3 Şubat'07 İstanbul Büyük Buluşma

Barış Manço'nun anısına yapılan her türlü etkinliğin konuşulacağı, planlanacağı ve tartışılacağı forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
Mançolayizm
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen Mançolayizm » Pzt Şub 05, 2007 18:01 pm

Ya kardeş saat 12 gibi tören başlamıştı, törenden sonra da moda ya geçtik, hadi seni anladık geç kaldın da TRT ye ne oldu, bi onlar mı yanlış bilgi almışlar, neyse sağlı olsun, seneye biraz daha erken çıkarsın yola birlikte BARIŞ Abiyi yad ederiz...

Kullanıcı avatarı
sdbilek
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen sdbilek » Pzt Şub 05, 2007 19:12 pm

Mançolayizm yazdı:Ya kardeş saat 12 gibi tören başlamıştı, törenden sonra da moda ya geçtik, hadi seni anladık geç kaldın da TRT ye ne oldu, bi onlar mı yanlış bilgi almışlar, neyse sağlı olsun, seneye biraz daha erken çıkarsın yola birlikte BARIŞ Abiyi yad ederiz...

GERCEKTEN MODADAYDIK VE BEN O GÜNÜ HAYATIMIN SONUNA KADAR UNUTMAYACAĞIM ... HERSEY BARIŞ İÇİN
|UNUTMAK KOLAY DEMİŞTİN ALIŞIRSIN DEMİŞTİN ÖYLEYESE SEN UNUT BİZİ YETERKİ BİZDEN İSTEME | | SENİ COK SEVİYORUZ BARIŞ ABİİİİİİİİİİİİ |

Kullanıcı avatarı
34BM777
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen 34BM777 » Sal Ağu 28, 2007 04:15 am

Harikasınız :alkis: :alkis:

Kullanıcı avatarı
rapin_kizi__
Rekortmen Üye
Rekortmen Üye
İletişim:

Mesajgönderen rapin_kizi__ » Sal Ağu 28, 2007 12:16 pm

Osman Taşkıran yazdı:barış hayranı kardeşim bende 14:20 de mezarlıkdaydım kimse yoktu.14:25 gibi TRT den bir ekip geldi.Burda bir organizasyon olacakmış onun haberini aldık o yüzden geldik dediler.Kimse yokmu diye sordular.Bende kendilerine az önce geldim kimse yok ama Barış Manço Rock derneğinin 14:30 da bir organizasyonu vardı gelirler herhalde dedim.
14:40 a kadar bekledi ekip kimse gelmeyince birlikde ayrıldık mezarlıkdan.Demek sende 15:00 de geldin.Olsun.Bu yılda Barış Ağabeyimizi andık duamızı ettik.Ne demişti Kendisi KİŞİ ADI DÜNYADA ANILMADIĞI GÜN ÖLÜR.Bizde yaşadığımız müddetçe adını anarak onu yaşatacağız saygılar.

bu sene kesın gelıyoruz..
KöR OlmUŞ bEyİnLErDE aĞ yapMıŞ ÖrüMCEğİM

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Sal Ağu 28, 2007 14:36 pm

Bu sene erkenciyim :)
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246