sıtem
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- manco halil
- Profesyonel

sıtem
selam büyükler merhaba cocuklar ...evet barış abımızın ölüm yıldönumune cok az kaldı kaldı da bence bız yıne sınıfta kaldık ..yıne hepınız uyuyorsunuz bu sefer kızıcam lütfen affola yahu arkadaslar ben neredeyse 1 aydır bas bas bagırıyorum ocak ayının 28 inde pazar gunu kadı köyde toplanıp barış abımızın unutulmadını gösterelım dıye ama nerde coğunuz sahte barışcısınız işinıze gelmıyor bırde bır bahane sürüp gıtmekde yok bız ögrencıyız yok ben uzakda oturuyorum gelemem tamam gelmeyın ozaman bunda bısı yok kımseyıde zor kolumdan tutup getıremeyız ..ama baska seyler olsa hepınız kosa kosa gıdersınız neyse ...ben bır barış cı olarak hepınıze küsüyorum ...mümkünsede bız barışcıyız kelımesını o sahte barış cılar kullanmasın artık ...ben bu dusunceyı ortaya koydumda kendımden emeın sekılde ..bu sefer bın lerle kadıköyü inletırız dedım ama malesef ne ses ne nefes var ..ben yınede moda kadıköy yusuf kamil paşa sokakda olucam barış abının orda bakalım kaç kısı gelcek ..yazıklar olsun yazıklar ...
halil
-
ogulcan