barışın kendi yazdığı 2 ciltlik osmanlı kitabı hk.blg. varmı
Moderatörler: barışhayranı, Mod
barışın kendi yazdığı 2 ciltlik osmanlı kitabı hk.blg. varmı
merheba barış abinin kendi yazdığı 2 ciltlik osmanlı kitabı hakkında bilginiz varmı acaba.daha önce bu konu bildirildimi.ben siyaset meydanında izlemiştim,kendi yazdığı osmanlı tarihini anlatan bir yazısı olduğunu söylemişti,kendini her konuda geliştiren barış abi tarih konusundada söz sahibi idi ne mutlu barış abiye,, o cok yönlü bi insandı..
evet dostum gerçekten sevgili barış manco nun yaptığı herşey insanı hayretler içinde bırakıyor. elbette o bir tarihçi değildi ama hangi tarihci osmanlının fethettiği tüm toprakları gezdi anadoluyu karış karış gezdi üstelik o osmanlıyı sanatcı kimliğiyle yazacağı için eşsiz bir eser olduğunu düşünüyorum. keşke ulaşılabilse ve yayınlansa........keşke
- baris_onsel
- Demirbaş Üye

Re: barışın kendi yazdığı 2 ciltlik osmanlı kitabı hk.blg. v
feritd yazdı:merheba barış abinin kendi yazdığı 2 ciltlik osmanlı kitabı hakkında bilginiz varmı acaba.daha önce bu konu bildirildimi.ben siyaset meydanında izlemiştim,kendi yazdığı osmanlı tarihini anlatan bir yazısı olduğunu söylemişti,kendini her konuda geliştiren barış abi tarih konusundada söz sahibi idi ne mutlu barış abiye,, o cok yönlü bi insandı..
ilgimi çekti ya...saol paylaştığın için