son zamanlarda SEYHAN, KALAN ve ODEON ve adı aklıma gelmeyen bir kaç müzik firmalsı taş plaklardan 80 li yıllara uzanan tadına doyulmayan yıllar önce piyasadan kalkmış şarkıları ve albümleri yeniden piyasaya veriyorlar
SEYHAN müzik sezen aksu nun albümlerinin fiziki tasarımlarını yeniden düzenleyip piyasaya çıkartıyorlar
KALAN müzik zaten benim için çok ümit verici bir çizgide ilerliyor son olarak YEŞİLÇAM ŞARKILARI DİYE BİR ALBÜM ÇIKARTTI o albümlerin tadlarına doyamıyorum
Keza ODEON da öyle
Ancak BARIŞ MANÇONUN ALBÜMLERİ HALA ÖZENSİZ BİÇİMSİZ ESKİ BASMA KALIP ŞEKİLLERİYLE PİYASADA YERLERİNİ KORUYORLAR.
NEDEN ODEON, KALAN VE SEYHAN MÜZİĞİN YAPTIĞI GİBİ BARIŞ MANÇO NUN ŞU AN PİYASADA OLMAYAN GENÇLİĞİNDEN BU GÜNE ŞU AN PİYASADA BULUNAN VE DE ÜZERLERİ TOZLA KAPLANMIŞ TÜM ESERLERİ HALA NEDEN TOZLU ARŞİVLERDE BEKLETİLİYOR???
BU KONUDA BİLGİ SAHİBİ OLAN YOK MU NEDEN O GÜZELİM BARIŞ MANÇO ALBÜMLERİ VE ŞARKILARI BİZDEN SAKLANIYOR SAKLANMAYANLAR İSE NEDEN BASMA KALIP ESKİ TASARIMLARIYLA BİZE SUNULUYOR CEVAP VEREBİLECEK YOK MU?
bu sorum kendim değil tüm BARIŞ MANÇO sevenlerinin sesidir.
merhaba arkadaşlar
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

BİZ BU KONUDA ÇOK GIRTLAK PATTLATTIK..
YAVUZ PLAK VE TÜRKÜOLA ELİNDEKİ ALBÜM KAYITLARINI YAYINLAMIYOR..YADA SAÇMA SAPAN TOPLAMA ALBÜM OLARAK..
SAYAN ARŞİVİ KEZA ÖYLE..BİDE 2023 NEW REZALETİ HALHAL CD Sİ..
SAYMAKLA BİTMEZ...BARIŞ MANÇONUN UNUTULMASINI İSTEYENLER VAR ÇÜNKÜ..
YAVUZ PLAK VE TÜRKÜOLA ELİNDEKİ ALBÜM KAYITLARINI YAYINLAMIYOR..YADA SAÇMA SAPAN TOPLAMA ALBÜM OLARAK..
SAYAN ARŞİVİ KEZA ÖYLE..BİDE 2023 NEW REZALETİ HALHAL CD Sİ..
SAYMAKLA BİTMEZ...BARIŞ MANÇONUN UNUTULMASINI İSTEYENLER VAR ÇÜNKÜ..
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
Yavuz plagin haklari artik emre de,
Turkuola haklari da artik emre de,
demek ki 1972/1999 kayitlar (Baris Mancho LP haric) artik Emre de...
1962/1971 arasi kaldi...
ben yillar once sahibinin sesi sirketine sordum, vermiyoruz kimseye dediler,
sayan da artik yok, param olsa hepsini alip dogru dursust Baris Manconun YAPTIGI SEKILDE piyasaya verirdim...
Turkuola haklari da artik emre de,
demek ki 1972/1999 kayitlar (Baris Mancho LP haric) artik Emre de...
1962/1971 arasi kaldi...
ben yillar once sahibinin sesi sirketine sordum, vermiyoruz kimseye dediler,
sayan da artik yok, param olsa hepsini alip dogru dursust Baris Manconun YAPTIGI SEKILDE piyasaya verirdim...