Makina(Programa Katılıp Sesimizi Duyurabiliriz)

Barış Manço'nun anısına yapılan her türlü etkinliğin konuşulacağı, planlanacağı ve tartışılacağı forumumuz.

Moderatörler: barışhayranı, Mod

Kullanıcı avatarı
sinem
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen sinem » Pzr Ağu 06, 2006 02:55 am

ilk önce okan bayülgen....
[email protected] bunu buldum...inş bi işe yarar!!
eet şimdi metni nasıl yapacağız?*
bayramınız mübarek olsunn

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Pzr Ağu 06, 2006 16:04 pm

Şimdi hem Beyaz Hem Okan Bayülgen tatilde. Göndersek de işe yarar mı bilmiyorum. Biraz geç kaldık programlar tatile girmeden önce atsak daha iyi olurdu. Şimdi bizim mailimizle kimse ilgilenmez. Ama göndermekten zarar gelmez tabi. Cevap alamazsak yeni yayın döneminde tekrar atarız.
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO

Kullanıcı avatarı
sinem
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen sinem » Pzr Ağu 06, 2006 18:22 pm

o zamn şimdi göndermeyelim..biraz bekleyelimm..yayın dönemine girs,inler.öle..
bayramınız mübarek olsunn

Kullanıcı avatarı
nick-the-chopper
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen nick-the-chopper » Prş Ağu 10, 2006 12:41 pm

Ben İstanbulda olmadıım için programlara katılamayabilirim ama mail vs. yoluyla elimden geleni yaparım Barış Abi için...

Kullanıcı avatarı
superisi
Yeni Üye
Yeni Üye

önemliii

Mesajgönderen superisi » Prş Ağu 10, 2006 17:30 pm

Arkadaşlar oncelikle herkese merhabalar diliyorum ,siteyi yaklaşık bir senedir takip ediyorum ve en sonunda üye olmaya karar verdim .Baris abi için burdayım!!! onun unutulmamasını saglayacak, ona layık olacak butun her organizasyonda yanınızdayım!!!bende elimden geleni yapmaya calışacagım!!okan bayulgen kesinlikle bize yardımcı olabilecek insanlardandır çünkü cenazede de yer almıstı ve herseferinde Barış abinin büyüklügünden bahseder ...Okudugum butun forumlarda bişiler yapılmaya calışılıyor fakat hep konusmayla hic bir faaliyet göremiyorum..lütfen artık zamanı coktan geldide geçiyor bilee!hepberaber elele!!!!

Kullanıcı avatarı
superisi
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen superisi » Prş Ağu 10, 2006 17:39 pm

ayrıca tatıl falan dıye ertelemeyelım ısı nasılsa mail bu duracak we birgun okunacak yani...zaman kaybetmeyelim ki o da kendini ona göre ayarlasın falan fılann...

Kullanıcı avatarı
scubi
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen scubi » Prş Ağu 10, 2006 20:09 pm

superisi yazdı:ayrıca tatıl falan dıye ertelemeyelım ısı nasılsa mail bu duracak we birgun okunacak yani...zaman kaybetmeyelim ki o da kendini ona göre ayarlasın falan fılann...
Slm arkadaşlar, Beyaz ve Okan Bayülgen tatilde yalnız, göndereceğimiz mailler bence değerlendirilir.Belkide öncelikle ilk programı Barış Abimiz için yapılır...Peki yazıyı hangi arkadaşımız yazacak,yada herkes bireyselmi yazsın sizce...
ARAMIZA HOŞGELDİN PERİSİ

Kullanıcı avatarı
superisi
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen superisi » Cum Ağu 11, 2006 15:06 pm

scubi yazdı:
superisi yazdı:ayrıca tatıl falan dıye ertelemeyelım ısı nasılsa mail bu duracak we birgun okunacak yani...zaman kaybetmeyelim ki o da kendini ona göre ayarlasın falan fılann...
Slm arkadaşlar, Beyaz ve Okan Bayülgen tatilde yalnız, göndereceğimiz mailler bence değerlendirilir.Belkide öncelikle ilk programı Barış Abimiz için yapılır...Peki yazıyı hangi arkadaşımız yazacak,yada herkes bireyselmi yazsın sizce...
ARAMIZA HOŞGELDİN PERİSİ
cok tesekkur ederimm :) umarım faydam dokunur barış abime ...bence metni hepberaber kararlaştırıp okan bayulgene atalım ...ilk programında olmasa bile 2. de 3.de mutlaka yer werecektir inanıyorum buna ..

