dağlar dağlar şarkısını kimse söylemesin
Moderatörler: barışhayranı, Mod
dağlar dağlar şarkısını kimse söylemesin
Barış manço'nun dağlar dağlar şarkısını fatih ürek yada arto gibi insanlar lütfen söylemesin..
bende istemezdim
bende görmek yada duymak istemezdim amma duydum ki yazıyarum değil mi?
onları bırak Hayko fedon falan bile söylüyor
şahit olmak istersen sadece arada bir kumandanı zapla
saçma sapan bir
magazin programının reklamlarında bile görürsün
ama boş ver görme daha iyi..
Sinann
onları bırak Hayko fedon falan bile söylüyor
şahit olmak istersen sadece arada bir kumandanı zapla
saçma sapan bir
magazin programının reklamlarında bile görürsün
ama boş ver görme daha iyi..
Sinann
arkadaşlar ya bunlar barış abimizin şarkılarını boşş buldular herhalde.biz burda neyiz ya onlar bilmiyorlar herhalde.yaa arkadaşlar bunların siteleri vardır internettte ya da bunlarla ilgili bir site. bunlara gerekenleri yazalım.onlar barış abimizin şarkılarının kıymetini bilemezler.bi daha da yapmasınlar bunu.... :evil: :evil: :evil:
- All Soul's Night
- Rekortmen Üye
Ayrım yapmamak lazım
Barış Manço'yu seven herkes onun şarkısını söyleyebilir.
Ama Arto denen adam söylemese daha iyi olur.
Bir de Fatih Ürek ile Arto'yu aynı kefeye koymayın.
Arto; sivri dilli, herkese laf sokuşturan, ukala, arsız, utanmazın tekidir.
Fatih Ürek ise, dört dörtlük bir insandır.Şu roportajı bi okuyun.
http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~436@nvid~393404,00.asp
Seni Unutmayacağız BARIŞ MANÇO

Barış Manço'yu seven herkes onun şarkısını söyleyebilir.
Ama Arto denen adam söylemese daha iyi olur.
Bir de Fatih Ürek ile Arto'yu aynı kefeye koymayın.
Arto; sivri dilli, herkese laf sokuşturan, ukala, arsız, utanmazın tekidir.
Fatih Ürek ise, dört dörtlük bir insandır.Şu roportajı bi okuyun.
Seni Unutmayacağız BARIŞ MANÇO
- All Soul's Night
- Rekortmen Üye
http://www.urekcicek.com/urekbasin/basin001.htm
Linkleri tıkla ve oku!
İnsanlar hakkında yorum yaparken önce bi araştır. Kimseye böyle hakaret edemezsin.
Önce nasıl bir insan olduğunu öğren, daha sonra cinsiyetini irdele!
http://www.urekcicek.com/urekbasin/basin001.htm
Linkleri tıkla ve oku!
İnsanlar hakkında yorum yaparken önce bi araştır. Kimseye böyle hakaret edemezsin.
Önce nasıl bir insan olduğunu öğren, daha sonra cinsiyetini irdele!
Fatih Ürek yazdı:Benim her şeyim yerimde. Fiziğimle erkeğim. Dış görünüşe aldanmamak gerek. Türkiye Cumhuriyeti’nde mavi renkte kimlik taşıyorum. Cinsiyetimde de erkek yazıyor. Ben hiçbir zaman kendimi kadın gibi hissetmedim. Bunun aşılması gerekiyor artık. Ayrıca ben çok fazla kırıtmıyorum ki. Her zaman buna çok dikkat ettim. Sahneye ya da dışarı çıktığım zaman, ‘Ay, uy’ demem. Sert taraflarım çok fazladır. Ben Doğulu bir ailenin çocuğuyum. Tam bir Dadaşız. Benim örf ve adetlerim, kurallarım vardır. Dolayısıyla çok sertimdir.. Dışarıda göründüğüm gibi değilim. Deli gibiyimdir. Kardeşlerime ağabeylik, aileme babalık yaparım. ‘Höt’ dediğim zaman korkarlar benden
- All Soul's Night
- Rekortmen Üye
Orjinal CD'ler 10 Milyon - 12.5 Milyon
Korsan CD'ler 1.5 Milyon - 2 Milyon...
Hem de bire-bir kayıt oluyo CD'lerde..ama kasetlerde olmuyo..
O zaman;
Korsan kasete hayır!, Korsan CD'ye evet!
Eğer Barış Manço'nun şarkılarını adam gibi söyleyecek biri çıkarsa bence söylesin; ama Doğmanoğul, Ayna mayna falan söylemesin
ANTİayna
Korsan CD'ler 1.5 Milyon - 2 Milyon...
Hem de bire-bir kayıt oluyo CD'lerde..ama kasetlerde olmuyo..
O zaman;
Korsan kasete hayır!, Korsan CD'ye evet!
Eğer Barış Manço'nun şarkılarını adam gibi söyleyecek biri çıkarsa bence söylesin; ama Doğmanoğul, Ayna mayna falan söylemesin

