KÖŞK KURTULDU GALİBA

Barış Manço'nun anısına yapılan her türlü etkinliğin konuşulacağı, planlanacağı ve tartışılacağı forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
Osman Taşkıran
Yeni Üye
Yeni Üye

KÖŞK KURTULDU GALİBA

Mesajgönderen Osman Taşkıran » Cum Eyl 21, 2007 11:20 am

Sevgili Arkadaşlar haberturk.com adlı sitede bir haber var.Kadıköy Belediyesinin köşkü 10 yıllığına kiraladığını, burayı çocukların ve gençlerin müzik eğitimi alabileceği bir müzik evine dönüştüreceğini,eğer ailesi onay verirse 2.katıda müzeye çevirebileceklerini yazıyor.Umarım Doğrudur.Sizlerin bu konu hakkında daha ayrıntılı bilgisi olan varmı.

barışmançokolik
Profesyonel
Profesyonel
İletişim:

Mesajgönderen barışmançokolik » Cum Eyl 21, 2007 12:44 pm

evet doğru.bugünkü millyet gazetesinde yazıyor bu haber

Kullanıcı avatarı
nrd
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen nrd » Cum Eyl 21, 2007 14:14 pm

ben okurken mutluluktan çığlıklar attım sizlerlede payşalayımda çığlıklarımız MELEKLERİN AĞZINDAN ALLAH'ın KULAĞINA ONDAN DA BARIŞ ABİMİZİN KULAĞINA GİTSSSİnnnnn :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=3 ... 2007/09/21
Resim

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen harlemci » Cum Eyl 21, 2007 14:18 pm

nrd yazdı:ben okurken mutluluktan çığlıklar attım sizlerlede payşalayımda çığlıklarımız MELEKLERİN AĞZINDAN ALLAH'ın KULAĞINA ONDAN DA BARIŞ ABİMİZİN KULAĞINA GİTSSSİnnnnn :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

Haberi dün ajanslara geçen plaknet.com dur, bazıları uyusada biz yinede çalışacağız. Ayrıca haberi haber yapmamızda bize duyum veren Batubey 'ede teşekkür ediyorum.

http://www.plaknet.com/81300-moda-muze- ... -8301.html

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen harlemci » Cum Eyl 21, 2007 14:20 pm

Malum ben mesajlarımı düzenlerken mod ve adminlerin hoşuna gitmemiş olacak ki düzenleme butonumu almışlar, sağlık olsun emeklerimi helal etmiyorum. Bu kadarını bilsinler, hee ayrıca Habertürk denen zirzopların koyduğu köşk resmine bakın

Resim

bilmeyenler bu vatikanın sarayımıdır nedir, manço köşkü zannedecekler. tıpkı mankenlerin altına saçma sapan yazılar yazıp haber yapan zihniyetin ürünü bunlar. :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin:

Kullanıcı avatarı
harlemci
İHRAÇ EDİLMİŞTİR

Mesajgönderen harlemci » Cum Eyl 21, 2007 14:21 pm

http://www.haberturk.com/kuturesim/k%F6%FEk.bmp

açın şu düzenlememi ya, söz bu sitede 10binlerce kez izlenmiş videolarımı silmeyecem, bakın yine mesaj atmak zorundayım :geberdim: :geberdim: :geberdim: :geberdim: :geberdim:

resim çıkmamışta

Kullanıcı avatarı
Petek Gök
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen Petek Gök » Cum Eyl 21, 2007 16:34 pm

harlemci yazdı:http://www.haberturk.com/kuturesim/k%F6%FEk.bmp

açın şu düzenlememi ya, söz bu sitede 10binlerce kez izlenmiş videolarımı silmeyecem, bakın yine mesaj atmak zorundayım :geberdim: :geberdim: :geberdim: :geberdim: :geberdim:

resim çıkmamışta

sanırım herkesde yok düzenle kısmı bende de yok çünkü :))) bu arada ne biçim foto o gerçekten ya :geberdim: :geberdim: :geberdim:

Mod
Moderator
Moderator
İletişim:

Mesajgönderen Mod » Pzr Eyl 23, 2007 01:28 am

harlemci yazdı:Malum ben mesajlarımı düzenlerken mod ve adminlerin hoşuna gitmemiş olacak ki düzenleme butonumu almışlar, sağlık olsun emeklerimi helal etmiyorum. Bu kadarını bilsinler, hee ayrıca Habertürk denen zirzopların koyduğu köşk resmine bakın

Resim

bilmeyenler bu vatikanın sarayımıdır nedir, manço köşkü zannedecekler. tıpkı mankenlerin altına saçma sapan yazılar yazıp haber yapan zihniyetin ürünü bunlar. :cinnet: :cinnet: :cinnet: :cinnet: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin: :kizgin:

Sayın harlemci,

Düzenleme butonunun kaldırılmasının sizinle bir ilgisi yoktur. Bu buton multimedya forumları dışındaki tüm forumlarda, tüm kullanıcılar için kaldırılmıştır.

Saygılarımızla...
BARIŞ MANÇO MIX WEB TEAM

ogulcan

Mesajgönderen ogulcan » Pzr Eyl 23, 2007 14:54 pm

sayın mod hoşgeldiniz tekrar

Kullanıcı avatarı
com
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen com » Prş Eyl 27, 2007 11:22 am

bende bugun televizyonda duydum, cok sevindim.
:alkis: :alkis: :alkis:

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Cum Eyl 28, 2007 22:35 pm

duyunca bende cok sevınmıstım :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :D
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM