barışın kendi yazdığı 2 ciltlik osmanlı kitabı hk.blg. varmı

Barış Manço'nun eserlerini, nasıl değerlendirildiklerini ve sanatsal tüm çalışmalarını tartışabileceğiniz forum.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
feritd
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

barışın kendi yazdığı 2 ciltlik osmanlı kitabı hk.blg. varmı

Mesajgönderen feritd » Sal Oca 31, 2006 04:18 am

merheba barış abinin kendi yazdığı 2 ciltlik osmanlı kitabı hakkında bilginiz varmı acaba.daha önce bu konu bildirildimi.ben siyaset meydanında izlemiştim,kendi yazdığı osmanlı tarihini anlatan bir yazısı olduğunu söylemişti,kendini her konuda geliştiren barış abi tarih konusundada söz sahibi idi ne mutlu barış abiye,, o cok yönlü bi insandı..

drfth
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen drfth » Sal Ara 05, 2006 02:52 am

evet dostum gerçekten sevgili barış manco nun yaptığı herşey insanı hayretler içinde bırakıyor. elbette o bir tarihçi değildi ama hangi tarihci osmanlının fethettiği tüm toprakları gezdi anadoluyu karış karış gezdi üstelik o osmanlıyı sanatcı kimliğiyle yazacağı için eşsiz bir eser olduğunu düşünüyorum. keşke ulaşılabilse ve yayınlansa........keşke

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Re: barışın kendi yazdığı 2 ciltlik osmanlı kitabı hk.blg. v

Mesajgönderen baris_onsel » Sal Ara 05, 2006 21:08 pm

feritd yazdı:merheba barış abinin kendi yazdığı 2 ciltlik osmanlı kitabı hakkında bilginiz varmı acaba.daha önce bu konu bildirildimi.ben siyaset meydanında izlemiştim,kendi yazdığı osmanlı tarihini anlatan bir yazısı olduğunu söylemişti,kendini her konuda geliştiren barış abi tarih konusundada söz sahibi idi ne mutlu barış abiye,, o cok yönlü bi insandı..

ilgimi çekti ya...saol paylaştığın için :)

Kullanıcı avatarı
barışım
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen barışım » Cmt Oca 06, 2007 18:29 pm

Allahım ya yıllar sonra Osmanlı hakkında iki cilt yazdığını öğreniyorum!Anadolu erenim benim! şad olsun ruhun!Bu iki ciltlik kitap ta ancak ailesinin kütüphanesindedir sanırım,nerede bulup kime bastıracağız?offfff :cinnet: n
barış dinledim,barışım şimdi