ANTİayna
- nehir taşçı
- Demirbaş Üye
Barış arkadaşım, bilmeni istediğim bir şey var; o da insanların özgür olduğu. Bilmem bu konu hakkında herhangi bir bilgiye sahip misin. Ama şunu da unutma, Özgür arkadaşımın da belirttiği gibi; söyleyebiliyorlar ise söylesinler, buna sen karışamazsın. O bakımdan, ukala tavırlarını kendine saklamanı öneriyor, seni kendi fikirlerinle başbaşa bırakıyorum...
O'nu anlayabilmek, dünyaya O'nun gözüyle bakabilmektir...
-
- Yeni Üye
- İletişim:
ABİ SADECE ARTO MARTO DEĞİL KİMSE SÖÖLEMESİN O NE ÖÖLE GİTTİLER BİR DE BARIŞ ABİMİZİ ANIYORUZ DEYİ İĞRENÇ FIRSATÇI, PARA KAYGISI GÜDÜLMÜŞ Bİ ALBÜM YAPTILAR
İÇİNDEKİ SANATÇILARI YADA ŞARKICILARI SEVSEMDE SEVMESEMDE OLMAMIŞ DİYORUM
OLAMAZDA ZATEN BARIŞ ABİNİN KARİZMASINI, BİLGİSİNİ VE DE KÜLTÜRÜNÜ HANGİSİ TAŞIYOR Kİ ZATEN...
KİMSE SÖÖLEMESİN BARIŞ ABİ ŞARKISI BEN SÖÖLİYCEM

İÇİNDEKİ SANATÇILARI YADA ŞARKICILARI SEVSEMDE SEVMESEMDE OLMAMIŞ DİYORUM
OLAMAZDA ZATEN BARIŞ ABİNİN KARİZMASINI, BİLGİSİNİ VE DE KÜLTÜRÜNÜ HANGİSİ TAŞIYOR Kİ ZATEN...
KİMSE SÖÖLEMESİN BARIŞ ABİ ŞARKISI BEN SÖÖLİYCEM

balsultan, gülbebeğim, ahmet beyin ceketi...
- All Soul's Night
- Rekortmen Üye
Bence Baris Abinin sarkilari herkes tarafindan söylenebilsin. Baris abimiz hayata olsaydi o da istemezdi herhalde, ayrimcilik yapilmasini, yok onlar söylesin, bunlar söylemesin.Hem siz demiyormuydunuz Baris Manco unutulmasin, iste bize biraktigi hazineleri: Sarkilari , söylenirse hic unuttulmaz. Hem ne mutlu bize ki, ülkemizdeki sanatcilar, baris abimizin sarkilarini seslendiriyorlar.Bazilari iyi seslendiremiyorlar, o ayri mesele.... 

