Ben Bilirim ve S.Ç.Mehmet ağa albümleri
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

Ben Bilirim ve S.Ç.Mehmet ağa albümleri
Arkadaşlar bildiğiniz gibi SARI ÇİZMELİ MEHMET AĞA toplama bir albüm...2023 albümünden 4 parça eklenmiş YENİ BİR GÜN albümündende3 parça çıkarılarak yapılmış...hadi bunlar bir kenara bu albümün son baskı KASET VE CDsinin bir kapak resmi var gülermisin ağlarmısın cinsinden...kapak resmi SİMSİYAH...RESMİN ORJİNALİ SAKLA SAMANI GELİR ZAMANI LP RESMİ...DİYECEĞİM OKİ BUNU BİZLER ANLARIZ...YA BARIŞ HAYRANI OLMAYAN BİRİ NE DÜŞÜNÜR....EĞER ELİNDE BAHSETTİĞİM KASET CD OLAN VARSA VE KAPAK RESMİNİ BURDA YAYINLARSA SEVİNİRİM . BEN BİLİRİM :Bu albümün kaseti(kırmızı kapaklı)tasarımdaki fotoğraflar güzel...yalnız şarkı sözleri yanlış yazılmış...tabi CE SERA LE TEMPS yerine fransızca yazması olmamış...
En son kadir 2023 tarafından Cum Oca 27, 2006 22:16 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

SARI ÇİZMELİ KASETİNDEKİ YANLIŞLIKLAR:BİRKELEBEĞİN YAŞAM ÖYKÜSÜ şarkı listesinde yazarken parça albümde yok...NE KÖY OLUR varken kasetin sonunda 2DK kadar çalan KARA HABER (TURNANIN ÖLÜMÜ) nün adı NE KÖY OLUR NE KASABA diye yazılmış..kaset içindeki şarkı sözlerinin yazıldığı yerede GELİNLİK KIZLARIN DANSI diye yazılmış.....Bu boşluğa BİR KLB YŞM ÖYK.ÇIKARILIP neden başka parça konulursa ...ANLAYAMADIM....
En son kadir 2023 tarafından Cum Oca 27, 2006 22:26 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

VE İÇERİKTEKİ ŞARKI SÖZLERİ.:noktası ve virgülüne dokunmadan yazıyorum... ELVEDA ÖZÜM
GERÇEKLER YAŞAM GİBİ AĞIR AĞIR ÖNÜMDEN GEÇİYOR.. YİNEDE MERHABA... BİR YAŞAM GERÇEKLEŞİYOR...AĞIR AĞIR SONUNA GELİYOR... SON BİR MERHABA...ÇOKTAN UÇMUŞ GÜVERCİN..TAHTA MASAM DEVRİLMİŞ... CAN DOSTUM ÇOMAK UYKUYA DALMIŞ.TATLI KOMŞU AYŞE TEYZE, EMEKLİ SALİH ÖĞRETMEN .HEPİNİZE ELVEDA...DOSTLAR ELVEDA...GÖZLERİM KURŞUN GİBİ AĞIR AĞIR KAPANDI BU GECE ELVEDA.. YİNE YOL GÖRÜNDÜ GURBETE... yine yol göründü gurbete......güzgeldi yapraklar döküldü..... martılar göç etti turnalar süzüldü...yine yol göründü gurbete... köyüme karakış çöksede.. desemki nazlı yar insafa gelsede.... yine yol göründü gurbete.....acı keder hep bana ....kardeş ana bacı baba benim olsa bütün dünya yetmezki....Derdimi kimselere söyleyim...ben garip barışım neyleyim...anadan babadan yuvadan uzakta yine yol göründü gurbete...
En son kadir 2023 tarafından Prş Şub 16, 2006 22:04 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

kadir 2023 yazdı:VE İÇERİKTEKİ ŞARKI SÖZLERİ.:noktası ve virgülüne dokunmadan yazıyorum... ELVEDA ÖZÜMGERÇEKLER YAŞAM GİBİ AĞIR AĞIR ÖNÜMDEN GEÇİYOR.. YİNEDE MERHABA... BİR YAŞAM GERÇEKLEŞİYOR...AĞIR AĞIR SONUNA GELİYOR... SON BİR MERHABA...ÇOKTAN UÇMUŞ GÜVERCİN..TAHTA MASAM DEVRİLMİŞ... CAN DOSTUM ÇOMAK UYKUYA DALMIŞ.TATLI KOMŞU AYŞE TEYZE, EMEKLİ SALİH ÖĞRETMEN .HEPİNİZE ELVEDA...DOSTLAR ELVEDA...GÖZLERİM KURŞUN GİBİ AĞIR AĞIR KAPANDI BU GECE ELVEDA.. YİNE YOL GÖRÜNDÜ GURBETE... yine yol göründü gurbete......güzgeldi yapraklar döküldü..... martılar göç etti turnalar süzüldü...yine yol göründü gurbete... köyüme karakış çöksede.. desemki nazlı yar insafa gelsede.... yine yol göründü gurbete.....acı keder hep bana ....kardeş ana bacı baba benim olsa bütün dünya yetmezki....Derdimi kimselere söyleyim...ben garip barışım neyleyim...anadan babadan yuvadan uzakta yine yol göründü gurbete...
abi buneya şarkıyı batırmışlar hep....
ne yaptıkları belli değil.....
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

