Barış Manço'nun Japonya Konserlerindeki kayıtları içeren Live In Japan albümünde yer almayan, fakat konserlerde söylenen en az 10 parça daha var.
Bunlar:
Kol Bastı
Ayı
Rüya
Bal Böceği
Benden Öte Benden Ziyade
En Büyük Mehmet Bizim Mehmet
Süleyman
2023/2024
Kol Düğmeleri
Yol
Emre Plak'tan ricamız Live In Japan II isimli bir albüm çıkarması. Bunun için Barışseverleri Emre Plak Şirketine mektup ve ya e-mail yollamaya davet ediyorum.
E-Mail: [email protected]
Adres: Emre Plak
İMÇ. 6. Blok
No. 6538
Unkapanı \ İstanbul
TÜM BARIŞ SEVERLERE ÇAĞRI
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- Ben Bilirim
- Profesyonel

- İletişim:
- Zafer Uyanık
- Demirbaş Üye

- eksensavaşçısı
- Üst Düzey Üye

samanci yazdı:bildiğim kadarıyla zaten japonyada iki adet cd kaset yayımlanmış en azından bu albümleri emre plak piayasay sürebilir bilginize
Barış Manço ölümünden 2 ay önce Fransız basınına verdiği bir röportajda Japonya'da 4. CDsinin hazırlanmakta olduğunu söylemiş.Hatta şu an daha da artmış olabilir konser albümünün 1 milyondan fazla sattığını düşünürsek.DVD çıkarılmamış olması çok büyük bir hata ve aymazlık.Tabii bizim de artık bu ülkede bazı şeylerin ancak dayatmayla,baskıyla,gözlere sokarak,kafalara vurarak olabileceğini anlamamız gerekiyor.Bütün konserler şu an televizyon kanallarında mevcut ve bu görüntüleri Barış Manço'yla ilgili herhangi bir haberde mutlaka görürsünüz.
eksensavaşçısı yazdı:samanci yazdı:bildiğim kadarıyla zaten japonyada iki adet cd kaset yayımlanmış en azından bu albümleri emre plak piayasay sürebilir bilginize
Barış Manço ölümünden 2 ay önce Fransız basınına verdiği bir röportajda Japonya'da 4. CDsinin hazırlanmakta olduğunu söylemiş.Hatta şu an daha da artmış olabilir konser albümünün 1 milyondan fazla sattığını düşünürsek.DVD çıkarılmamış olması çok büyük bir hata ve aymazlık.Tabii bizim de artık bu ülkede bazı şeylerin ancak dayatmayla,baskıyla,gözlere sokarak,kafalara vurarak olabileceğini anlamamız gerekiyor.Bütün konserler şu an televizyon kanallarında mevcut ve bu görüntüleri Barış Manço'yla ilgili herhangi bir haberde mutlaka görürsünüz.
iyide eksensavaşçısı kardeş ben o kadar arama yaptım japonyada çıkan bir tane kasetlerden bir şarkı dahi bulamadım
çıkan eğer 4 albümse vede 1 milyondan fazla sattıysa nerede bu şarkılar
keşke aramızda japonca bilen bir arkadaş olsada bize yardım etse