Kullanıcı avatarı
scubi
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen scubi » Cum Ağu 11, 2006 22:50 pm

;)

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Çrş Eyl 06, 2006 19:41 pm

İzleyenler bilir Okan Bayülden Ayvalıkta çıkan orman yangınlarından dolayı bir program boyunca yardım toplamıştı.Barış abimiz içinde öyle birşey yapılabilir belki.Başta Müze konusu olmak üzere.
[center]Sadece BARIŞ Olsun...[/center]
LÜTFEN SİZDE BİR MAİL YOLLAYIN!
BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:
viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
sdbilek
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen sdbilek » Sal Eyl 19, 2006 14:21 pm

katılıyorum fikir süper ancak bu istediklerimizi okan bayülgenin programında rahatca yapabiliriz ben istanbulda yasıyorum ama su anda boluda okuyorum belki sizle olamam ama kalbim her zaman yanınızda olur

Kullanıcı avatarı
sdbilek
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen sdbilek » Sal Eyl 19, 2006 14:43 pm

arkadaslar son bir sözüm daha maille deilde bu iş mektupla kanal d ye gonderilirse daha mantıklı ve ikna edici olur ve bunun için sitemizin adıyla ilk mektubu ben gonderecegim

Prowl84
Gelişen Üye
Gelişen Üye

Mesajgönderen Prowl84 » Cmt Kas 04, 2006 01:08 am

aylardır bu konu hakkında bir kelime bile edilmedi. calismalar durmamistir insallah.

Kullanıcı avatarı
rock114
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen rock114 » Cmt Kas 04, 2006 17:12 pm

arkadaşlar Makina 11 Kasım'da başlıyor.. Hakkı Devrim ve Zerrin Özer Makina'nın devamlı konuğu olacak.. ortak bir metin hazırlayalım posta ve e-posta aracılığıyla metni iletelim.. ayrıca Hakkı Devrim ya da Zerrin Özer'e direkt olarak ulaşabilecek arkadaşlar varsa işimiz daha da kolaylaşır..
Para pula ihtişama aldanıp kanma dostum
İçi boş insanların bu dünyada yeri yok!..

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Cmt Kas 04, 2006 19:10 pm

rock114 yazdı:arkadaşlar Makina 11 Kasım'da başlıyor.. Hakkı Devrim ve Zerrin Özer Makina'nın devamlı konuğu olacak.. ortak bir metin hazırlayalım posta ve e-posta aracılığıyla metni iletelim.. ayrıca Hakkı Devrim ya da Zerrin Özer'e direkt olarak ulaşabilecek arkadaşlar varsa işimiz daha da kolaylaşır..

kesinlikle katılıyorum

BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:

viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Cmt Kas 04, 2006 19:16 pm

MAKİNA İÇİN;

HAKKI DEVRİM: [email protected]

önceden arkadaşlarımızın hazırladığı bu metni gönderebiliriz;

Merhaba
Sayın Hakkı Bey,

Yedi yıl önce bir sanatcımızı kaybettik; ve o zaman yüzbinlerce insan sokaklara döküldü, otomatikman her yerde O'nun şarkıkları çalındı, sanki acımızı dünyaya haykırmak istiyorduk. Kısacası, “Bu Adam” 7’den 77’ye hepimizi yasa boğdu. O günlerde, yüzüyle, giyim kuşamıyla, mükemmel insancıllığıyla tanıdığımız bir ekol aramızdan ayrıldı: Barış Manço!
Ve bugün?
Asıl yasa boğulacağımız durumdayız şimdi; başka vefat eden büyük sanatcılar gibi, O’ da unutuldu...Unutuldu diyoruz çünkü onca emeği, geride bıraktığı her şey kaderine terkedildi, gelecek neslin Barış Manço’yu tanıma ve yaşama hakkı ellerinden alındı...
Ama neden? Barış Ağabeyimiz yanlış bir insan mıydı?...Hayır!
Bunları hak ediyor muydu?...Hayır!
Bütün bu sorulara hep bir ağızdan “hayır” diyor ama hiç bir şey yapamıyoruz...Ancak, bizler artık bir noktodan başlamaya, bu konuyu bir çok boyutuyla gündeme taşıyıp, tartışmaya açacak birilerine ulaşmaya çalışıyoruz...

Bizlerin aydınlatılmasını beklediği konular:
- Barış Ağabeyimiz bizi terk ettiğinde büyük bir borç ve birçok soru işareti bırakarak gitti. Bu borç o gün ne durumdaydı, şimdi ne durumda?
- Moda’daki villası hangi bankanın elinde ve bu konuda yetkili kim? Geri alınabilirliği nedir?
- Ailesinin, bu konularda, yapabildikleri ve yapamadıkları nelerdir?
- Devlet neden sanatçısına sahip çıkmıyor? Örnek: bir müze?
- Sanatçı arkadaşları unuttular mı? Bu durumdan rahatsız olmuyor ve bir şey yapmak istemiyorlar mı?
- Ve daha sizin ekleyebileceğiniz bir çok konu

Gerçekleşmesini arzuladığımız projeler:
- Gerçek yetkililerce kurulacak, tam anlamıyla bir BM Müzesi!
- BM misyonunda yayın yapacak ve adını da O’ndan alacak bir BM Televizyonu
- Ve sizin ekleyip tartışmaya açacabileceğiniz başka projeler

Siz de bir BarışSever iseniz bizi çoktan anlamışsınızdır, ama bunu doğrulayamıyorsanız lütfen Barış Ağabeyimizin tozlanmış veya unutulmuş kasetini müzik arşivinizin diplerindeki köşesinden çıkartın, tozunu silin ve teype koyun ve yeniden keşfedin. İnanıyoruz ki bizi daha iyi anlayacak ve Barış için savaştığımız bu konuda sizde bizden biri olacaksınız.

BM sağlığında olduğu gibi ölümünde de hala Bizleri Dünya’ya, Dünya’yı da Bizlere tanıtmaya devam etmektetir. Türk Milletine hatta Dünya’ya malolmuş bir sanatçımıza sahip çıkamamak artık sabrımızı taşırmıştır.

Bizim amacımız Barış Ağabeyimizin hak ettiği değerin maneviyatta kalmayıp resmi kimliğine kavuşmasıdır ve buda bir BM Müzesi ile sağlanacaktır.
Bizim, bütün BarışSeverlerin ve Türk halkının hakkıdır doğruları öğrenmek
ve değerlerine sahip çıkmak...

Lütfen bu ricamızı değerlendirin.

Saygılarımızla
www.barismancomix.com Ve Üyeleri

BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:

viewtopic.php?t=1246

Kullanıcı avatarı
rock114
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen rock114 » Pzr Kas 05, 2006 17:49 pm

barışhayranı yazdı:MAKİNA İÇİN;

HAKKI DEVRİM: [email protected]

önceden arkadaşlarımızın hazırladığı bu metni gönderebiliriz;

Merhaba
Sayın Hakkı Bey,

Yedi yıl önce bir sanatcımızı kaybettik; ve o zaman yüzbinlerce insan sokaklara döküldü, otomatikman her yerde O'nun şarkıkları çalındı, sanki acımızı dünyaya haykırmak istiyorduk. Kısacası, “Bu Adam” 7’den 77’ye hepimizi yasa boğdu. O günlerde, yüzüyle, giyim kuşamıyla, mükemmel insancıllığıyla tanıdığımız bir ekol aramızdan ayrıldı: Barış Manço!
Ve bugün?
Asıl yasa boğulacağımız durumdayız şimdi; başka vefat eden büyük sanatcılar gibi, O’ da unutuldu...Unutuldu diyoruz çünkü onca emeği, geride bıraktığı her şey kaderine terkedildi, gelecek neslin Barış Manço’yu tanıma ve yaşama hakkı ellerinden alındı...
Bütün bu sorulara hep bir ağızdan “hayır” diyor ama hiç bir şey yapamıyoruz...Ancak, bizler artık bir noktodan başlamaya, bu konuyu bir çok boyutuyla gündeme taşıyıp, tartışmaya açacak birilerine ulaşmaya çalışıyoruz...

- Barış Ağabeyimiz bizi terk ettiğinde büyük bir borç ve birçok soru işareti bırakarak gitti. Bu borç o gün ne durumdaydı, şimdi ne durumda?
- Moda’daki villası hangi bankanın elinde ve bu konuda yetkili kim? Geri alınabilirliği nedir?
- Sanatçı arkadaşları unuttular mı? Bu durumdan rahatsız olmuyor ve bir şey yapmak istemiyorlar mı?

Siz de bir BarışSever iseniz bizi çoktan anlamışsınızdır, ama bunu doğrulayamıyorsanız lütfen Barış Ağabeyimizin tozlanmış veya unutulmuş kasetini müzik arşivinizin diplerindeki köşesinden çıkartın, tozunu silin ve teype koyun ve yeniden keşfedin. İnanıyoruz ki bizi daha iyi anlayacak ve Barış için savaştığımız bu konuda sizde bizden biri olacaksınız.

BM sağlığında olduğu gibi ölümünde de hala Bizleri Dünya’ya, Dünya’yı da Bizlere tanıtmaya devam etmektetir. Türk Milletine hatta Dünya’ya malolmuş bir sanatçımıza sahip çıkamamak artık sabrımızı taşırmıştır.

Bizim amacımız Barış Ağabeyimizin hak ettiği değerin maneviyatta kalmayıp resmi kimliğine kavuşmasıdır ve buda bir BM Müzesi ile sağlanacaktır.

Saygılarımızla

arkadaşlar bu yazıyı yollayalım lütfen..

Kullanıcı avatarı
vesile_87
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen vesile_87 » Sal Kas 07, 2006 12:37 pm

Ben gönderdim arkadaşlar umarım en kısa zamanda cevap alırız.
Dünyadan bir YILDIZ geçti: BARIŞ MANÇO

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Sal Kas 07, 2006 16:38 pm

evet ben de yolladım.inşallah işe yarar...

Kullanıcı avatarı
rock114
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye
İletişim:

Mesajgönderen rock114 » Sal Kas 07, 2006 17:48 pm

teşekkür ederim arkadaşlar.. BarışSeverler e-posta göndermek 1 dakikanızı dahi almayacak.. biraz daha gayret edersek belki gelecek haftaki programda Barış Abi adına gerçekleştirmeye çalıştığımız projeler çok daha geniş kitlelere ulaşacak..

Kullanıcı avatarı
bm777dd
Profesyonel
Profesyonel

Mesajgönderen bm777dd » Sal Kas 07, 2006 23:36 pm

ben de yolladımmm... ;)
....bm777dd....

Kullanıcı avatarı
baris_onsel
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

Mesajgönderen baris_onsel » Çrş Kas 08, 2006 01:31 am

rock114 yazdı:teşekkür ederim arkadaşlar.. BarışSeverler e-posta göndermek 1 dakikanızı dahi almayacak.. biraz daha gayret edersek belki gelecek haftaki programda Barış Abi adına gerçekleştirmeye çalıştığımız projeler çok daha geniş kitlelere ulaşacak..

katılıyorum efenim...

cicikiz0
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen cicikiz0 » Çrş Kas 15, 2006 18:35 pm

Hep yazdiklarinizi okuyorum,ama bu benim ilk msjim.. gec gordum belki bu yazilari ama ben genede yolluycam..cunku bildigim kadariyla bole bir sey gerceklesmedi henuz...Baris manco icin ellinizden geleni yapiyorsunuz ve bu beni cok mutlu ediyor... bende simdi mail atiyorum...insallah olumlu bi cvp gelir

cicikiz0
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesajgönderen cicikiz0 » Çrş Kas 15, 2006 18:43 pm

Arkadaslar http://www.makina.tv/ 'ye mail atarsak kendimizi duyurabiliz diye dusunuyorum

Iletisim basliginin altinda bize ulasin yaziyor tiklayinca .. [email protected] yaziyor mail adresi olarak insallah ulasabiliriz...denemeye deger diye dusunuyorum...

Kullanıcı avatarı
barışhayranı
Moderator
Moderator

Mesajgönderen barışhayranı » Çrş Kas 15, 2006 21:33 pm

cicikiz0 yazdı:Arkadaslar http://www.makina.tv/ 'ye mail atarsak kendimizi duyurabiliz diye dusunuyorum

Iletisim basliginin altinda bize ulasin yaziyor tiklayinca .. [email protected] yaziyor mail adresi olarak insallah ulasabiliriz...denemeye deger diye dusunuyorum...

Teşekkürler burayada metini iletelim lütfen,

Merhaba
Sayın Hakkı Bey,

Ve bugün?

Saygılarımızla

BU İŞİ BAŞARABİLİRİZ:

viewtopic.php?t=1246