- nehir taşçı
- Demirbaş Üye
- turanthefirst
- Üst Düzey Üye
- Konum: Sıra Sıra Dağlardan, Erişilmez Yaylalardan, Kuş Uçmaz Kervan Geçmez, Bilinmez binbir Yoldan
Barış Abi'yi sevmek demek yüzündeki ışığı görmektir bence. Neredeyse bütün albümlerinin kaset, CD ve Plak formatlarına sahip bir barışsever olarak şarkılarınınn bu kadar fanatik bir şekilde tabulaştırlmasından yana değilim. İsteyen istediğini söyler, zaman içerisinde beğenilenler kalır diğerleri gider. Unutmayalım ki bundan 40 yıl önce Barış Abi de Elvis'in stilini taklit ediyor, başkalarına ait twist parçaları okuyordu.
Barış Manço'nun en güzel parçasi sakin ve ılımlı kişiliği idi...
Barış Manço'nun en güzel parçasi sakin ve ılımlı kişiliği idi...
OĞLUMUN ADINI MEHMET BARIŞ KOYDUM.
arkadaşlar olayı abartmayalım neden o insanlar söyleyemiyormuş,alay ederekmi söylüyorlar yada hakaretmi ediyorlar barış mançoyu rencidemi ediyorlar,ne güzel işte barış mançoyu ve şarkılarının unutulmaması için çaba sarfediyorlar abuk subuk şarkıları dinletceklerine milletlere bu şarkıları duymaları daha ii,barış mançoyu tanımak isteyenler bile olabilir onlar sayesinde ayrıca insanları neden dış görünüşe göre yargılıyorsunuz insanları tanımadan yargılamayın,herkesin barış mançoyu sevmeye hakkı vardır.
seni sevmek senin gibi düşünebilmekle başlar
Re: dağlar dağlar şarkısını kimse söylemesin
onlarmı sölicekmişsinann yazdı:Barış manço'nun dağlar dağlar şarkısını fatih ürek yada arto gibi insanlar lütfen söylemesin..

BARIŞ MANÇO HAYATINI KAYBETMEDİ
HAYAT BARIŞ MANÇOYU KAYBETTİ
HAYAT BARIŞ MANÇOYU KAYBETTİ
- Darklich
- Kıdemli Üye
- Konum: Güllerin Kırmızı ve Pembe Actığı Bir Yerden...Kırklareli
BARIŞ MANÇO'NUN BU EN ÖNEMLİ ESERİNİ SÖYLEMEK YÜREK İSTER ARKADAŞLAR!! GERÇEK BİR SANATÇI SÖYLEYECEK OTURACAK AKUSTİK-BAS GİTAR VE KLASİK KEMENÇE BAŞINA ÖYLE Bİ SÖYLEYECEKKİ BİZ DOKUNDUGUMUZDA ONA ANCAK BİZİ FARKEDECEK!! EĞER BÖYLE BİRİSİ SÖYLERSE HELAL OLSUN DERİM.AMA ÖYLE MEYHANELERDE-BARLARDA GEÇİCİ BİR HEVESLE SÖYLEYENE HİÇ TAHAMMÜL EDEMEM DOĞRUSU İSTEYEN DİNLEYEBİLİR TERCİH SİZİN..
Trak Kuzgunu
Darklich yazdı:BARIŞ MANÇO'NUN BU EN ÖNEMLİ ESERİNİ SÖYLEMEK YÜREK İSTER ARKADAŞLAR!! GERÇEK BİR SANATÇI SÖYLEYECEK OTURACAK AKUSTİK-BAS GİTAR VE KLASİK KEMENÇE BAŞINA ÖYLE Bİ SÖYLEYECEKKİ BİZ DOKUNDUGUMUZDA ONA ANCAK BİZİ FARKEDECEK!! EĞER BÖYLE BİRİSİ SÖYLERSE HELAL OLSUN DERİM.AMA ÖYLE MEYHANELERDE-BARLARDA GEÇİCİ BİR HEVESLE SÖYLEYENE HİÇ TAHAMMÜL EDEMEM DOĞRUSU İSTEYEN DİNLEYEBİLİR TERCİH SİZİN..
Bencede hele o tur eglence mekanlarinda hic soylenmesin derim..Gerci ben BM disinda kimseden bu sarkiyi dinledigimi hatirlamiyorum..belki golgeler programinda soylemislerdi yine tam hatirlamiyorum. Neyse, her zaman original diyelim ve noktayi koyalim.