DOSTUM DEDİĞİM GİBİ ELİNDEKİ STOKU TÜKETMEK İÇİN ALELACELE YAPILMIŞ KASET KAPAK TASARIMI...EĞER MÜZİK MARKETLERE Bİ GÖZ AT GÖRÜRSÜN BU KASETLERİ...memet59 yazdı:kadir 2023 yazdı:VE İÇERİKTEKİ ŞARKI SÖZLERİ.:noktası ve virgülüne dokunmadan yazıyorum... ELVEDA ÖZÜMGERÇEKLER YAŞAM GİBİ AĞIR AĞIR ÖNÜMDEN GEÇİYOR.. YİNEDE MERHABA... BİR YAŞAM GERÇEKLEŞİYOR...AĞIR AĞIR SONUNA GELİYOR... SON BİR MERHABA...ÇOKTAN UÇMUŞ GÜVERCİN..TAHTA MASAM DEVRİLMİŞ... CAN DOSTUM ÇOMAK UYKUYA DALMIŞ.TATLI KOMŞU AYŞE TEYZE, EMEKLİ SALİH ÖĞRETMEN .HEPİNİZE ELVEDA...DOSTLAR ELVEDA...GÖZLERİM KURŞUN GİBİ AĞIR AĞIR KAPANDI BU GECE ELVEDA.. YİNE YOL GÖRÜNDÜ GURBETE... yine yol göründü gurbete......güzgeldi yapraklar döküldü..... martılar göç etti turnalar süzüldü...yine yol göründü gurbete... köyüme karakış çöksede.. desemki nazlı yar insafa gelsede.... yine yol göründü gurbete.....acı keder hep bana ....kardeş ana bacı baba benim olsa bütün dünya yetmezki....Derdimi kimselere söyleyim...ben garip barışım neyleyim...anadan babadan yuvadan uzakta yine yol göründü gurbete...
abi buneya şarkıyı batırmışlar hep....
ne yaptıkları belli değil.....
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....
şimdi anladım...
bende diyorum şarkı sözleri niye birbirine girmiş....
ben bide başta olmak üzere 'kadıköy'de...
bazı BARIŞ MANÇO kasetleri bulmayorum inşallah seninde dediğin gibi tekrar piyasaya sürerler...
rahat rahat buluruz...
bu konuları açtığın için saol....
sende olmasan bunları sonradan öğrencez....
teşekküredrim....
bende diyorum şarkı sözleri niye birbirine girmiş....
ben bide başta olmak üzere 'kadıköy'de...
bazı BARIŞ MANÇO kasetleri bulmayorum inşallah seninde dediğin gibi tekrar piyasaya sürerler...
rahat rahat buluruz...
bu konuları açtığın için saol....
sende olmasan bunları sonradan öğrencez....
teşekküredrim....
- kadir 2023
- Demirbaş Üye

- kadir 2023
- Demirbaş Üye

mesele şarkı sözleri değil...memet59 yazdı:nasıl yani ;
MEKTUP...TELEFON...EMAİL ...FAKS ile miiletçez....
şarkının adlarını yani şarkı sözlerini....
karıştırmamaları için mi![]()
1..2023
2..yeni bir gün
3...disko manço..
4..sakla samanı gelir zamanı(güncellenmiş hali)
biz bu albümlerin orjinal haliyle yayınlanması için uğraş verelim...
ZATEN EMRE BÖYLE HATA YAPMAZ...çünkü çıkardığı toplama BARIŞ MANÇO cd sinde YOL VERİN parçasının bestecisi olarak başka bir isim yazmışlar ...yani böyle hatalar olmaz...
DİĞER TOPİKTE YAZIŞMAMIZ DAHA İYİ OLACAK...
BU FIRSATI DEĞERLENDİRMELİYİZ...
YA NASİP.....
YA KISMET.....
YA KISMET.....