gülpembe klibi
Moderatörler: barışhayranı, Mod
gülpembe klibi
arkadaşlar ilk öncelikle çok fazla gerekli olmayan bu başlığı açtığım için hepinizden özürdiliyorum....fakat ben merak ettim şahsi bilgisizliğim olabilir ama gülpembenin çekildiği orman neresi acaba
- kadir 2023
- Demirbaş Üye
kadir 2023 yazdı:7 den 77 ye programı başladığında bi çok klip çekildi..
bildiğim kadarıyla bazıları dere tepe türkiye çekimleri sırasında oldu..
sarı çizmelide öyle...
ama neresi ner de çekildi...bilmek güç...
DAGLAR DAGLAR KLIBI OZELLIKLE ILK PROGRAMLAR SIRASINDA CEKILDI GALIBA. AYNI KARELER VAR. KARS'TA SANIRIM.
- Darklich
- Kıdemli Üye
- Konum: Güllerin Kırmızı ve Pembe Actığı Bir Yerden...Kırklareli
Benim düşünceme göre Gülpembe klibi hem ağaçlı verimli topraklı bir yerde hemde "Kumul" olan bir yerde çekilmiş olabilir.Çiçek açan ağaçlar olduğuna göre belki meyve ağaçlarının olduğu yerler olabilir.Birde klibin sonunda ve başında Barış Abinin yürüdüğü geniş kumlu bir arazi var.Buda dediim gibi bir kumul olabilir.Böyle bir yer nerede var acaba Türkiyede?..Benim aklıma "Akyatan Kumulu " geldi.
Trak Kuzgunu
Kardeşlerim Bence o zamanda O yerler değişik olabilir ama şuda var o zamanda o yerler şuanda çok değişik konumlar olabilir bu yüzden kesin veya doğruda olsa bir yorumda bulunmak yanlış olur bence dediğiniz yorumlarda güzel ama doğru olma ihtimali yok ama dediğiniz gibi yerlerde çekilmiş kumul bir alanda ormanda ve başka yerlerde.
- Darklich
- Kıdemli Üye
- Konum: Güllerin Kırmızı ve Pembe Actığı Bir Yerden...Kırklareli
BARIŞ_CEM_BARIŞ yazdı:Ama bana sorarsanızda o ormanlık alan sanki BARIŞ ABİMİZİN GÜLPEMBE Yİ CENNET'TE SÖYLÜYOMUŞ GİBİ GELİYO BANA HEP
Evet değilmi? ) Birde buğulu bir görüntüde olduğu için klip bana da öyle geliyor .Birde tabii kostümü ..Leopar desenli ceketi,siyah pantolonu,çizmeleri..tam bir star ya müziğinin doruğunda..
Re: gülpembe klibi
Klibin başı kumlu bir yerde başlıyor sonuda öyle. Ortaları yeşil, yeşil yerler. Ağaçlarda yapraklar. Türkiye'de olabilir ama kim bilir neresi orası?