. O FİLMLE BARIŞ ABİYİ ÇOK ÇOK DAHA FAZLA SEVMİŞTİM...

AMA DUYGUSALLIĞI VE DE BARIŞ ABİNİN MÜKEMMEL KİŞİLİĞİ İLE HARİKA OLMUŞ FİLM BENDE SEVEREK İZLİYORUM
GAMZEDEYİMİ İLK ORADA DİNLEMİŞTİM. O FİLMLE BARIŞ ABİYİ ÇOK ÇOK DAHA FAZLA SEVMİŞTİM...
balsultan, gülbebeğim, ahmet beyin ceketi...
tek filmi olman mı bilmem ama bana mükemmel bir performans ortaya koymuş gibi geliyor..sinemaya devem etseydi çok başarılı olacağını düşünüyorum..neden devam etmediği konusunda bilgisi olan var mı??
En son rock114 tarafından Pzr Şub 12, 2006 00:07 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Para pula ihtişama aldanıp kanma dostum
İçi boş insanların bu dünyada yeri yok!..
İçi boş insanların bu dünyada yeri yok!..
- kadir 2023
- Demirbaş Üye
bence barış manço o filmde sempatikliğini yanında oldukça da yakışıklı çıkmış. hele ben bilrim i söylerken ki hali.. trenin üstünde falan.. saçlar efil efil, yaka bagır açık..
ayrıca masasının sütündeki bıyıklı barış manço bebeği de (er ne kadar kız bir bebekten bozma olsa da) iyi fikirmiş bence..

yaz dostum..
- barışhayranı
- Moderator
- kadir 2023
- Demirbaş Üye
Re: Baba Bizi Eversene ile ilgili olarak.....
Baykoca yazdı:Bu müthiş filmin en güzel yanlarından biride filmde rahmetli Hulusi Kentmen'in filmde oynaması.Çünki bence Barış Manço ile Hulusi Kentmen arasında baba oğul gibi bir benzerlik var.Aslında yok gibide ama,nerden estiyse bana bilmiyorum.
İkisinide çok sevdiğimiz için bence böyle düşünüyoruz...
İkisinide çok seviyoruz çünkü ikiside çok güzel ve özel insanlardı...
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...

Sus ve Dinle!...

- kadir 2023
- Demirbaş Üye
malesef arkadaşlar filmin vcd si tükendi diye bir mail geldi...hay allah nerden bulacam filmin cd sini....arkadaşlar MİX SHOP a girerek bu film için oy verin...yoksa nasıl elimize geçer bu film...kadir 2023 yazdı:BENDE ODERTTEN YANIYORDUM AMA EN SONUNDA MİX SHOP TAN SİPARİŞ ETTİM...BİR KAÇ GÜNE GELİR...efemanco yazdı:HİÇ USANMADAN BIKMADAN SEVEREK İZLERİM AMA UZUN ZAMANDIR HİÇ Bİ KANALDA RASTLAMADIM DOĞRUSU![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
En son kadir 2023 tarafından Cmt Mar 11, 2006 15:08 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....