Genc Baris Manco Dernegi'nden Duyrulur:
1 Temmuz'da start alacak Genc Baris Manco Dernegi 1.Rock Festivali Kapsaminda;festivale katilacek gruplar belirlenmistir.Listede yer almayan gruplar uygun gorulmediginden festivale katilma hakki elde edememis ancak dernek kayitlarimizda bulunmalari,baska organizasyonlarda kendilerine yer verilmelerine karar verilmistir.
Basvuru yapan tüm grup üyelerine sonsuz tesekkür ederiz.
İste Sahne Alacak 12 Ünsüz Grup:
1-Serkan ve Grup Love(Resmi Dernek Müzik Grubu)
2-Baris Ekspresi
3-Grup Donence
4-Grup Shelter
5-Grup Black
6-Grup Baris Sever Dostlar
7-Grup Kiz Rock(Butun Uyeleri Bayan)
8-Grup Pİ
9-Grup Street
10-Grup Sky
11-Grup Seven
12-Grup Mavi
Yedek:
1-Grup Cıglik
2-Grup Temas
3-Grup Hot(İngiliz grup)
Tüm grup uyelerinin kaynasmasi ve tanismasi icin 15 Temmuz 2003 saat:17:30'da Genc Baris Manco Dernegi "Taksim Baris Manco Konser ve Konferans Salonu"ndaki kokteye tum gruplarin katilmasi gerekmektedir.Kokteyde Serkan ve Grup Love konser verecek,uyelerimizde davetli olacaktir.Gruplar saat 17:00'da AKM onunde hazir olacak, kendilerini festival konseyi Dernek otobusumuz ile alacaktir.
Kokteydeki düzenleme icin 1-7 nolu gruplara 1 nolu yaka karti bulunan ekip basi Hande İzmen yardim edecektir.
8-12 nolu gruplara 2 nolu yaka karti bulunan ekip basi Ayca Hosgör,yedek gruplara ise 3 nolu yaka karti bulunan Asli Yilmaz yardim edecektir.Gruplar salona geldiklerinde kendilerine yardim edecek ekip baslarini bulmalari gerekmektedir.
Geregini bilgilerinize sunarız.
16000 UYE VE MİLYONLARI ASAN SEVGİYLE BARIS MANCO YOLUNDAYIZ!
http://barismanco.sitemynet.com
GENC BARİS MANCO DERNEGİ GENEL İRTİBAT MERKEZİ
--------------------------------------------------------------------------------
1.ROCK FESTİVALİ GRUPLARI
Moderatörler: barışhayranı, Mod
-
BarisManco
- Yeni Üye

- İletişim: