Makina(Programa Katılıp Sesimizi Duyurabiliriz)

Barış Manço'nun anısına yapılan her türlü etkinliğin konuşulacağı, planlanacağı ve tartışılacağı forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Prş Kas 16, 2006 00:06 am

Hakkı Devrim'den henüz bir cevap gelmedi.
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO

cicikiz0
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen cicikiz0 » Prş Kas 16, 2006 12:20 pm

Arkadaslar beyazshowun Kanald'ye ayit olan forumuna ben baris manco anisina bir program yapabilirmisiniz diye bir baslik actim...
Yazdiklarim sizin yazdiklariniz yaninda sifir kalir ama forumun kurallari oldugu icin pek ayrintiya giremedim...eger sizde oraya baris manco adina bir program istediginizi yazarsaniz..belki sesimize kulak verirler...

http://www.kanald.com.tr/forum/beyazshow/opentopic.asp?Topic_ID=89225

bababababa
Yeni Üye
Yeni Üye
İletişim:

Re: Makina(Programa Katılıp Sesimizi Duyurabiliriz)

Mesajgönderen bababababa » Prş Kas 23, 2006 16:18 pm

rock114 yazdı:Okan Bayülgen'in sunduğu Makina programına katılıp Barış Manço ve gerçekleştirmek istediğimiz projeleri anlatıp destek isteyebiliriz.. ben Okan Bayülgen'in bize yardımcı olacağını düşünüyorum.. sizlerin de bu konuda görüşlerinizi bekliyorum..
slm arkadaşlar nasılsınız

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Pzr Oca 21, 2007 15:21 pm

cicikiz0 yazdı:Arkadaslar beyazshowun Kanald'ye ayit olan forumuna ben baris manco anisina bir program yapabilirmisiniz diye bir baslik actim...
Yazdiklarim sizin yazdiklariniz yaninda sifir kalir ama forumun kurallari oldugu icin pek ayrintiya giremedim...eger sizde oraya baris manco adina bir program istediginizi yazarsaniz..belki sesimize kulak verirler...

http://www.kanald.com.tr/forum/beyazshow/opentopic.asp?Topic_ID=89225

ya ben kanald nin forum sitesine her geldiğimde üye olmaya çalışıyorum ya...etkin olmuyor nedense üyeliğim.. :(

ya şöyle toplanıp makina programına ya da beyaz şova gidip pankartlarla fakan sesimizi duyusak..ne kadar da güzel olurdu ya.. :(

Kullanıcı avatarı
deniz yıldızı
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen deniz yıldızı » Cum Oca 26, 2007 15:26 pm

keşke gelebilseydim.malesef imkanım olmuyor.ama hep yanınızda sizlerle destek olacağım.şididen kolay gelsin sizlere.[code][/code]

emdrdre
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen emdrdre » Pzr Oca 28, 2007 19:00 pm

çok dogru tespit tebrikler :alkis:
o kesin yardım eder arkadaslar hep birlikte okanın forumuna grişelim diyorum ben tabi sizede uygunsa :)

Kullanıcı avatarı
deniz yıldızı
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajgönderen deniz yıldızı » Pzr Oca 28, 2007 20:14 pm

arkadaşlar ben pek yapılacağını zannetmiyorum.çünkü bu konuda şimdiye kadar kimse bir şey yapmadı.bundan sonrada yapacağını zannetmem.böyle değerli marış abimiz gibi kişileri kimse düşünmediki.ama yaparsa veya yapacağına inanarak desteğim.haydi bakalım bir umuda ışık tutak.

Kullanıcı avatarı
batubey
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen batubey » Pzt Mar 19, 2007 02:28 am

arkadaşlar daha 1 gece önce ordaydım ve tekrar gidebilirim isterseniz buraya ne konuşmam gerektigini beraber hazırlayalım bi daha gittigimde hepimiz adına okan bayülgenle görüşeyim ya da adminimizin vakti varsa kendiside benimle gelsin ve beraber konuşalım okan bayülgenle

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Pzt Mar 19, 2007 20:39 pm

çok iyi olur ya...yapma imkanın varsa çok güzel gerçekten :alkis: :alkis:

Kullanıcı avatarı
rock114
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen rock114 » Pzt Mar 19, 2007 21:01 pm

batubey yazdı:arkadaşlar daha 1 gece önce ordaydım ve tekrar gidebilirim isterseniz buraya ne konuşmam gerektigini beraber hazırlayalım bi daha gittigimde hepimiz adına okan bayülgenle görüşeyim ya da adminimizin vakti varsa kendiside benimle gelsin ve beraber konuşalım okan bayülgenle

çok iyi olur.. Barış Abi için programının 1 saatini dahi ayırsa çok kişiye ulaşmış oluruz.. arkadaşlar eğer Okan Bayülgen kabul ederse programda ilk önce "Moda'daki evin müze olması" projesi konuşulsun isterim.. arkadaşlar sizlerin fikirleri nelerdir?..

Kullanıcı avatarı
kulahmet
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kulahmet » Sal Mar 20, 2007 16:12 pm

mümkün olduğu kadar kalabalık gidin programa...önce sessizce oturup barış mançonun posterini açın (gençken çekilmiş,yakışıklı bir resmi olsun).
kameralar size takılacaktır..okan bayülgen de posteri görünce sizinle ilgilenir,söz hakkı verir size...o zaman içinizi dökersiniz..ayrıca programda son haftalarda pikap kullanılıyor...bu fırsatı kaçırmayın yanınızda götürdüğünüz plağı (fairground olabilir mesela...) çalmasını rica edin okan bayülgen'den...ertesi gün bütün haber bültenlerinde bu olay duyurulacaktır...haydi hayırlısı...

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Sal Mar 20, 2007 18:48 pm

Arkadaşlar stüdyoya seyirci olarak gidebiliriz. Pankartlarda hazırlatırız. Bütün program boyunca gösteririz olmaz mı?
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
rock114
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen rock114 » Çrş Mar 21, 2007 18:21 pm

evet sayımız ne kadar fazla olursa o kadar iyi olur..
Para pula ihtişama aldanıp kanma dostum
İçi boş insanların bu dünyada yeri yok!..

Kullanıcı avatarı
Yakupca
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Yakupca » Çrş Mar 21, 2007 19:24 pm

kulahmet'in "kurgusu" çok güzel... "Fairground" seçimi de...
İlle de Barış !!! O'nun kadar bize bizi anlatan olmadı hiç !
Sus ve Dinle!...
Resim

Kullanıcı avatarı
kulahmet
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kulahmet » Cum Mar 23, 2007 13:52 pm

Yakupca yazdı:kulahmet'in "kurgusu" çok güzel... "Fairground" seçimi de...

teşekkür ederim keşke orada olabilsem...

Kullanıcı avatarı
batubey
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen batubey » Cum Mar 30, 2007 00:56 am

arkadaşlar kimse birşey yazmıyor vazgeçmeyelim birşeyler yapalım ben adminimizi ya da aramızdan 15 kişiyi makina programına götürmeye hazırım ama kimseden cevap gelmiyor bence sırf lafta kalmamalıyız

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Cmt Mar 31, 2007 17:45 pm

İstanbul'da oturan arkadaşlar imkanınız varken niye bunu değerlendirmiyorsunuz? Yeterince zaman kaybettik zaten harekete geçelim artık.
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO

Kullanıcı avatarı
kulahmet
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kulahmet » Pzt Nis 02, 2007 17:42 pm

arkadaşlar lütfen ilgilenin bu konuyla...ayrıca bu iş kesinlikle telefonla olmaz,stüdyoya gitmek lazım...

Kullanıcı avatarı
batubey
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen batubey » Pzt Nis 02, 2007 21:17 pm

evet bencede stüdyoya gitmeden olmaz ama stüdyoya gidelim diyorum kimseden ses çıkmıyor ben 10 kişi falan götürebilirim

Barıscıl
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Barıscıl » Pzt Nis 02, 2007 23:06 pm

Arkadaşlar hala söylüyorum ısrarla söylüyorum. Okan butür şeyleri sevmez bence. İlgileneceğini pek sanmıyorum.

Ama onun yerine Beyaza gitseniz. Ben İstanbulda olsam ben de gelirdim. Çünkü Beyaz bu konularda daha duyarlı. Mesela en son geçen gün ki programında böyle değişik bir topluluk katılmıstı ve onlar hakkında bilgi aldı.

Ben ısrarcıyım. Okan'da ısrarlı olmayın. Beyaz çok daha insan gibi insan olduğu için amacımıza daha yaklaşmış oluruz.
Zaman... Biz onu tükettik sanırken, aslında onun bizi tükettiğini fark ettiğimizde vakit çok geç oluyor! (Can DÜNDAR)

Kullanıcı avatarı
kulahmet
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen kulahmet » Sal Nis 03, 2007 14:46 pm

Barıscıl yazdı:Arkadaşlar hala söylüyorum ısrarla söylüyorum. Okan butür şeyleri sevmez bence. İlgileneceğini pek sanmıyorum.

Ama onun yerine Beyaza gitseniz. Ben İstanbulda olsam ben de gelirdim. Çünkü Beyaz bu konularda daha duyarlı. Mesela en son geçen gün ki programında böyle değişik bir topluluk katılmıstı ve onlar hakkında bilgi aldı.

Ben ısrarcıyım. Okan'da ısrarlı olmayın. Beyaz çok daha insan gibi insan olduğu için amacımıza daha yaklaşmış oluruz.

haklısın,sana katılıyorum..beyaz daha iyi olabilir..

Kullanıcı avatarı
EDDA_esra
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen EDDA_esra » Çrş May 09, 2007 15:41 pm

memet59 yazdı:
derin yazdı:olmaz okan bayülgen kariyerini tehlikeye sokacak olaya girmez bu olayı kabul eder program yaparsa serdar beyin ankarada nühuzlu dostlarınca bir daha hic bir tv de program yapamaz sizler son 3 yıldır magazin programlarında lale hanım konulu haber gördünüzmü göremezsiniz çünkü yapmaya kalakanın fena halde canı yanarda ondan
uyarayım

arkadaşalar ben 'derin'nin dediklerine katılıyorum...bence okan bayülgen kariyerini tehlikeye atmak istemez...olursa ancak BARIŞ MANÇO'yu çok seven güçlü birisi veya hep barış manço'nun arkasında duran birisi olması lazım...

peki neden barış manço ve ya lale manço ile ilgili bir habarin çıkması tehlikeye iter..bunun sebebini açıklarsanız bizide bilgilendirmiş olursunuz...çünkü bu fikir gerçekten çok etkili ve umutlandığım bir fikirdi...
BİZ NASIL UNUTURUZ SENİ " CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA"