3 Şubat'07 İstanbul Büyük Buluşma
Moderatörler: barışhayranı, Mod
- Mançolayizm
- Profesyonel

Mançolayizm yazdı:Ya kardeş saat 12 gibi tören başlamıştı, törenden sonra da moda ya geçtik, hadi seni anladık geç kaldın da TRT ye ne oldu, bi onlar mı yanlış bilgi almışlar, neyse sağlı olsun, seneye biraz daha erken çıkarsın yola birlikte BARIŞ Abiyi yad ederiz...
GERCEKTEN MODADAYDIK VE BEN O GÜNÜ HAYATIMIN SONUNA KADAR UNUTMAYACAĞIM ... HERSEY BARIŞ İÇİN
|UNUTMAK KOLAY DEMİŞTİN ALIŞIRSIN DEMİŞTİN ÖYLEYESE SEN UNUT BİZİ YETERKİ BİZDEN İSTEME | | SENİ COK SEVİYORUZ BARIŞ ABİİİİİİİİİİİİ |
- rapin_kizi__
- Rekortmen Üye

- İletişim:
Osman Taşkıran yazdı:barış hayranı kardeşim bende 14:20 de mezarlıkdaydım kimse yoktu.14:25 gibi TRT den bir ekip geldi.Burda bir organizasyon olacakmış onun haberini aldık o yüzden geldik dediler.Kimse yokmu diye sordular.Bende kendilerine az önce geldim kimse yok ama Barış Manço Rock derneğinin 14:30 da bir organizasyonu vardı gelirler herhalde dedim.
14:40 a kadar bekledi ekip kimse gelmeyince birlikde ayrıldık mezarlıkdan.Demek sende 15:00 de geldin.Olsun.Bu yılda Barış Ağabeyimizi andık duamızı ettik.Ne demişti Kendisi KİŞİ ADI DÜNYADA ANILMADIĞI GÜN ÖLÜR.Bizde yaşadığımız müddetçe adını anarak onu yaşatacağız saygılar.
bu sene kesın gelıyoruz..
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM
- barışhayranı
- Moderator

Bu sene erkenciyim 
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246