Bal_Böceği yazdı:barışhayranı yazdı:Arkadaşlar derslerimin ve projelerin yoğunluğundan ötürü bu aralar pek foruma giremedim.Ama görebildiğim kadar somut birşeylerin adımları atılmaya başlıyor.Ev'in önünde konser çok iyi bir fikir ama orada alan darlığı yaşayabiliriz.Benim aklıma şöyle birşey geldi bir moda yada fenerbahçe parkında pazar günü tabiiki izinli olarak böyle bir etkinlik yapabilirsek katılım çok yüksek olur ama o izinleri falan ayarlamak için yetkili kişiler bulmamız gerekir diye düşünüyorum.Ayrıca diğer tüm projeleride destekliyorum...
hangi merciiler izine yetkili belki ben baplantı kurablilrm ama nerden başlamalıyım bilmiyorum.birde davetiye yada el ilanı mı yapılacak.matbaa olursa ben üstlenebilirim.sizler dizayn yapın onaylansın eğer matbaa işi olacaksa ben bastırırım.
birde estruman çalabilenlerle bağlantı kurup en kısa zamanda gurbumuzu oluşturmalıyız.benim gitarım var ama ünv den beri doğru dürüst çalamıyorum.iyi çalan olursa verebilirm.ama izin verirseniz konserin sunuculuğunu ve vokalistiğini yapmayı çok istiyorum.aylardır rüyalarıma giriyor.lütfennnnnnnnnnnnn
Lütfen Spasm arkadaşla temasa geç konser konusunda....
Saygılarımla
Atilla